Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tarkan gözaltında

gecko

Öne çıkan mesajlar

ben severdim abi adamı iyi bi popçuydu vaktinde. onunla büyüdüm hatta ahahe

yani her yerde bangır bangır çalan bi herif erkekle sevişemez ya da kokain çekemez diye bir şey yok isteyen herkes istediği haltı yer bu kadar düşünüp önemli bişeymiş gibi eleştirmeyin bence.

bize ne la harbi
Sosyal ağlarda paylaş

magazin sevmeyebilirsiniz tabii ki, ama tarkan yabancı basında bilinen ender türk popçularından. ha yabancılar her haltı yiyor üstüne beceremeyip geberiyor o ayrı. benimde yakın zamanlarda koko işine bulaşıp çıkmış arkadaşlarım da var, hepsinin tek söylediği bir halta benzemeyen bir iş olduğu.

işte kuzu kuzu geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

ikilem var burada ya
bence devlet boyle birseye karisamamali, isteyen kendi vucuduna istedigini yapar, kimseye zarar vermeyip evinde icecekse icsin istedigini.

ama bir yandan da, otta kokainde falan olmaz da ne bileyim meth ve ozellikle eroin gibi asiri bagimlilik yapici uyusturucularin yoklugu durumunda insana elde etmek icin her seyi yaptirmasi gibi bir durum var, bu da toplum icin tehlikeli tabi. bir yandan da uyusturucu kazanci yasadisi, o da var. bilemedim yani.

ama ot icmekten tutuklanmak da asiri sacma birsey yani, FBI bile adam alirken "hic uyusturucu kullanmamis, son 3 yil icinde marijuana kullanmamis" diye yaziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

marijuana ilk olarak amerikanın çeşitli eyaletlerinde sigara şirketlerinin karının azalması sebebiyle başlattığı karşı kampanya sonucunda yasaklandı.

daha sonrasında global imam osurunca global cemaat sıçtı.
retvit edesim geldi ne güzel demişin
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Bana uydurma gibi geliyor haber.

Odatv'de Tarkan'ın, Tayyip'in davetine mazeret bildirmeyip katılmadığı ve hemen olayın ertesinde bu operasyonun gerçekleştirildiği yazıyor.

sabahtan beri bu haber yayılıyor etrafa kolpa olsa milyooon tane basın açıklaması yapardı tarkan o kadarda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

marijuana ilk olarak amerikanın çeşitli eyaletlerinde sigara şirketlerinin karının azalması sebebiyle başlattığı karşı kampanya sonucunda yasaklandı.

Kaynak görmeksizin bu tür yazılara inanılması çok saçma yahu.
Marijuana ve türevlerinin kimyasallardan çok farklı etkiye sahip olmadığı ortada. Yeto gençliği bu tarz şeylere yönlendiren bu yazıların mantığını da tam olarak anlayamıyorum. Kullanırsın, kullanmazsın ama kafası çalışmayan gençliği olumlu/olumsuz yönlendirmeye gerek yok.
Şimdi benim dediğimle ne alaka diyeceksin belki, biraz bakarsan anlarsın ne alaka olduğunu.

Ot muhabbetinin tiner muhabbetinden farkını da göremiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ferrero said:

Estel_Anorien said:

Kaynak görmeksizin bu tür yazılara inanılması çok saçma yahu.
Marijuana ve türevlerinin kimyasallardan çok farklı etkiye sahip olmadığı ortada. Yeto gençliği bu tarz şeylere yönlendiren bu yazıların mantığını da tam olarak anlayamıyorum. Kullanırsın, kullanmazsın ama kafası çalışmayan gençliği olumlu/olumsuz yönlendirmeye gerek yok.
Şimdi benim dediğimle ne alaka diyeceksin belki, biraz bakarsan anlarsın ne alaka olduğunu.

Ot muhabbetinin tiner muhabbetinden farkını da göremiyorum.

abi ayarın kaçmış bildiğin

tamam sakin

belli güzel bişey demeye çalışıyosun da
ı ıh, çok parazitli bi şey anlaşılmıyo nerdeyse valla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...