xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 çıktı mı çıktıysa nasıl indiricez ? bir de şampiyonlar avrupa ligini orjinal haliyle elde edebiliyor muyuz ? gerçi var pes10'da ama 1-2 takıma rastlamadım mesela tel-aviv ve rubin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Update olmasin o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 saçmalamışım neyse fdsfs oyundaydım o ara hızla yazınca oldu demek ki neyse apdeyt fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 1.3 ten bahsediyosan spiker saçmalıyo patchte.susuyo bütün maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bilmiyorum ama şu 2-3 takım eksik çok kılım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar