Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Aman dönmeyelim hacı Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 seks oldu sen yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 İşte daylan fake miş değilmiş falan. Arada bir kavga çıkacakmış galiba atladım orayı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 özetlere gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sesu msn'nine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 dartanyan meriç olmadan sevişemiyomuş. yavşaklık mübahmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 seks mi ne seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 @ balon Abi gördüm de ignore etmişim. Seninki gibi haras da görülmedi. ŞAKA. Düşünüyorum aklıma gelince söyleyeceğim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 "nutella yerim" said: seks mi ne seksi o da ney? yeni bir icatmı yoksa? ufo gören masum köylü gibisin zengin behlül dayanamadım yazdım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 göster çocuğa eksik kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sende gittim diosun boyna f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Vingthor said: sesu said: Ben kafam güzelken sürekli metroda ZAAA HERİFE BAK ZAAA diye dalga geçiyorum. 3-5 kere Türk çıktı. Bir keresinde adam tuttu tuttu kendini bütün yol, en sonunda patladı gülmeye başladı. yazın londra yolu göründü bana tekrar bu arada. ama sen olmazsın heralde dönmüş olursun. bekle lan çoğ eğleniriz. kemdın gecelerini çok özledim. madem turke denk gelme hikayesi anlatiyrouz, ben de anlatayim... yil 2000, lisedeyim hollandaya gittik MUN diye bisi icin (model united nations, bu aciklamayi da ne kadar diplomatik ve elit bir insan oldugumu inceden belirtmek icin yazdim)... Laheydeydi toplantimiz ve uzun bir gunden sonra kendimizi burger king'e atmistik. Oguzhan diye de cok sevdigim ama at agizli bir arkadasim vardi, en buyuk eglencesi boyle kasiyerlerle falan turkce kelimeler serpistirerek tassak gecmekti... neyse gittik kasiyere kiz duruyor orda bu da siparis verecek boyle bir diyalog gecti (PG-13 olarak anlatiyorum ban gelmesin): - Can I have one double whopper menu please, arkasindan da 'penisimi' yer misiniz? *kari burda bakti* - and I'd like some diet coke for drinks, 'vajinani stimule edeyim cesitli organlarimla' *kari kasini kaldiriyor burda, arkadas kizin nametag'inde essek gibi yazilarla yazan SANIYE yazisini gormeden devam ediyor tabi, at agizli cunku* - and i'd like some garlic mayo and ketchup please, seni sabaha kadar yorarim kari sakin sakin yazdi siparisi, hazirladi tepsiyi bundan parasini aldi, verdi ustunu, arkadas ta thank you diyince arkasindan da "gule gule canim" dedi ki arkadasin ordaki surat ifadesi ve kan basincinin seviyesi sanirsam rekorlari alt ust etmistir. Hikaye cok ozel degil ama farkli bir ulkede turke tosladigimizi ben de belirtip seviyemi gostermek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 of ayda yılda bi seksli bi cumle kurduk agzımıza tıkıyposunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA SANİYE ahahahahahahklamekgjsnrwh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 2004te gittim bende holında. lisede exçeynç. arkadaşla böle oturduk tenefüste. net hatunların götüne falan bakıyoruz. neyse bu ben en çok buna bittim. türkiyede bitane böle bişi yok abi işte elin hollandalısı üretiyor falan diye geyik yapıyor. hatunun dönüp 'türk malıyım' demesiyle .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi ne hikayeler varmıs sizde anlatın heyecanlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 daylan said: mokoko said: 9 10 sayfası var min. amacım mokokoyu haklı cıkartmaktı o kadar öngörüm kuvvetlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 azmo hikaye güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sesu said: @ balon Abi gördüm de ignore etmişim. Seninki gibi haras da görülmedi. ŞAKA. Düşünüyorum aklıma gelince söyleyeceğim^^ sdf ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 tesekkur ederim, terazime tiklayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ne itici bi başlık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 lan 20 yaşıma geldim hala yurt dışına çıkmadım. bi yardım edinde bi yere göndertin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Azmodai said: tesekkur ederim, terazime tiklayin. dığğgkhğhğhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 mektebe yollayalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 mokoko said: lan 20 yaşıma geldim hala yurt dışına çıkmadım. bi yardım edinde bi yere göndertin beni. nikten dolayı afrikaya yollarız maks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar