Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ICC yardım isteği


Katharsis

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar , uzunca bir süredir progress denemelerinde bulunduğumuz Festergut'i (25 man) bir türlü aşamıyoruz.
Guild olarak genelde casual fakat classına hakim üyelerden oluşuyoruz. Bir çok guildin Lich king denediği şu dönemde Festergutda takılıp kalmak beni-bizleri üzüyor. Bütün taktikleri okuyor , hemen herşeye dikkat ediyoruz fakat bir türlü olmuyor. Genelde bu sporelar ile ilgili sorun yaşıyoruz bazen de dpsimiz biraz yetersiz kalıyor gibi sanki. Fakat dps kısmında sanırım sporelar yüzünden ölen playerların da negatif etkisi bulunuyor. Sizlerden ricam aklınıza gelen öneli trickleri , atlanmaması gereken noktaları burada belirtmeniz , belki bizlere faydanız dokunur.
Şimdiden teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dpslik bişi yok az dpslede rotface inerde zorlanırsınız aklıma gelenler
1- dps oozeları birleştircem diye dibine giriyor buyuk ooze un burda dmg yiyip yatıyor 2-
bu olenlere hangi healerı verdiyseniz zamanında cure/cleanse neyse atmıyor ozellikle belli bir yerden sonra ooze atma hızı baya artıyor orda direk acele edip acarsa 2şerli grup olabiliyor sorun cıkar
3-patlmada kacmayıp dps yapcam diye olenler
4-ooze u kitelayan tankın dibine sokması raidin felan fişman
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rotface demişsin ama Spore olayı Festergut.Evet dps önemli.Enrage timer'a yetemiyorsanız en az 22-23 kişi ayaktayken, ya gear yetmiyordur ya dpsler yetenek olarak yetemiyordur.Fakat 6-7 dps yatıyorsa fight sırasında , dps'in yetmemesi normal.
Spore olayına gelince.Paladin healerlar melee'yle birlikte içerde takılabilir.Dışarda range dps'le bir iki shaman dursun.Böylece 11 yard açılma hedesini çok fazla ortalığa dağılmadan halledebilirsiniz.Spore geldiğindede ventten meleeyi kontrol eden 1 kişi meleede 2 tane olup olmadığını kontrol etmeli.İki spore taşıyıcısı üst üste gelirse wipe çünkü.Rangede iki spor olduğundada taşıyanlar sabit kalsın olmayanlar ona koşsun.Dışarda ne kadar az adam olursa dağılma az olucağından spore altına girmek o kadar kolay olur.
Açıkçası bunun dışında fight'ın hiç bir şeyi yok.Sonlarda Festergut'ın tanklara çok fena giydirmesini saymazsak.Ondada priestler paladinler sırayla CD yakıcak (guardian vs.) Tanklarda defansif CD yakıcak.
Vent.'te düzen çok önemli.Birden fazla adamın spore spore diye bağırmasına izin vermeyin kafalar karışmasın.Spore geldiğinde dışarı kaçmak için yada altına girmek için yeterince zamanınız var.Biride ventten "Spore geliyor hazır olun" diye ikaz ederse 3-4 saniye önceden işiniz iyice kolaylarşır.
Bunlar dışında söylenecek hiç bişey yok , geri kalan oyuncu kabiliyeti birazda sakin olmak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bide tanklarınız ölüyor falansa fight sırasında , festergutu durduğu gibi tanklayın yani tanklar girişe arkalarını dönsünler , melee arkaya geçsin yani döndürmeyin festergutu sebebi sey, range icin problem değil önden yada arkadan vurmak, ama festergut spore vs atmaya arkaya döndüğü icin her range e spore de 100% ihtimalle arkaya dönüyor ve melee parrylerse direk tanka abanıo
tam 9 stack de tank switch yapmayın, 9 dan sonra 10.cuyu atmak icin gaz topluyor o casting sırasında taunt atması gerek tankın. hem bölece healerlere switch icin zaman tanımış olursunuz.
spore taşıma sırası

melee dps > off tank > healer olması iyidir, ha dps yetmio sa habire enrage e takılıyoruz diyorsan sırayı deiştirin yada dpslerinizi ;p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Magelerin (frost olursa daha rahat), Shadow Priestlerin spore alanlarla birleşmesine gerek yok. Patlamalar sırasında Ice Block ve Dispersion kullanarak kurtulurlar. Hem sporelara gidene kadar olan vakitte dps kaybı yaşamazlar hem de kafaları rahat olur.

Bloodlust; 3. sporelar çıksın, debuffı versin herkes yerine geçsin o zaman verin bloodlustı. En çok hareketsiz zaman dpsler için o zaman oluyor. 3. spore ve patlama arası + patlama ile 1. spore arası gibi bir vakit. Bu da hayli hayli yetiyor. Patlamada dps kaybedecek 2 sınıf oluyor. Mage ve Shadow Priest az önce anlattığım gibi. Shamanlar bloodlusttan 1-2 saniye önce fire elemental totem diksinler.

Tanklara güveniyorsanız, hem gear olarak, hem refleks olarak, hem de yetenek olarak geriye tek bir şey kalıyor o da healerlar.

Ha bu arada 2 spot olarak yaptık biz. Biri Melee spot (tanklarla birlikte), diğeri range spot. Dışarda en az kaç kişi durması gerektiğini bilmediğimiz için pek sıkıntıya girmek istemedik. Range çoktu zaten raidde. Rangeler dışarda kaldı, healerlar içeri geçti. oldu bitti :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 gruba ayrılın. 1 melee, 2 range. 2 range grubuna hareket etmemesi gereken mt healerları ayırın ve tepelerine mark koyun.
her spore geldiginde spore alanlar bu marklara gitsin. mele ye mark gelmez ise ventden soyleyin kimin gidecegini. /range 6 yı unutmayın. Raid dps ininz 140k altı ise uğraşmayın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...