Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CVV sorunu


Mithat

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar yeni kredi kartımla odeme yapmaya kalktıgım zaman cvv (kredi kartının arkasında ki zımbırtı) sorun yaratıo bankayla konustum sizin girmeye kalktıgınız siteden olabılır sorun kartınız ınternet kullanımına acıktır diyolar ama blizzardın verdıgı hata bankanın cvvyı onaylaması gerektıgı yonunda . Blizzarda ziraat bankasının numarasını versem konustursam aslında ne guzel olucak :D:D bu konu hakkında bılgısı olan var mı napıcam sımdı ben 3-4 gun oldu oynıyamıorum oyunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet zaten 3 rakam var kartın arkasında sadece bende onu giriorum ama sorun yaratmakta ınatcı bi de gidiim prepaid aliim bari bu seferlik dedim aralın stokta kalmamıs baya bole oturuorum butun gun evde bos bos artık yenı kredı kartı basvurusunda bulundum ona kısmet ınsallah o calısıcak yoksa ben blizzard nerdeyse ilk ucakla gıdıp el ile odeme yapıcam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugun 5 tane farklı kredi kartında denedım hepsınde blizzard verify number is invalid dio inadına dogru yazdıgımı iddia etmeme ragmen tekrar ve tekrar 1 haftadır yanlıs dıo prepaid yok hıc bı yerde baya blizzard otur dersıne calıs essek herif dio olabılır bana sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hatta daha spesifik olmak gerekirse: Your billing information were not validated. Your bank might be requiring you to provide your CVV code for the payment process. (This code appears on the back of your credit card). Please do not try this process more than three times. If the problem persists, please contact our Account and Billing team via www.wow-europe.com/en/support/. demişler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

yoo bıldıgın normal kredi kartı zaten dedıgım gibi toplamda 5 tane kart denedım hani kartımda sorun vardır kesin dedigimdende hepsinde mı var 2 mastercard 2 visa 1 visa electron denedım.


Wow Acountun önceden hacklendiyse güvenlik için kredi kartı kullandırmıyorlar. Yani düzelmesi için araman yada form doldurman gerekiyor. Zaten neden bu kadar kasıyorsun anlam veremiyorum sana ? Git bir mağzadan prepaid kart al. Yada internetten satın al oyuna gir. Sana arkadaşlar alternatif sunuyor sen uygulamıyorsun. Dediğim gibi önceden hacklendiysen kapatılmıştır. Tekrar açtırman gerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paypalda alamadım :D demek ki sorun kredi kartımda olabılır harbiden.

sole diyo:Bu kredi kartı, kartınızı çıkaran kuruluş tarafından reddedildi. Kartınızın neden reddedildiği ile ilgili ayrıntılar için lütfen kredi kartınızı çıkaran kuruluşun müşteri hizmetleri departmanı ile iletişim kurun. Bunun yerine, farklı bir kredi kartı eklemeyi tercih edebilirsiniz.

bu da paypal. bankada duzgun calısması gerek dıo mesela sımdı hem bliz hem paypal dıosa bı bıldıklerı vardır o zaman bankayı arayıp kufur etsem rahatlasam blizzard acılır mı? :D bı de onu deniim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...