Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 arkadaslar arama motorundan aradım fakat sorunun cvpını tam bulamadım Spell 2] DEFNAME=s_create_food NAME=Create Food SOUND=snd_SPELL_CREATE_FOOD RUNES=IMY CAST_TIME=1.0 RESOURCES=i_reag_garlic,i_reag_ginseng,i_reag_mandrake_root RUNE_ITEM=i_rune_CREATE_FOOD SCROLL_ITEM=i_scroll_CREATE_FOOD FLAGS=SPELLFLAG_TARG_XYZ EFFECT_ID=0 EFFECT=0 DURATION=0.0 MANAUSE=4 SKILLREQ=MAGERY 10.0 burdakilerden hangisi delay timeını ayarlıo acaba msla bu buyunun ben delay timenın 0.4 olmasını istiorum bbişeyleri degiştirdim ama olmadı :P[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 CAST_TIME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keqem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 saol peki bir soru daha simdi burda topic acmısken kosmammayı nasıl saglıycam ???[signature][hline][b]Diiiceeeyyy Süx Playlist... 1)Kırcan mı belimi ? 2)Islak Islak 3)Üflesene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 c_man body sinin altında olması lazım mt_run fln onlardan ayarla bulursun belki mt_run ı silersen koşmaz sanırım[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları Koc asker yolla bana pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 CAST_TIME=1.0 55i ve turevlerinde ". ( nokta)" dan sonrasini kabul etmiyor yada gormuyor.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar