Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

manitasının msnine girip erkekleri sorgulayan sevgili modeli

gecko

Öne çıkan mesajlar

tam tersi de sıkınıtılıdır.. ihtiyaç durumunda yardım yerine öküz bulabilirsiniz.

ödev falan yaparken bakarsın online olmuş, yollarsın hemen
said:
-slm
+merhaba
-napıyorsun
+iyi, sen kimdin?
-oha amnezi...
+ne diyorsun sen be
-oha kişilik değiştirmesi..
+ben Hıdır! erkek arkadaşıyım bilmem kimin.. sen kimsin?
-yardıma ihtiyacı olan mağdur gencim ben şu an
-neyse bilmem nede hoca pdf yollayacaktı Hıdır. bi baksana sen ona bilgisayarda var mı? varsa bana da geç. hoca yollamamış bana..
+sen aynı okulda mısın?
-evet, sen pdf'yi geçsene bi..
+adın ne senin
-mail adresine bak işte yazıyor orada adım..
-pdf'yi buldun mu sen?

devam eder..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

tam tersi de sıkınıtılıdır.. ihtiyaç durumunda yardım yerine öküz bulabilirsiniz.

ödev falan yaparken bakarsın online olmuş, yollarsın hemen
said:
-slm
+merhaba
-napıyorsun
+iyi, sen kimdin?
-oha amnezi...
+ne diyorsun sen be
-oha kişilik değiştirmesi..
+ben Hıdır! erkek arkadaşıyım bilmem kimin.. sen kimsin?
-yardıma ihtiyacı olan mağdur gencim ben şu an
-neyse bilmem nede hoca pdf yollayacaktı Hıdır. bi baksana sen ona bilgisayarda var mı? varsa bana da geç. hoca yollamamış bana..
+sen aynı okulda mısın?
-evet, sen pdf'yi geçsene bi..
+adın ne senin
-mail adresine bak işte yazıyor orada adım..
-pdf'yi buldun mu sen?

devam eder..

bu bence eşinin sevgilisini gardolapta yakalayan adamın hesap sorması gibi birşey olmuş lol
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

hayır ulan harbiden versem msn şifremi girecek msn e diyelim. iyi hoş. ulan erkek muhabbeti pis muhabbet ordan bi arkadaşım nabıon lan yapraam diye girigiriverecek muhabbete arkasına bakmadan kaçacak dsfsd. olmaz öle iş.

ben şuna takıldım. kız arkadasın neden kaçsın? erkek arkadasların ile bu şekilde muhabbet ediyor olabileceğini tahmin edemeyecek kadar salak mı?
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane de benim başımda vardı, şifreyi istemek yerine hackleyip hepsini kendi ele geçirmişti, msn ime, facebook uma girip her mesajı her insanı sorguluyordu. hayır anlamıyorum, aldatacaksa aldatır zaten, ruhun duymaz. Her iki taraf için de geçerli, telefonundaki mesajları siler, msn den görüşür logları siler, vs. vs. yani ne kasıyorsun kendini sinir ediyorsun boş yere, ya güven ya hiç ilişki yaşama. saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Laraken said:

hayır ulan harbiden versem msn şifremi girecek msn e diyelim. iyi hoş. ulan erkek muhabbeti pis muhabbet ordan bi arkadaşım nabıon lan yapraam diye girigiriverecek muhabbete arkasına bakmadan kaçacak dsfsd. olmaz öle iş.

ben şuna takıldım. kız arkadasın neden kaçsın? erkek arkadasların ile bu şekilde muhabbet ediyor olabileceğini tahmin edemeyecek kadar salak mı?

tabiki tahmin ediyordur ama tahminleri zorluyoruz biz muhabbet hadisesinde ahauah hala diyorum kaçar gider.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

QueenofSpades said:

Laraken said:

tabiki tahmin ediyordur ama tahminleri zorluyoruz biz muhabbet hadisesinde ahauah hala diyorum kaçar gider.

eski kız arkadaşımın kankası facebookta arkadaşlarımla küfürlü muhabbet ederken geldi, ne biçim insansın sen terbiyeli ol dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

bi tane de benim başımda vardı, şifreyi istemek yerine hackleyip hepsini kendi ele geçirmişti, msn ime, facebook uma girip her mesajı her insanı sorguluyordu. hayır anlamıyorum, aldatacaksa aldatır zaten, ruhun duymaz. Her iki taraf için de geçerli, telefonundaki mesajları siler, msn den görüşür logları siler, vs. vs. yani ne kasıyorsun kendini sinir ediyorsun boş yere, ya güven ya hiç ilişki yaşama. saçma.

Kız meriçler neden konuşulmuyorda erkek meriçler konuşuluyor. Erkek meriçler daha zeki olduğundan değil. Kurbanları çok saftirik olduğundan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...