Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 haaaa omu, bı ara BSG versıonunu oynamıstım ( farklı bı ısımle ama ) mutiş yapmışlardı. GOG'dan çekicem nasipse; ilk oyunu da buldum orada ohh mis. Joystick ile oynamak sünnettir dimi bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 kotor2yi bitirdim fena boşluktayım.warhammer yüklüyorum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 joystickle çok daha rahat ve zevkli olur dogfightlar tabi ki. Çok fazla tuş var ama sadece joystickle işin zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ya bunun BSG modunda drifting olayı vardı, ama ben hatırlamıyorum freespace 1 de onun oldugunu. Yani sonucta uzaydayız, ve ben aşagı bakıyoken ılerı gıdebılırım ( suruklenebılırım ) Joystickle bunu yapmak daha rahat olur sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Normal oyunda bildiğim kadarıyla drifting yok yanlız. Beyond the Red Line için dizideki hissi versin diye konulmuş bi mekanik olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 :( freelancer adına çok sevdiğim bişidi bu olmalı yaaa :( belki scp ile gelmiştir. Bu arada BSG modu daha geliştirildi mi? geçen sene falan daha yavaş yavaş oturuodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yok hayır. bildiğim kadarıyla yeni bir demosu çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ohh redemptionla fs2 yi aldım gog'dan, umarım hızlıdır burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 joystick le oynamak ne zormus yau mouse cocuguymusuz bız megersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar