Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tarkan gözaltında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seceba said:

12,5 gram ne ya 200 gram biz okulda yetiştirdik lol

12,5 gram olayı yasalarda sanırım 12,5 u geçersen satıcı oluyorsun. adamda 1 kilo bile olsa 12,5 derler heralde. PR olayıdır diye düşünüyorum, hani yakalandın bari gramı minimumda tutalım gibisinden.
Mesaj tarihi:
böylece çoğu pati gencinin esrar vb. şeyler kullandığını anladık, vay anasını.

hiç kullanmadım ama savunmam şu mereti, çilingir sofrasında alacağın tadı hiçbir hapta alamazsın bence önünde narutoyu canlandırmadığı sürece lol
Mesaj tarihi:
ne zaman esrar konusu olsa konuya "liberal" yaklaşan bir sürü insan oluyor nedense :)

biraz ferrero biraz diğerleri diyorum.ot yüzünden hayatı kararanlar gördüm.Ama ferreronun dediği gibi delirmediler.Otun en kötü etkisi yaşam tarzını değiştirmesi, sorumlulukları yerine getirmeme, boşvermişlik tarzı psikolojik modlara sokmasıdır.Onun dışında BEYİNLERİ GİDİYOR ! falan çok uzun zamanda ve yoğun kullanımda oluşan bir durum.Ayda yılda bir keyif için içip hiçbir zararını görmeyenler de gördüm.

Ama kimin nasıl tepki vereceğini bilemeyeceğimiz için buraya özendirici yazılar yazmak bazı insanları yanlış yönlendirebilir, dikkat etmek gerek.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:
Ama kimin nasıl tepki vereceğini bilemeyeceğimiz için buraya özendirici yazılar yazmak bazı insanları yanlış yönlendirebilir, dikkat etmek gerek.

bu konuda haklısın bence de, içmeyi bilen var bilmeyen var. dediğim gibi benimde çevremde kullanan vardı bırakanlar hiçbir halt anlamadık ama kafa süper oluyordu dedi. bi nevi emo gibi oluyorsunuz, tek farkı daha tehlikelisi :)
Mesaj tarihi:
o kadar basit değil.ikisi ayrı şeyler.

edit : ikisinin kafası ayrı diyim yani daha ziyade :D

ot içen adamlarda bir süre sonra şöyle tripler oluşuyor;

1-e abi amele gibi alkol içip midemi rahatsız edeceğime, ertesi gün üzerimden tren geçmiş gibi uyanacağıma otumu içerim sabah da hiçbişey olmamış gibi zımba gibi kalkarım.

2-Sigara içiyorsa eğer ; abi günde 1 paket sigara içeceğime bundan 1 tane içiyorum daha az zararlı.

bunlar şaka değil gerçekten bu şekilde düzenli ot içmeyi savunan adamlar gördüm.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

o kadar basit değil.ikisi ayrı şeyler.

edit : ikisinin kafası ayrı diyim yani daha ziyade :D

ot içen adamlarda bir süre sonra şöyle tripler oluşuyor;

1-e abi amele gibi alkol içip midemi rahatsız edeceğime, ertesi gün üzerimden tren geçmiş gibi uyanacağıma otumu içerim sabah da hiçbişey olmamış gibi zımba gibi kalkarım.

2-Sigara içiyorsa eğer ; abi günde 1 paket sigara içeceğime bundan 1 tane içiyorum daha az zararlı.

bunlar şaka değil gerçekten bu şekilde düzenli ot içmeyi savunan adamlar gördüm.

ot etkisini göstermiş işte eheueh
Mesaj tarihi:
sipeys

o dediklerin doğru yanlız. alkolden iyi birşey bence.
esrarkeş lafı da ayrı birşey.
1 paket sigara olayı hele çok daha doğru. bilmiyorum konuyla ne kadar ilgisin de, çoğu insan sigara içmez zten ottan sonra. aramazsın. alkol de aynı.

ha bi de, bilmediğniiz şey hakkında yorum yapmayın pls. hani ot içiyorum süperim prim yapayım da demiyorum. yanlış anlaşılmasın.

nasıl ki kokain, eroin, meth vs hakkında en ufak yorum yapmıyorsam siz de yapmayın bilmediğiniz şeyler hakkında.

neyin ne kadar kafa yaptığı ayrı, neyin ne kadar keyif verdiği ayrı neyin ne kadar zarar verdiği ayrı.
Mesaj tarihi:
konuyu gayet iyi biliyorum diyeyim.Ot içen adam sigarayı aramaz zira içine kırılan sigaralardan yeterince nikotin alır ve zaten boğazını ve ciğerlerini yeterince s...tiği için sigara içecek istek bırakmaz.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

konuyu gayet iyi biliyorum diyeyim.Ot içen adam sigarayı aramaz zira içine kırılan sigaralardan yeterince nikotin alır ve zaten boğazını ve ciğerlerini yeterince s...tiği için sigara içecek istek bırakmaz.

evt 1 adet üçlü için 1 paket sigara kırıyoruz haklısın :o

çok iyi biliomuşsun hakkaten :)
  • Yeni Oluştur...