vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ERROR:(sphereitem_ore.scp,456)Undefined keyword 'SKILL_LO' ERROR:(sphereitem_ore.scp,457)Undefined keyword 'SKILL_HI' ERROR:(spheremap.scp,5216)Conflicting teleport 5849,239,-25! ERROR:(spheremap.scp,4963)Conflicting region! rc4.0.2 kurdum yukardai gibi ayri ayri devami olan birsuru hata aliyorum nasil duzeltebilecegim konusunda yardim edebilecek varmi[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Çözümü bilen kimse varmi ?[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ore.scp lerinde madenlerin mr_ kisminda bulunan SKILL_LO=x SKILL_HIGH=y deki satirlari sil SKILL=x,y seklinde yaz. Conf. hatasi region degisikliklerinden olur degisiklik yaptiysan actiktan sonra save et tekrar kapatip ac.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Örnek gostereyim daha aciklayici olur.. Mesela Iron u ele alalim senin scp lerinde [REGIONRESOURCE mr_iron] SKILL_LO=1.0 SKILL_HIGH=30.0 REAPAMOUNT=3,6 AMOUNT=9,30 REAP=i_ore_iron REGEN=60*60*1 seklinde yazilmistir sen bunlari su sekilde degistireceksin [REGIONRESOURCE mr_iron] SKILL=1.0,30.0 REAPAMOUNT=3,6 AMOUNT=9,30 REAP=i_ore_iron REGEN=60*60*1[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar