CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 yaw kardeşler yok mu şöle texas teks gibin eski çizgi romanlardan satan çok övdüler de (aslında babam hep oku dio ama anca fırsat oldu işte)merak ettim okiiicam biraz satan varsa istanbuldan alabilirim söle bi 30 tane felan[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hiç okumadın mı!!!! * şaşırır * * canı teksas tommiks çeker *[signature][hline]THiM, Fëanor, F_Arcamenel, I_Touch, (^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 valla okumadım ayıp olduğunu biliom ama çok merak ediom yaw var mı satan[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 yok canım ne ayıbı gerçi bir ara gazeteler falan her şeye yaptıkları gibi o konuya da el atıp abartmışlardı ama sen onları da ıskalamışsın geç kaldın bende geçen seneye kadar sağlam bir koleksiyon vardı ama sayfaları sararmaya yüz tutunca attık :)[signature][hline]THiM, Fëanor, F_Arcamenel, I_Touch, (^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 tuh beee kaçırdık desene yav yok mu şöle şu işin hastası bir insan evladı[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Ben hastasıyım o işin. Eski çizgiromanları acayip severim. Kadıköydeki sahafları ben boşalttım diyebilirim nerdeyse. Ama bu kadar hastası olan bi insan, neden ayrılmak istesin ki çizgiromanlarından? Sahaflarda araştırman gerekli. eski çizgiromanlara sahip olmak çok kolay değil =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Ne biliyim baksana adam 1 sene önce elden çıkarttım diyo böle biri varsa diyorum ben de şans yani...[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 tum cizgi roman koleksiyonumu satarım ama herhalde milyarlar falam eder ciddi alıcı varda arasın arabayı yenilerim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 53 kitabı var bende çelik blek in texas ama satmam :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar