Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Aldım, evde 2 pc var. Ben kendi pcme kurup aktive ettim. Aynı şekilde kardeşimin pcsine de kurup aktive edip sorunsuz kullanabilir miyim? Yoksa ne gibi sorunlarla karşılaşırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 oem lisans ise olmaz zaten. ha oldu diyelim 2 kisi kullanmaktan banlanabilir key'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 kullanamassin cunku legal olmaz bir bilgsayar icin satin aldin o programi o sebeble 1 bilgisayar akurup aktive edebilirsin ikincisine kurarsan buyuk ihtimalle cd keyin patlicaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Aktive edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi kardeşiz biz yaa bi windows 200 kaat windows bi kıyak geçmezmi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Edersin aktive bişey olmaz , aynı key i hem laptopumda hem desktopumda kullanıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ben aynı keyi hem laptop hem pc hem de arkadasın 2 pc + 2 laptopta kullanıyoruz win 7 henuz bi sorun yok hepsini telefonla aktive ettik sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 önceden telefon sistemi de değişikti operatore cıkmıstım xp home aktive ederken bi kaç soru sordu windowsunuzu bilgisayarlamı aldınız yoksa ayrı mı diye beraber dedim netten aktive etme sınırım dolmuştu ona buna yüklerken mecbur telefonla yapıyordum sonra aynı bilgisayara mı yüklediniz dedi evet dedim niye yeniden yüklediniz dedi harddiski değiştirdim dedim sonra tmm efendim diyip baglamıstı otomatik kod okuyan kadına. hala da kullanıyorum xp home orjinal cd mi. en az 15 pc de kuruludur su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Zaten o sistem de kalktı artık , otomatik sistem var kimseyle konuşmuyorsun bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 dedimya önceden değişikti ama şimdi giriyosun kodu alıyosun numaraları hadi eyvallah :D soru sual yok euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 adam bug bulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar