Seceba Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Demin dergi karıştırırken bir ilana denk geldim, ( electro world reklamı ) İlan şöle diyor, Aldıgınız ürünün daha ucuzunu 15 gün içinde bulun, ürün değerinin 2 katını kapın. Aynı şekilde Darty'nin de politikası şu; Aldığınız ürünün daha ucuzunu 15 gün içinde bulun, ürün farkını ve bir kutu çikolata kapın. Şimdi muhakkak dartyde daha ucuz bir ürün bulabiliriz electroworlde nazaran ? O halde para dupeleriz ? Mp3 alırız 150 liraya electroworldde okuturuz 300 liraya ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 şartları okudun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ürün değerinin 2 katı değildir onlar. arasındaki farkın 2 katıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 daha önce dartyden aldıgım bir ürünü teknosada daha ucuza bulmuştum, fotorafını çektim birde barkod numarasını aldım gittim dartye, 5dk içinde onaylayıp paramın üstünü ve bir kutu çikolatayı vermişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 lanet olsun fiyat farkınınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bir de medimarkt filan da boyle seyler sunuyordu fakat senden fiş, fatura ya da resmi katalog getirmeni istiyorlar. e fiş için de gidip diğer yerden de alman gerekiyor... uğraşmana değmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 şirket aç bitane sen sat. Bug abuse yaparsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Aldıgınız ürünün daha ucuzunu 15 gün içinde bulun, ürün değerinin 2 katını kapın. diyor diyon abi ÜRÜN DEĞERİ diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 afsuah guzel bug aslinda bana bi filmde puding biriktirip ucak bileti kazanan adami hatirlatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 öyle bir film hiç olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 adini bende unuttum, adam kacikti zaten, sonra bi kizla takiliyodu fln.. nerden denk gelmistim bende bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 catch me if you can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 i cant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 http://img.blogcu.com/uploads/dogadan_puding2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar