suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Or1on said: maçın devre arasında sevgilimle seviştim. belki orada kalmıştır. kötü.. en kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Or1on said: maçın devre arasında sevgilimle seviştim. belki orada kalmıştır. erken bosalmaya cozum icin doktora gitmelisin. kendiliginden gecmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Dün gece rüyamda hakemi dövdüm. İçim rahatladı, oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Ben uyumadan da dövmüştüm zaten onu. daydreaming ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=r5yBhtrpvFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 adam avuçlamış topu hala çarptı diyenler var. gs yi sevmiorm ama bu da yani kale arkasında hakemin nasıl bir dıııt dıııt dıııııt.. neyse geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Bir kez daha söylüyorum. Galatasaray çok iyi mücadele etti, çok da iyi oynadı. Turu da hak etti. KUTLUYORUM. HEP DESTEK TAM DESTEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Nevizade Geceleri muhteşem ya, tek başına bu marş GS'yi BJK'nın bile önüne koyabilir taraftar marşları konusunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 said: G.Saray’ın penaltısını vermeyen hakem Rocchi’nin adı İtalyan futbolunu sarsan şike skandalı ‘Calciopoli’ye de karışmış. 2. yarıda Atletico Madridli Perea’nın elle oynamasına “devam” diyerek Galatasaray’ın elenmesine neden olan İtalyan hakem Gianluca Rocchi, hiç de temiz bir sicile sahip değil. Rocchi, İtalyan futbolunu sarsan ve Juventus’un küme düşürülmesiyle sonuçlanan “Calciopoli” skandalında adı geçen hakemlerden biri. Hatta bu konuyla bağlantılı olarak ülkesinde yargılanmış bile. Bununla da kalmıyor. Aynı Rocchi, İtalya’da 2005 yılında oynanan Chievo-Lazio maçına da sahtekarlık karıştırmaktan dolayı yargılanıyor ve daha sonra Napoli Mahkemesi’nde beraat ediyor. Dünkü maçta da skandal bir yönetim gösteren hakem için İspanyollar’ın ünlü gazetesi AS dahi, “Perea’nın çok net olan elini görmemezlikten geldi” yorumu yaptı. G.Saray-Atletico Madrid karşılaşması ile ilgili diğer İspanyol gazetelerinden El Mundo, “Forlan Türkiye’de kaynayan kazanın ateşini sündürüverdi!”, Marca, “Forlan sen ne büyüksün” ifadelerini kullandı. -Hürriyet- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 şike skandalına karışmış bir hakemin hala fifa kokartıyla maç yönetmesi ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abi genel olarak durumu biliyoruz zaten. turu geçemedik önemli olan da bu. gerisi işte penaltımız yendi yenmedi hikaye yani. fb taraftarlarını da tebrik ediyorum saraçoğlundaki. golleri duyunca ne kadar da sevinmişler. zavallılar. türk futbol tarihinde böyle birşey görülmedi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 şike skandalına arif erdem'in de adı karıştı aynı mantıkla. adam beraat etmiş, yani suçsuz bulunmuş. ayrıca hep diyorum, hakem kötüydü, o penaltıydı eyvallah da ilk yarıda çıkartılmayan kırmızıyı unutanlar dizboyu. hakem elemedi galatasaray'ı; servet, uğur, ve ortasahadaki çılgın türk trio eledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 sadece penaltıgı gectim 2. yarı kullandığımız faul yok neredeyse ve atletico tarafına olmadık fauller caldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 adamlar sadece 20 dakika boğdular abi sağlı sollu her türlü alırlardı maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 niggaknow said: fb taraftarlarını da tebrik ediyorum saraçoğlundaki. golleri duyunca ne kadar da sevinmişler. zavallılar. türk futbol tarihinde böyle birşey görülmedi lan. abi kusura bakmada maçı once biz oynuo olsaydıkta 84te yediğimiz golu gsliler samiyende duysa hiçbi fark olmazdı. yine sevinirdi bi bolum. bi bolumde onlara tepki koyardı. dun gecede ole oldu. hayalciliğe gerek yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 maçı kaybedeceğimiz 50. dakikada blli oldu. Yıllardır aynı hata yapılıyor. adam golü attıgı gibi yatmaya çalışıyo ya maça. Elanoyu çıkarıp Diarra'yı falan sokuyo sanki oyuna. Ulan yatarsan kaybedersin bu kadar belli bu yani. 1-0 attın mı kontrollü oyna 2yi atmaya çalış. Fener de aynı şeyden yenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 öncelikle rakibimizi tebrik edelim, geldiler, oynadılar, yendiler ve gittiler... şimdi bizim takım ve teknik ekip neler yapmış bir bakalım Franco : iyi başladı, karşı karşıya çok net bir pozisyonu çıkardı, ama yediği 2 gol beni şaşırttı, gerçi ikinci golde önü kapalı gibiydi ama yine de savunmanın arkasında yakalanmaması gerekiyordu Neil & Servet : orta şeker bir maç çıkardılar, zaman zaman net hatalar yapıp zor anlar yaşadılar Uğur : son bir kaç maçına göre çok daha derli topluydu, bindirmeler yaptı, atağa çıktı, ardaya harika bir orta açtı, ama yine de önünde çok yol var H. balta : soğukkanlı ve sağlamdı, ama çok rahat oynuyor, bazen çok iyi top atarken bazen çok saçmalayabiliyor Elano : o da ortalama seviyede oynuyordu, çalışkandı, neden çıktı anlayamadım M. topal : var-yok, çok farketmiyor m. sarp : yeni saçmalıklar öğrenmiş, mesela gidip arkadaşlarının ayağındaki topa dalıyor, saçma sapan hareketlerle adamları ve oyunu meşgul ediyor, yengeç gibi yan yan koşuyor anlamsız şekilde, karşına gelen rakip elini kolunu sallaya sallaya geçebiliyor, bu adamı ne diye aldılar, ne diye oynatırlar anlamak mümkün değil caner : amatör hoca reykardın ilk maçta yaptığı hareketin intikamını seyirci önünde alırım düşüncesi ile kendini kaybederek oynadı, sonuçta sadece kendini kaybetmekle yetinmedi, Galatasaray'a da çok şey kaybettirdi Keita : canı isteyince oynuyor, isteyince duruyor, takımdan bağımsız , tam bir fil dişi arda : hayatımda bu kadar yetenekleri olupta bunları kendine ve takımına zarar verecek şekilde kullanan bir futbolcu daha görmedim. adam çok rahatlıkla geçebileceği rakibi nerede en zor ve fantezili bir geçiş var ise o şekilde ekarte etmek istiyor, çok rahatlıkla yumuşatıp önüne alabileceği bir topu göt baş sallaya sallaya elli hamlede stop edebiliyor, keita ile verkaç yapıyor, topu veriyor, boşa geçmesi gerekirken gidiyor rakibe yapışıyor, kıçını yaslıyor ve top istiyor, ama ceza sahasına hareketlenmesi gerekirken tutuyor yardımcı hakeme doğru topu sürüyor, ve buna benzer bir dünya gereksiz ve anlamsız gevelemeler ile hem takımı hem kendini çok yoruyor, yazık , çok yazık, derhal takımdan gönderilmeli, çünkü takımda herkes ona kolpalıyor peki genel olarak galatasaray ne yaptı ? kendi saha ve seyircisi önünde, 0-0 'lık bir skor ile bile turu atlama şansı var iken, genç ve amatör ve şuursuz bir teknik ekibin saçmalıkları ile deplasmanda kaybetmediği rakibine evinde yenildi ve elendi. yenilmek veya elenmek hiç önemli değil, futbol bu, her sonuç var, yeter ki sahaya çıkıp olması gerektiği gibi mücadele edin, hak etmek için birşeyler yapıp, daha 1. dk dan kendi yarı sahana çekilip, rakibin top yapmasına izin verip, defansta kazandığın her topu sanki ilerde süpermen bekliyormuş gibi arda efendiye şişirmek ile bu iş olmaz, olmadı da yok efendim forvet yokumş, ileride top tutacak adam yokmuş, sakat çokmuş, mış muş geçin bunları, bir baroş mu bu takımda fark yaratan, bir kewell mu ? yerine oynayan adamlar çok mu aciz ? sorun bu değil Galatasaray'da, sorun ORTA SAHA, TOP YAPMAYI BİLMEYEN, TOP ÇEVİRMEYİ BİLMEYEN, OYUN KURMAYI BİLMEYEN, RAKİBE BASMAYI BİLMEYEN, SAVUNMA YAPMAYI BİLMEYEN, BİLMEYEN OĞLU BİLMEYEN BİR ORTA SAHA, KİM BUNLAR, SARP ve TOPAL ve DADAŞLARI... bunları göremeyen, takıma oyun sistemi kazandırmayan, futbol hariç her gereksizlik ile takımı oradan oraya koşturup yoran, neredeyse lig bitecek olmasına rağmen halen daha bir savunma sistemi bile olmayan bir teknik heyetin elinde bu takım, yazık çok yazık dün sahaya reykardsız çıksaydı takım, gidin ve sadece tur atlayın denseydi oyunculara, erkek gibi mücadele edin ve yenin bunları denseydi, o maç en az 3-4 sıfır biterdi, atleticonun ne kadar aciz bir takım olduğunu gördük, golü yedikten sonra sadece 3-5 dakika içinde basarak oynadığımız oyunla dağıldılar ve hemen beraberlik golünü bulduk, hemde bir yan top ile, hemde keitanın kafası ile, hemde ilk maçta benzer bir golü olduğu halde ama reykard efendi ne yaptı, golü yedi santos çağırdı, golü attı çocuğu oturttu, 2. golü yedi oyuna soktu, sanki superboy girip 1 dk içerisinde 2 gol atacak gülüyorum reykarda, hemde bu sefer kıçımla beraber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 mahallenin delisi mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yok Futbol Cahili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 veya uzaktan kuzeni Tim Cahill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 YAzmıyım yazmıyım dedimde tutamadım yine kendime.. Ev sahibi takım -- Turkiye liginde 1. sırada kendini avrupa devlerinin arasında görmek isteyen GS Konuk Takım -- İspanyanın köklü kluplerinden ama bu sezon istediğini yapamayan. Şuanda ligde 13. sırada bulunan ATL Haa kötü takım demiyorum ama korkunç derecede formsuz bir takım. (ki bana göre atletico madrid galatasaraydan 5 gömlek fln üstün) yani şurdan bakınca bile futbolun kalitesi ortaya çıkıyor Türkiyedeki. 2. GS çok iyi oynadı diyen arkadaşlara birkaç şey yazıcaktım vazgeçtim 3. Franco nun ilk golde hatası varmış gibi gösteriliyor. Ceza sahası içinde o adama öyle vuruş sansı tanırsan kaledi değil franco butun francolar olsa kurtaramaz. Top inanılmaz bir yere gitti kurtarmasına imkan yoktu. Yani vurmadan önce deseki şuraya atıcam (ki öyle rahat hazırladı ki vuruşunu bellide oldu) yine kurtaramazdı. 4. Caner iyi işler yaptı fln diyorsunuzda anlamadım nerde iyi işler yaptı. İlk maçta gereksiz hareketle top kaptırdı gitti daldı adama serbest vuruştan gol oldu. Bu maçta devamlı hatalı paslar yalancı koşular. Zaten 2 dakikada 2sarıyı konuşmuyorum bile. Genç yapar eder demek yanlış profesyonel şekilde futbol oynuyor bu oyuncular zilyon lira para alıyor sonra ben gencim ayağı yapmasın. Terbiyesizlik bence yaptığı umarım iyi bir ceza alırda aklı başına gelir Bana göre bu GS bu atletico madridi yenerdi. Ha eksikleri olmasa kewell baros fln olsa yokederdi. Ama hakeme fln suç bulmayın orda eliyle çok ufak bir dokunuşu var adamın evet penaltı ama hakem büyük ihtimalle düşerken eli çarptı yorumunu yaptı. Çünkü o mesafeden tek işi oraya bakmakken görmemiş olma ihtimalini düşünmek istemiyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Yerdeyken eli sağa kayıyorken bir anda dirsekten bir hareketle sola atıyor ve bariz olarak topla oynuyor adam. Yenmemiz lazımdı evet ama o penaltıyı versydi muhtemelen 2-1 önde olacaktık ve onlar 10 kişi olacaktı. Yenerdik yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abicim düşerken eli çarptı yorumunu yapcaksa ne işi var o hakemin orda.o adamı bu yüzden koymadılarmı oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ya abi şu herifi banlayın artık title verip başüstüne çıkarcağınıza sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar