alperozg Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 aklıma muhteşem bi site fikri geldi. hani duysanız "niye ben düşünemedim" denecek tarzda, iyi para kazanabilirim, araştırdım ona benzer birşey yok, yani ilk olacak. konu şu: ben bu siteyi yapamam, yaptırtmam lazım, şifreli giriş çıkışı olacak, kredi kartı kullanılması gerekiyor, böyle bir siteyi yaptırsam bana kaça patlar?
reyou Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 cidden cok iyi fikirse siteden hisse ile ortaklik yolu ile yaparim ben :D ha yalniz bende design olayi sifir oldugundan olmadi, atlayamicam galiba :)
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Istediklerini anlatirsan hem fiyat verebilirim hem de yol gosterebilirim.
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 düşündüğüm site ismi 100.000 tl ye satılık ama sorun değil alternatif bir isim kullanılabilir. şu an bahsedemiycem ama kuzenim bu işlerden biraz anlıyor ona bahsettim, aklına yattı, bişiler yapıcaz heralde. Ben bi taslak belirleyeyim. kısa sürede şekillenecek. burda fikir almak çok isterdim ama ortalığa da yazmak istemiyorum, hırlısı var hırsızı var, yoksa iyi olurdu hakkaten
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 O isler oyle olmuyor zaten. Yani fikrini tamamen acik edip fikir sormuyorsun. Belli basli seyler icin fiyat aliyorsun, mesela diyorsun ki yonetim paneli olan bir site istiyorum. Yonetim panelinin ve sitenin su ozellikleri olacak. Ona gore fiyat alip bir firma ile ciddi bir sozlesme imzaliyorsun gizlilige ve hem fiyat hem de site ozelliklerine dair. Her iki tarafi da baglamis oluyor anlasma.
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 hmm iyimiş. sağol önerin için. biraz daha detaylandırayım konuyu. teknik olarak ne istediğimi de bilmiyorum şu an açıkçası.
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Brigand said: fos olur böyle şeyler
Qualius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bence baya sağlam bi site olabilir ama para kazanma işi üyelikten değilde reklamlardan olur alper çünkü duyulduğunda baya populer olabilir ama kimse parayla üyelik almaz sorun orda:D
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 evet sana konuyu söylemiştim, burda direk paylaşamıyorum ama para getiren bi konsepte dönüştürmem lazım onu. yani bikaç şey eklemek lazım
reyou Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 parayla uyelik mi? http://images.dpchallenge.com/images_challenge/0-999/113/800/Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_27694.jpg
Alis Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Türkiye üzerine düşünüyorsan paid membership siteleri tutmuyor söleyim :) yurt dışına yönelik çalişman gerek onun için
alperozg Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dürüst olmak gerekirse bende o üyelikle para işini olmaz diye düşünüyorum, ciddi birşey olsun istiyordum ama öyle de olmaz heralde, işin geyik kısmına kaçacak heralde
odchu Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 nedir ki parali uyelik gerektirecek, tahminleri alalim? - chatroulette in TR versiyonu!, profesyonellerle calisacak ?
alperozg Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dayanamıcam söylicem şimdi ama eminim direk biri yapar bunu
MyLifer Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bana söyledi hayatın sırrını bulmuş, parayla üye olanlara açıklayacakmış.
alperozg Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 MyLifer said: bana söyledi hayatın sırrını bulmuş, parayla üye olanlara açıklayacakmış. :D bu bile tutar bu memlekette :D
Qualius Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ben biliyorum 100 tl veren arkadaşlara açıklayabilirim :D
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 arkadaşlar bu olay gerçek, benim enişteme söyledi o kurdu siteyi almanyada zengin oldu.
Öne çıkan mesajlar