mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 PrudenT said: bence ders al parmak pozisyonlarına falan yanlış alışırsan sonra düzeltmesi ölüm olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 derya gel beraber ogrenelim. benim de gecen yaz gazım vardı, babam 2. piyanoyu yolladı eve, geliş o geliş. arkadasımdan 1 ders aldım sonra yalan dolu, al bu notaları calıs gelince caldırıcam diyince kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 piyano kaç para? bende piyano filan yok ama kendi kendime öğrenmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 kendi kendine piyano çalabilmek, kendi kendine piyano alabilmekten daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 piyano öğrenmeye yeni başlayacağım, en azından böyle bi istek var, nasıl bi alet almam lazım? marka model vs.? Varmı önerisi olanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bütçe belirtirseniz daha net cevaplar verilebilir. Genelde piyano odaklı Yamaha tavsiye ederler, ama önemli olan bütçe tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 beyer piyano metodundan çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar