fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 biz elleriz fener dillenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 İşteki herkesi kovdum maça gidecegim diye : :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 adam 4 fark demiş yuh PZero said: ben iki takımdanda umutlu değilim büyük ihtimalee avrupaya rezil olcağımız bir gece olcak . skor tahminlerim gs 4 fark yer fb 2 fark yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 atletico madrid balon bi takım. öyle bi ton adam alırlar her sen, kaliteli adamlar da alırlar ama o kadar. ligde kaçıncılar yani. vah hallerine. interin orta sınıf takım versiyonu işte. takım olamayan takım. gs aklını kullanırsa eler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 vala bugun atleticoyu elersek finale gideriz gibime geliyor jo baros kewell da gelmiş olacak diğer turda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Hotdog said: adam 4 fark demiş yuh PZero said: ben iki takımdanda umutlu değilim büyük ihtimalee avrupaya rezil olcağımız bir gece olcak . skor tahminlerim gs 4 fark yer fb 2 fark yer Malesef Beşiktaş, 2, 4, 8* diye ikiye katlanarak artan ihaleye bu sene katılamıyor. *: tarih 6 Kasım 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Red said: vala bugun atleticoyu elersek finale gideriz gibime geliyor jo baros kewell da gelmiş olacak diğer turda her sene final oynuyo gs yahu paticikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 jo yok hiç uefada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 baros kewell geliyo diye uefa finali oynucak adamlar euhaesdzxds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 poopla said: baros kewell geliyo diye uefa finali oynucak adamlar euhaesdzxds şu da dursun kenarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 jo nasıl yok uefada.atl de oynayamıyor sadece ayrıca geçen sene final oynayamamız tamamen gerizekalılıktı.hamburga verilen maç şaka gibiydi evet suan tek ihtiyacımız ve eksiklerimiz olan kewella baroştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bi oyunucu bir sezon içerisinde sadece bir takım için uefa kupasına bildirilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yanlış biliyosam göt oldum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 jo atletico yu geçersek oynayabiliyor.200 lirasına varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 cimboma başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fm'de öle diildi ya 3 değişiklik yapabiliyodun galba gruplardan sonra tabi bende yanlış biliyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 atleticoya başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 PZero said: ben iki takımdanda umutlu değilim büyük ihtimalee avrupaya rezil olcağımız bir gece olcak . skor tahminlerim gs 4 fark yer fb 2 fark yer kankitom beni üzüyosun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Red said: jo atletico yu geçersek oynayabiliyor.200 lirasına varım harry kewell title ından bitane verin arkadaşa acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://acetobalsamico.blogspot.com/2010/01/jo-galatasarayda.html IBAN'ım : 0778-6695678 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 balon said: PZero said: ben iki takımdanda umutlu değilim büyük ihtimalee avrupaya rezil olcağımız bir gece olcak . skor tahminlerim gs 4 fark yer fb 2 fark yer kankitom beni üzüyosun ama. ahaha üzülme siizn için en hayırısı bu olcak . ordan elenip lige ağırlığınızı vereceksiniz böylece ligi 4 . sırada bitirip uefaya gitmek için 4 ön eleme maçı oyanamaya hak kazanacaksınız ordan aldığınız parayla flaş transferler yapıp stad yaptırcaksınız . ama ilk önce bu maçı kaybedin hayırlısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 PZero said: balon said: PZero said: ben iki takımdanda umutlu değilim büyük ihtimalee avrupaya rezil olcağımız bir gece olcak . skor tahminlerim gs 4 fark yer fb 2 fark yer kankitom beni üzüyosun ama. ahaha üzülme siizn için en hayırısı bu olcak . ordan elenip lige ağırlığınızı vereceksiniz böylece ligi 4 . sırada bitirip uefaya gitmek için 4 ön eleme maçı oyanamaya hak kazanacaksınız ordan aldığınız parayla flaş transferler yapıp stad yaptırcaksınız . ama ilk önce bu maçı kaybedin hayırlısıyla şakacı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 PZero said: ben iki takımdanda umutlu değilim büyük ihtimalee avrupaya rezil olcağımız bir gece olcak . skor tahminlerim gs 4 fark yer fb 2 fark yer Bu bulent uygun`un "3 yerim 5yemem " lafina benzedi.8`lik takimin taraftarinin en son satascagi alan burasi,bak isine pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 poopla said: Red said: jo atletico yu geçersek oynayabiliyor.200 lirasına varım harry kewell title ından bitane verin arkadaşa acil bebeğim öncelikle gerçekten muattabım deilsin JO SADECE ATLETİCO MAÇINDA OYNAYAMICAKTI.bu yuznde de hep adam uefada oynayamicak dendi.fakat turu geçersek oynayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 umarim yenersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar