aente Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Daha önce 3d işine girmek istediğime dair bir topic açmıştım konuşmuştum da bone'la falan ama o topici ısrarla aramama rağmen bulamadığımdan yeni bir konuda soruyorum. O günden bu yana devam eden araştırmalarımda artık son noktaya geldim, o da program seçimi Sıfırdan öğrenmeye başlıycem yalnız maya mı 3ds max öğrenmeye mi başliyim buna karar veremedim ? Birbirlerine karşı +/- yönleri ve benim için hangisinin ne getireceğini kestiremiyorum tam. Bu programları sonrasında piyasadan iş alarak ya da kendim sıfırdan yaratacağım bir şeylerle para kazanmak için öğreneceğimi belirteyim. Tekrardan saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Aynı konu hakkında bi ek soru da ben sormak istiyorum: Oyun yapacam kendi çapımda amatörce bişi bende 0'dan öğrencem bunlardan birini. Hangisini önerirsiniz? Herhangi birisi işimi görürmü veya? (İlerde oyun piyasasına da giriş olur belki ümidi de var tabii ki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Eskiden maya ve max farklı firmalarındı, sıkı rekabet vardı. Kendi adıma max in user interface i beni daha çok çekmişti ve max kullanmıştım. Autodesk maya yı satın aldıktan sonra, nasıl bir merge yaşandı bu iki yazılım arasında bilemiyorum fakat seçim yapma seviyesinde ikisininde aynı render engineleri desteklediklerini, işin özünde amaç mimarı tasarım, endüstriyel tasarım, reklam veyahut oyun sektörü yani ne olursa olsun aynı işi yapıyorlar ve yapabilecek kapasitedeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 peki öğrenim kolaylığı, tuto, yardımcı kaynak, 3rd party eklentilerin zenginliği (ya da programa katkıları) açından durum nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 max daha iyi o açılardan sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar