adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 tarkan gözaltına alınırken açıklama yapmış "işte kuzu kuzu geldim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bir cok ulkede halen yasak ot sonucta. Bizde de onyargi olmasi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 BU TOPİKTEKİ ARKADAŞLARI ALALIM MERKEZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Gündeme gelmek, haber olmak için kendini gammazlamıştır, malum şöhreti falan bitti umursayan yok son yıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben eroin kullanıyorum ühühü demek yerine bir tv programına çıkabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben severdim abi adamı iyi bi popçuydu vaktinde. onunla büyüdüm hatta ahahe yani her yerde bangır bangır çalan bi herif erkekle sevişemez ya da kokain çekemez diye bir şey yok isteyen herkes istediği haltı yer bu kadar düşünüp önemli bişeymiş gibi eleştirmeyin bence. bize ne la harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 magazin sevmeyebilirsiniz tabii ki, ama tarkan yabancı basında bilinen ender türk popçularından. ha yabancılar her haltı yiyor üstüne beceremeyip geberiyor o ayrı. benimde yakın zamanlarda koko işine bulaşıp çıkmış arkadaşlarım da var, hepsinin tek söylediği bir halta benzemeyen bir iş olduğu. işte kuzu kuzu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 tayyibin sabah kahvaltısına katılmazsan böyle alırlar işte tarkancım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Smoke said: sezen.... they are coming for you ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Jahrein said: Abi saka mı ya bu? Polis Tarkan'ın evinin kapısını kırcak değil ya itoglusu 2 saniyede tuvalete atıp sifonu cekemeyecek kadar mal miymiş ? Yoksam high miymiş ? imza icin geldiler sanmıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ikilem var burada ya bence devlet boyle birseye karisamamali, isteyen kendi vucuduna istedigini yapar, kimseye zarar vermeyip evinde icecekse icsin istedigini. ama bir yandan da, otta kokainde falan olmaz da ne bileyim meth ve ozellikle eroin gibi asiri bagimlilik yapici uyusturucularin yoklugu durumunda insana elde etmek icin her seyi yaptirmasi gibi bir durum var, bu da toplum icin tehlikeli tabi. bir yandan da uyusturucu kazanci yasadisi, o da var. bilemedim yani. ama ot icmekten tutuklanmak da asiri sacma birsey yani, FBI bile adam alirken "hic uyusturucu kullanmamis, son 3 yil icinde marijuana kullanmamis" diye yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 fail. insan biraz uyanık olur dimi, kendi adını karıştırmadan falan alır bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Llama said: "Golden Virginia" said: ne otu lan ottan hapse mi girilir :D girilir satıcı değilsen girilmez girene zaten gülüyorlar içeride mallık ötesi yani ot içip hapse girmek. savcıya fln küfredersin ancak öyle olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 marijuana ilk olarak amerikanın çeşitli eyaletlerinde sigara şirketlerinin karının azalması sebebiyle başlattığı karşı kampanya sonucunda yasaklandı. daha sonrasında global imam osurunca global cemaat sıçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 o zaman tarkandan gelsin reha. dön bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 amsterdama gitsin tarkan bir şey diyeceğim tarkana her zaman bak arkana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 terliyoruz tarkan reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Bana uydurma gibi geliyor haber. Odatv'de Tarkan'ın, Tayyip'in davetine mazeret bildirmeyip katılmadığı ve hemen olayın ertesinde bu operasyonun gerçekleştirildiği yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Estel_Anorien said: marijuana ilk olarak amerikanın çeşitli eyaletlerinde sigara şirketlerinin karının azalması sebebiyle başlattığı karşı kampanya sonucunda yasaklandı. daha sonrasında global imam osurunca global cemaat sıçtı.retvit edesim geldi ne güzel demişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 pekaziz said: Bana uydurma gibi geliyor haber. Odatv'de Tarkan'ın, Tayyip'in davetine mazeret bildirmeyip katılmadığı ve hemen olayın ertesinde bu operasyonun gerçekleştirildiği yazıyor. sabahtan beri bu haber yayılıyor etrafa kolpa olsa milyooon tane basın açıklaması yapardı tarkan o kadarda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Estel_Anorien said: marijuana ilk olarak amerikanın çeşitli eyaletlerinde sigara şirketlerinin karının azalması sebebiyle başlattığı karşı kampanya sonucunda yasaklandı. daha sonrasında global imam osurunca global cemaat sıçtı. Kaynak görmeksizin bu tür yazılara inanılması çok saçma yahu. Marijuana ve türevlerinin kimyasallardan çok farklı etkiye sahip olmadığı ortada. Yeto gençliği bu tarz şeylere yönlendiren bu yazıların mantığını da tam olarak anlayamıyorum. Kullanırsın, kullanmazsın ama kafası çalışmayan gençliği olumlu/olumsuz yönlendirmeye gerek yok. Şimdi benim dediğimle ne alaka diyeceksin belki, biraz bakarsan anlarsın ne alaka olduğunu. Ot muhabbetinin tiner muhabbetinden farkını da göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ot muhabbeti tiner muhabbeti ile aynı değildir. yeşilaycılar bilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Baya farkli 2 şey dediklerin ot ve tiner,konuya dönelim sanırsam birşey olamadan çıkar tarkan ama leke işte, gelelim asıl konuya uyuşturucu ve sanat yeteneği şu yaşadığımız çağda çok iç içe olan bir kavram gelelim son noktaya güzel alem yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 eee sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Ferrero said: Estel_Anorien said: marijuana ilk olarak amerikanın çeşitli eyaletlerinde sigara şirketlerinin karının azalması sebebiyle başlattığı karşı kampanya sonucunda yasaklandı. daha sonrasında global imam osurunca global cemaat sıçtı. Kaynak görmeksizin bu tür yazılara inanılması çok saçma yahu. Marijuana ve türevlerinin kimyasallardan çok farklı etkiye sahip olmadığı ortada. Yeto gençliği bu tarz şeylere yönlendiren bu yazıların mantığını da tam olarak anlayamıyorum. Kullanırsın, kullanmazsın ama kafası çalışmayan gençliği olumlu/olumsuz yönlendirmeye gerek yok. Şimdi benim dediğimle ne alaka diyeceksin belki, biraz bakarsan anlarsın ne alaka olduğunu. Ot muhabbetinin tiner muhabbetinden farkını da göremiyorum. abi ayarın kaçmış bildiğin tamam sakin belli güzel bişey demeye çalışıyosun da ı ıh, çok parazitli bi şey anlaşılmıyo nerdeyse valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar