Phobost Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Bi türlü giremiyorum gearım yetersiz diyor LFG tool u.. Minimum gear gereksinimini bilen var mı Halls of Reflection hc için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 gearın yetmiyo, en az 5k gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 5k değil de 4400 filan lazımdır en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Problemin gear yetersizligi oldugunu ben de biliyorum ama 4.2k gs li arkadaşım giriyor ben 4.4 ile giremiyorum bunu anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 O classa göre farklılık gösterebiliyordur muhtemelen. Çünkü oyunun kendi içinde gs diye bişi yok. Aynı olay arkadaştada oldu rogu daha yüksek gs li ama giremiyor. Ben statsal olduğunu düşünüyorum özellikle stamina, instant gebermemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konunun gs ile bir alakası yok. İtemleriniz arasında ciddi level farkı var ise gs yüksek çıkabilir. Ama dengeli bir level 213-219 epic gearla içeri girebiliyorsunuz. 3-5 tane level 200 yanına, 2 tane 264 alıp giremiyorusunuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Üstünde heirloom varsa lvl1 olarak hesaplıyor onları lfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Bir quest zincirinin tamamlanması ile açılmıyormuydu, ben mi yanlış hatırlıyorum. Önce soul'lu şeyi yapıp oradan questi verip, portal'dan gelen tostumu yedi hadi gel denmesi ile geçip sonrada pit of saron'u yapıp geçilmiyormu? yada ben pis hayal gücüne sahibim, sanki o questlerin etkisi var gibi gelmişti ben ilk geçtiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 göktuğ abi o ok de gear yetersizse onu da yapamayabiliyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 245lvl ringi aldım artık girebiliyorum :D teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 oha öle bişemi çıktı resmen ırkçılık belki ben gosuyum toc gearlı embesiller dps yapamıyor bazen onlar neden giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar