Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 sizinle de paylasayim dedim bi kismini. hem kompozisyon hem post produksiyon konusunda gelismeye ihtiyacim var. umarim begenirsiniz =] besiktas mogan golu mogan yine karagol kırmızı koyarim devamini ara ara. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Oooo sonuncu hariç iyi baya Ha ben fotoğrafçılıktan gram anlamam orası ayrı hehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 profosyonel olmayan yorumum: süper lan.. özellikle ilk resmi çok begendim eskiden beşiktaşta yaşamış biri olarak.. hi-res varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Süpermiş..Profesyonel makineler nelere kadir.. Edit:Fark yaratıyo,yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Güzelmiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Aslında marifet daha çok dijital müdehaledeymiş gibi geldi bana. Yani bişi demiyorum yanlış anlaşılmasın, arkadaş güzel fotoğrafları daha da etkili kılmış onu demek istedim. 1 ve 2'yi beğendim en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 dijital müdehale veya değil çokzel görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Render light'tan vazgeç biraz. İlki güzel ama biraz ciğer gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Ahahaha vosvos denizbisikletleri çok iyiymiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 tesekkurler yorumlariniz icin. bu haftasonuna kadar dslr makinam yoktu acikcasi bi canonum vardi dslr-like is goruyordu ama.bide manipulasyon var ama benim hosuma gidiyo yapmasi, gerci biraz daha dikkatsiz cekiyorum duzeltirim sonra ne de olsa diye bazen.eed o amfibi vosvoslarda baya iyiler yunuslu balinalilardan sonra =)yenibisiler cektim onlar koyayim. fiat http://farm5.static.flickr.com/4067/4441129575_56016c95c7_b.jpg fiat2 http://farm5.static.flickr.com/4035/4441907950_4b3b74b70e_b.jpg cakma bilkent amfisi http://farm5.static.flickr.com/4026/4441908404_2936db5f66_b.jpg migrosmigrosmigros http://farm5.static.flickr.com/4050/4439277554_7e52ce62c7_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 artık napıyorsan resimlere bilmiom fotoşopundan mıdır çekiminden midir pek anlamam çok güzeller vallaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben de çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 beşiktaş kırmızı rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/29f/35e/aae/5f9/d04/6bb/fd6/960/5a0/855/2a_450xNULL.jpg Abi bak render light kullanıp çakma vignetting yaratacam diyorsan illa, böyle yap, burda oturmuş. Tabii ki bir otorite falan değilim bu konu da ama; http://forum.paticik.com/thumbnails/490/3d4/b54/377/007/b90/66e/d13/ecd/ea9/b1_450xNULL.jpg Soldaki migrosların arabalarının saplarına, ve sağ üstteki saplara ve derinlikteki aşı odası yeşiline bakacak olursan sebebini anlarsın, renkleri hiçe sayıyor çünkü. Ilk örnek monokrom olduğu için böyle bir risk yok tabii, ama renkli çamaşırlarına elle müdahale ederek tekrardan kenarlarını solgunlaştırabilirsin, zira gerçekte de renkler kenarda solgundur. Insan gözünde olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 2.partta ilkine göre biraz bozmuşsun diyebilirim. Fiat karmakarışık olmuş. Belki ışık patlamamıştır ama dijital müdahale ile patlatmışsın. Arabayı zor seçtim. Fiat2'de ise vignetting biraz abartı olmuş bence. Aslında tarz tabi bu; ama daha az yapılsa daha güzel görünebilirdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 besiktas foton harikaymis, tebrik ederim arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 "less is more" demek istiyorum ben de naçizane yorum olarak.. vignette amacının dışında fazla gibi. foto çapının %60ı falan vignette olunca fazla göze batıyor , biraz daha köşe bucak görsek daha iyi olur gibi.. post process göze batmamış olanları gayet beğendim , ben de orda olsam ben de bu kompozisyonları yakalamaya çalışırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tupkek Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 nacizane yorumum, kadrajlarını başarıl buldum. yalnız, fotoğrafla çok oynamak kalitesini bozabiliyor buna dikkat etmeli, aşırı gren ya da renklerin bozulması vs.. özellikle daha sonra koyduğun fotolardaki ışık daha da profesyonel göstermiş fotoları. bol bol fotoğraf çekerek ve halihazırda yaptığın gibi değişik açıları denemeye devam ederek bence başarılı olduğun ve tatmin edici bir hobi sahibi olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 vaay göksu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 tesekkur ederim yorumlariniz icin. artik cakma vignette basmayacagim hicbirine. bi iki bisiler daha koymustum flickra onlarida ekledim. tunel tripodsuz cektigim icin sallamisim aleti biraz. poff bununda highlightlarin bu kadar patlamadigi ve yuzu temizledigim versiyonu var ama upload etmeye usendim tekrardan, soz. gokcek bu ne? bu da melihin mogan golunde diktigi eksantrik aydinlatmalardan. seversiniz umarim bunlari.ekleyecegim bu aralar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar