Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Max vs Maya

aente

Öne çıkan mesajlar

Daha önce 3d işine girmek istediğime dair bir topic açmıştım konuşmuştum da bone'la falan ama o topici ısrarla aramama rağmen bulamadığımdan yeni bir konuda soruyorum.

O günden bu yana devam eden araştırmalarımda artık son noktaya geldim, o da program seçimi

Sıfırdan öğrenmeye başlıycem yalnız maya mı 3ds max öğrenmeye mi başliyim buna karar veremedim ?

Birbirlerine karşı +/- yönleri ve benim için hangisinin ne getireceğini kestiremiyorum tam.

Bu programları sonrasında piyasadan iş alarak ya da kendim sıfırdan yaratacağım bir şeylerle para kazanmak için öğreneceğimi belirteyim.

Tekrardan saolun.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden maya ve max farklı firmalarındı, sıkı rekabet vardı. Kendi adıma max in user interface i beni daha çok çekmişti ve max kullanmıştım.

Autodesk maya yı satın aldıktan sonra, nasıl bir merge yaşandı bu iki yazılım arasında bilemiyorum fakat seçim yapma seviyesinde ikisininde aynı render engineleri desteklediklerini, işin özünde amaç mimarı tasarım, endüstriyel tasarım, reklam veyahut oyun sektörü yani ne olursa olsun aynı işi yapıyorlar ve yapabilecek kapasitedeler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...