cpasha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ya ben yeni adsl portu aldım hattım da açıldı (128K) ama dial-up la girdiğim bazı sitelere adsl ile ulaşamıyorum. daha önce açılmış topic lere baktım orda ki ayarların çoğunu yaptım ama fayda etmedi bu yüzden kızmayın lütfen..acaba diyorum pc de mi sorun var yoksa modemin ayarlarını mı yanlış yaptım..(işletim win xp tr) modem zoom 5510.. yardım ederseniz sevinirim.. (Bu arada yeni düştüm buraya yardımınız daha makbule geçer)...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 İlginç yaw. Temporary internet files'i silsene Internet Ayarlarından.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cpasha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 siliyorum ama yine olmuyor. varsayılanları yukle diyorum ie de yine olmuyor.. gerçekten çok ilginç. sabahtan beri bakmadığım topic kalmadı bununla ilgili hiçbir şey bulamadım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 sadece bazı sitelerde oluo dimi. Örnek verebilirmisin ? Birde Internet Ayarlarında, Bağlantılarda LAN settings'e baksana proxy felan girilmişmi.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bende de oluyordu bazen. Telekom'dan geçici bir sorun olabilir belki?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Demin mesela hotmail'e giremedim 3 defa. Internet bağlantısı olmadığında direk gelen bir dialog vardır ya. Sadece tamam'a tıklarsın. Ondan geliodu. Yahoo'yu denedim girdi sonra tekrar hotmail denedim girdi bu sefer :D Şimdi dialup TTNET mi kullanıosun gene ? Belki dns serverlarında bi iş vardır dicem ama olmaması lazm. Şİmdi sen internete girince sana ayrılan ip'i veren router'a dns bilgileri akıo bir üst dns serverindan. O dns serverınada bir üstünden felan. Belki oralarda karışılıklık oluodur senin girmek istediğin adresin ip sini bulamıodur.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cpasha Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 yok sadece denemek için dial-up dan girdim ordan girince açılıyor adsl i açınca giremiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ben de adsl modemi kurdum hiç bi yere giremiyorum telekomun sitesinden başka çıldıriciim yardım lüffen[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar