Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süper fikir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aklıma muhteşem bi site fikri geldi. hani duysanız "niye ben düşünemedim" denecek tarzda, iyi para kazanabilirim, araştırdım ona benzer birşey yok, yani ilk olacak. konu şu: ben bu siteyi yapamam, yaptırtmam lazım, şifreli giriş çıkışı olacak, kredi kartı kullanılması gerekiyor, böyle bir siteyi yaptırsam bana kaça patlar?
Mesaj tarihi:
düşündüğüm site ismi 100.000 tl ye satılık ama sorun değil alternatif bir isim kullanılabilir. şu an bahsedemiycem ama kuzenim bu işlerden biraz anlıyor ona bahsettim, aklına yattı, bişiler yapıcaz heralde. Ben bi taslak belirleyeyim. kısa sürede şekillenecek. burda fikir almak çok isterdim ama ortalığa da yazmak istemiyorum, hırlısı var hırsızı var, yoksa iyi olurdu hakkaten
Mesaj tarihi:
O isler oyle olmuyor zaten. Yani fikrini tamamen acik edip fikir sormuyorsun.

Belli basli seyler icin fiyat aliyorsun, mesela diyorsun ki yonetim paneli olan bir site istiyorum. Yonetim panelinin ve sitenin su ozellikleri olacak. Ona gore fiyat alip bir firma ile ciddi bir sozlesme imzaliyorsun gizlilige ve hem fiyat hem de site ozelliklerine dair. Her iki tarafi da baglamis oluyor anlasma.
Mesaj tarihi:
bence baya sağlam bi site olabilir ama para kazanma işi üyelikten değilde reklamlardan olur alper çünkü duyulduğunda baya populer olabilir ama kimse parayla üyelik almaz sorun orda:D
Mesaj tarihi:
dürüst olmak gerekirse bende o üyelikle para işini olmaz diye düşünüyorum, ciddi birşey olsun istiyordum ama öyle de olmaz heralde, işin geyik kısmına kaçacak heralde
  • Yeni Oluştur...