Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım kadrosu açıklandı

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

"Tatar Ramazan" said:

Toraman var mis gibi, hem sağda hem ortada oynar ama ben Servet'in yanında oynatırım.
Ne gariptir ki Terim gitmesine rağmen Toraman'ı almıyorlar takıma.

beşiktaşlı olmamdan değildir sadece adamın oynadığı her maçı biliyorum ondan yazıyorum buraya. bu Toroman niye milli takımda oynamıyor?

sağ bek te gökhan gönül tamamda... sabri den daha sağlam bir oyuncu. gerekirse ortada da oynayabiliyor. gerekirse yanlış oldu hatta ortada daha iyi oynuyor :D

Toroman konusunda özellikle bunları yazmamın sebebi savunmada hava toplarında gördüğüm en iyi oyunculardan biri olması. Milli takımda da böyle oyunculara ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Ayrıca sağlamdırda... Gökhan Zan bile sürekli çağrılıyordu. Şu adam Zan'ın yerine gitseydi Euro'a daha faydalı olurdu.. ah terim ah..
Sosyal ağlarda paylaş

hondurasla ilgili süper saçma bir anekdotumu aktarayım

houndrasla 90 ların ikinci yarısında özel bir maç oynadık böyle dandik kupamsı bir şeydi hatta hondurasda oynadık 11 haziran 1995 de özel bir maç yaptık honduras'da hatta tolunay atmış tek golümüzü ve 350. golmüş

şimdi o maçın tanıtım vtrsi vardı işte elemanın biri ayağında top sektiriyor gölge şeklinde arka fonda milli takımımız ve hondurasla ilgili görüntüer vs. ama tanıtımı yapan ses honduras-türkiye dediğinde top ayakta iki kere sekiyordu (honduras 1 türkiye 2 honduras 3 türkiye 4 honduras 5 gibi gidiyordu) ve tanıtıcı sesin sahibi sapık gibi her seferinde 3 kere fln honduras türkiye diye tekrar ediyordu.. sorna bu bende şöyle bir şeye nedne oldu.. ne zaman ayağımda top sektirsem sayıyor olsam bile bir yandan da honduras türkiye honduras türkiye hondura türkiye diye gidiyorum..

rekorum 4 honduras 3 türkiye :P
Sosyal ağlarda paylaş

Son zamanlardaki Fener maçlarını izlememişsin, Gökhan yine eski Gökhan oldu gayet iyi oynuyor formu yerinde ve takımın en çok savaşını didineni durumunda şu sıralar.

Sabri ise sakatlıktan nasıl dönecek belli değil, Sabri'nin bu sene biraz düzelmesi geçici bir sevda da olabilir zira adamın sorunu kafadan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...