narsor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Arkadaşlar vent adresimiz sağda solda gizli kalmış forum derinliklerinde, adres şu: IP:vent104.light-speed.com Port:4522 Password: gunaydin bekleriz muhabbete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 evet gençler, vente girmeniz önemli hele ilk başladıysanız gelin ki yardım edebilelim, yoksa kaybolursunz bi de GECEyi eklediler zaten iice işkence olabilir ilk oyun deneyimi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 kaybolma bir yere o zaman, geliyorum, bittin sen =P soru birikti biraz ahah edik; kacmis bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ohooo kimse konuşmuyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 anlamsız bir şekilde düştüm ve yine anlamsız bi şekilde bağlanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben işteyim ya şu an vente giremem akşam gelince giriorum oyundayken ehhe sabahları benden hayır beklemeyin hafta içi =) haftasonu olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Ventte bazen uykulu olup uyuyoruz direk idare ediverin. Genelde acaip gürültülü ortam ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 evet ben uyuya kalmışım dün açık kalmış vent pardon :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Ventrillo'da en büyük sorun herkesin mikrofon ayarlarının farklı olması, hal böyle olunca birinin sesi kısık diğerinin yüksek hasta ediyor adamı. Çözümü var mı? Var: - Ventrillo penceresinde Setup'ı açın - Use Direct Sound seçin (check olsun içinde) - SFX Buttonuna basın - Sağ taraftan Compressor'ü seçin Add'e basın. Compressör sol tarafa gelecek. - Soldan Compressorü seçip Properties'e basın - Aşağıdaki değerleri sliderlarla seçin - Gain = Herkesin sesi hangi seviyede olsun. Bir nevi ses ayarı. (15 güzel değer, 0 kullanıyorum şu an) - Attack = 0.01 - Release = 500 civarı bişiy - Threshold = -30 olsun - Ratio = 100 - Pre delay = 4.0 Bu ayarları çekince herkesin sesi otomatikman aynı seviyeye geliyor dinlerken ve efsane bir çözüm oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 oo bombaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 duplicate ip uyarısı veriyor aynı evden 2 kişi girmeye çalışınca : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 narsor'a ulaşman gerekli izin vericek zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 vent: you have been kicked from server duplicate ips are not allowed for your acc. WTF?! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sabah sabah muhabbete gelecem banlamayın :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 screwy said: vent: you have been kicked from server duplicate ips are not allowed for your acc. WTF?! :P DC olunca hemen bağlanamıyon böyle bişey diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bana oyun içinde servera kaydolmak istediginizi bildirin guestten kayıtlı acounta ceviriyim. O zaman 2 kez girebiliyorsunuz ayni ip'den. Ya da az sabredin, vent server farkedip eski baglantinizi yok edince girebiliyorsunuz. Olay otomatik, kimseyi atmiyoruz server'dan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 adres mi değişti girilmiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 dün akşamdan beri problemli vent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 peki mortala giren var mı yoksa in cin top mu oynuyor ventte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Vent dolu oluyor ama bu aralar m&b warband yüzünden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Şu aralar ventte AoC'ci olarak takılıyor insanlar, MO çıkmadan önce ben de ağırlıklı AoC'deydim. Ama en azından ben varım MO'cu olarak MO kanalında, gelin bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Vent adresi degisti, yeni adres icin bana mesaj atın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar