towncrier Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Daha önce erasmusla gitmiş olan arkadaşlara sesleniyorum bu mektupta neler yazılır? ne denir kitlendim kaldım bilemedim =( yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 direk manipulasyon icin oyna. gitmeyi ne kadar cok istedigini anlasınlar. araya sebeplerini serpistir. iste dildi hayalimdi vs vs gibi. cok zor degil. bi baslayınca geliyo devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towncrier Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bilgi için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 niyet mektubu ? ben de basvurdum bu sene öyle bir talep gelmedi henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 niyet ettim allah rızası için erasmusa gitmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 biri daha niyetlenmişti aynı senin gibin. http://forum.paticik.com/read.php?21,4646358,4648564 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 fede said: niyet ettim allah rızası için erasmusa gitmeye bunu dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towncrier Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 HaciYatmaz said: biri daha niyetlenmişti aynı senin gibin. http://forum.paticik.com/read.php?21,4646358,4648564 Fistan said: ben sizin ülkeye gelip master yapmaya niyetliyim yaz bu kadar olay bitmiştir dağılabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 erasmus ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Dworgian said: fede said: niyet ettim allah rızası için erasmusa gitmeye bunu dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Spidee said: Dworgian said: fede said: niyet ettim allah rızası için erasmusa gitmeye bunu dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 gecko said: erasmus ne HÖH?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 höh değil dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 hayatın üniv öğrenciliği geçirmiş insan bilmez mi ya erasmusu herkes gider öğrencilerin %90u erasmusa gidiyom abi deyip %10u gider fln fistan kıscası yurtdışı öğrenci değişim programı erasmus dediğinde hollandalı bi yazar, bi bildiğim deliliğe övgü diye kitabı var, bi kitapla nası adını değişim programına vermişler ilginç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 senko said: hayatın üniv öğrenciliği geçirmiş insan bilmez mi ya erasmusu herkes gider öğrencilerin %90u erasmusa gidiyom abi deyip %10u gider fln fistan kıscası yurtdışı öğrenci değişim programı erasmus dediğinde hollandalı bi yazar, bi bildiğim deliliğe övgü diye kitabı var, bi kitapla nası adını değişim programına vermişler ilginç tabi. gezgindi aynı zamanda erasmus gibi ulkeden ulkeye fink atıyorum hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 üni öğrencisi değilim ki facebookta durumuna yazan birkaç arkadaş vardı erasmus bitti diye ne diye soramadım anime falan herhalde diye neyse epik fail olmadan gaçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 olsun işte bilmemek değil öğrenmemek ayıp, sorun yavrularım utanmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
towncrier Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 mülakatı da atlattım. sanırım oldu bu iş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar