Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 closed betasina davet gelmis bunun, insallah iyi cikar action hack and slash mmo. Exciting Online Action-RPG in a Unique Mythological Setting Mytheon uniquely sets the best elements of the action-RPG genre in an online mythology-based universe. The setting and storyline incorporates well known mythologies from around the world — starting with Greece and Egypt, with expansions into Asian and other mythologies planned. http://www.mytheongame.com/ free to play olmasi kafadan EKSI 1. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 mantar gibi mmo cikiyo, alayi patato. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 mitoloji olması iyiymiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 oyundaki skillerin genel mantigi yaniniza minion yaratmak uzerinden geciyor su hali ile. gene cash shop kil shop vs bulunuyor, su tur gelecek vaat edebilecek oyunlari bu sekilde gorunce birden soguyorum ya. oyunun grafik vs si yerli yerinde cok guzel gorunuyor hersey, sadece mouse kullanimi full ters. alisitigimizin tam tersi yani. kamera vs ters isliyor ama herhalde bir secenek koyarlar. direk one man hack and slash olsa super olurmus benim acimdan , sevmiyorum yanimda 10 larca minion vs. ayrica skiller kullandikca yerine bir baska skill geliyor ve bunlar skill stone denilen seylerden elde ediliyor, ilerledikce sanirim kendi skill packlerinizi yaratip o sekilde instancelara girilecek. cok mu zor ya diablo 2 tarzinda tek adamlik mmo yapmak anlamadim ben bu isi yillardir, bir taraflarindan nefis oyunlar cikariyorlar free derken minion derken zirvaliyorlar. fena oyun degil ama mytheon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Titan Quest MMO'su gibi göründü bana. Hatta Titan Quest'in arabirimdeki buton tipleri falan bile aynen kullanılmış höeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 patato deli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bana da gelmiş closed beta, indiriyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 kotu oyun degil. lvl araklari olan instanced yerlere girip questlerini yapiyorsun. skill sistemi degisik. fazla boyutu yok bence deneyin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Kanuni said: direk one man hack and slash olsa super olurmus benim acimdan , sevmiyorum yanimda 10 larca minion vs. ayrica skiller kullandikca yerine bir baska skill geliyor ve bunlar skill stone denilen seylerden elde ediliyor, ilerledikce sanirim kendi skill packlerinizi yaratip o sekilde instancelara girilecek. cok mu zor ya diablo 2 tarzinda tek adamlik mmo yapmak anlamadim ben bu isi yillardir, bir taraflarindan nefis oyunlar cikariyorlar free derken minion derken zirvaliyorlar. fena oyun degil ama mytheon. Torchlight denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Xenocide said: Titan Quest MMO'su gibi göründü bana. Hatta Titan Quest'in arabirimdeki buton tipleri falan bile aynen kullanılmış höeh pay to play , titan quest skill mantığıyla oyun yapılsa muhteşem olur aslında. meslekleri birbirine kombine ederek oynadığın bir oyun , swg gibi ama mitoloji ve aksiyon dolu... ofş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Become a legend sloganını kullanarak Adventures ve Darkfall'a ayıp etmiş Patato... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 aquila said: mantar gibi mmo cikiyo, alayi patato. ascfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 çıkmış oyun clientini indiriyorum şuan deneyeceğiz bakalım güzel bi oyun bulamadım 2-3 ay kafa dağıtacak bedava.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 pek güzel bi oyuna benzemiyor grafikler kötü skiller kötü. 1 saat oynadım kesmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yüklemeyin ben yaptım ole bi hata vaktinize yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Poaco aynı hatayı bende yaptım olan 700 mb ı gecik kotaya oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar