mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bekir de var ya onu da alın defansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bu kadroyla hiç biyeri varamayız şimdiden geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 kaleye sinan bolat ı çağırmamaları ilginç olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 beşiktaşta adam olmadıgını sonunda anlamıslar asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 "Tatar Ramazan" said: Toraman var mis gibi, hem sağda hem ortada oynar ama ben Servet'in yanında oynatırım. Ne gariptir ki Terim gitmesine rağmen Toraman'ı almıyorlar takıma. beşiktaşlı olmamdan değildir sadece adamın oynadığı her maçı biliyorum ondan yazıyorum buraya. bu Toroman niye milli takımda oynamıyor? sağ bek te gökhan gönül tamamda... sabri den daha sağlam bir oyuncu. gerekirse ortada da oynayabiliyor. gerekirse yanlış oldu hatta ortada daha iyi oynuyor :D Toroman konusunda özellikle bunları yazmamın sebebi savunmada hava toplarında gördüğüm en iyi oyunculardan biri olması. Milli takımda da böyle oyunculara ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sağlamdırda... Gökhan Zan bile sürekli çağrılıyordu. Şu adam Zan'ın yerine gitseydi Euro'a daha faydalı olurdu.. ah terim ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abi iki hafta halısahaya gelmdim diye beni çağırmamış oğuz :( duydum ki hakkımda sağda solda "zaten kesecektim ibneyi iki hafta maça gelmedi bahanem oldu" diye konuşuyormuş :( çok kırıldım lan.. kalbimden sakatlandım resmen.. futbol hayatım bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben oğuzla konuştum ildeniz kaleci mi olacak yoksa oyunda mı olmak istiyor karar versin, hemen yer açarız dedi senin yerin hazırmış kanka, merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 iyide ildeniz milli değilki. zuhahahaha çok iyiyim bugün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ahahaha hakkaten çok iyisin bugün=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben gençken ümit milliydim :'( sonrasında hiç ümit vaad etmemişim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 geçen oğuz " ümit verdin, kirlettin beni :(" diye sms çekmişti herhalde o sırada kadroyu kuruyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 BulletRide said: Hiddink 1 Ağustos'ta görev başı yapacak, Oğuz'un çağırdığı adamlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Sabri'yi bu sezon hiç izlemediyseniz Sabri yaa tepkisi normaldir, bu sezona kadar bakın ben de her topicte aynı tepkiyi veriyodum. Ama bu sezon sabri 10 kaplan gücünde. Rijkaard yaradı adama resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Sabri şu an bu ülkenin en iyi sağ bekidir. Sakatlıktan da eskisi gibi oynayarak dönerse ilk 11'deki yeri GS'de ve milli takımda her daim garantidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sercan, semih nerede bunlar? ayrıca hala santraforumuz yok adam gibi. yabancılarımızdan yararlanmalıyız. bu arada mehmet aurelio(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hala sabri'yi eleştirenleri gördükçe .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sene 2010 hala sabriyi eleştiriyolar. Sercan sakat diye biliyorum.Semihte formsuz diye alınmadı heralde bence forvet hattı o kadar da kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 zaten hazırlık maçı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 honduras'ı hep sevdim. adı çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Or1on said: Sabri şu an bu ülkenin en iyi sağ bekidir. Sakatlıktan da eskisi gibi oynayarak dönerse ilk 11'deki yeri GS'de ve milli takımda her daim garantidir. gokhan gonul varken sabriye en iyi sağ bektir diyeni allah çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 formsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hondurasla ilgili süper saçma bir anekdotumu aktarayım houndrasla 90 ların ikinci yarısında özel bir maç oynadık böyle dandik kupamsı bir şeydi hatta hondurasda oynadık 11 haziran 1995 de özel bir maç yaptık honduras'da hatta tolunay atmış tek golümüzü ve 350. golmüş şimdi o maçın tanıtım vtrsi vardı işte elemanın biri ayağında top sektiriyor gölge şeklinde arka fonda milli takımımız ve hondurasla ilgili görüntüer vs. ama tanıtımı yapan ses honduras-türkiye dediğinde top ayakta iki kere sekiyordu (honduras 1 türkiye 2 honduras 3 türkiye 4 honduras 5 gibi gidiyordu) ve tanıtıcı sesin sahibi sapık gibi her seferinde 3 kere fln honduras türkiye diye tekrar ediyordu.. sorna bu bende şöyle bir şeye nedne oldu.. ne zaman ayağımda top sektirsem sayıyor olsam bile bir yandan da honduras türkiye honduras türkiye hondura türkiye diye gidiyorum.. rekorum 4 honduras 3 türkiye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kadro çok iyi ama bu takımdan ne köy olur ne kasaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 mokoko said: gokhan gonul varken sabriye en iyi sağ bektir diyeni allah çarpar. Genel yetenek olarak bakarsan haklısın da "şu anda" bakarsak Sabri daha önde Gökhana göre. Gökhan gayet formsuz ve istikrarsız gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Son zamanlardaki Fener maçlarını izlememişsin, Gökhan yine eski Gökhan oldu gayet iyi oynuyor formu yerinde ve takımın en çok savaşını didineni durumunda şu sıralar. Sabri ise sakatlıktan nasıl dönecek belli değil, Sabri'nin bu sene biraz düzelmesi geçici bir sevda da olabilir zira adamın sorunu kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar