balon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Arkasokak said: aşırı halsiz ve hasta olsam da maçı kutsayıp tribündeki yerimi almaya gidiyorum. hadi gazamız mübarek olsun. ruhumuz sizinle kankito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 FÖKSTÖRÜ ALMAYI UNUTMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Arkasokak said: aşırı halsiz ve hasta olsam da maçı kutsayıp tribündeki yerimi almaya gidiyorum. hadi gazamız mübarek olsun.sçş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bu topiğe maç sonrası ziyarete geleceğiz gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 umarim aliriz maci da zor. pek guvenim yok takimima bugun. insallah got olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bu arada söylendi mi bilmiyorum da, topiği açan >> işaretini de c/p etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 SeaGle said: bu topiğe maç sonrası ziyarete geleceğiz gibi gözüküyor +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Kadro belli oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 tribundeki yerimi alıcam. umarım geçeriz turu. her ne kadar eksiklerimiz olsada eğer daum iyi gazladıysa oyuncuları çabuk bi gol buluruz. sorasınıda getiririz. ayrıca umarım butun tribun guiza'yı geri kazanmak için bişiler yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Oha adamlar 2 kişi birden Lille'i kutsayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ntvspor said: FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ Sakat futbolcuların çokluğu ve sarı kart cezalısı Andre Santos'un yokluğunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un, Lille karşısında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle: Volkan Demirel, Bekir, Önder, Bilica, Deniz, Gökhan Gönül, Selçuk, Emre, Güiza, Alex, Semih. LİLLE'İN MUHTEMEL 11'İ Landreau, Beria, Rami, Chedjou, Emerson, Mavuba, Dumont, Aubameyang (Souquet), Hazard, Obraniak, Frau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Deivid sakat mı? Sakat değilse başlarım ben böle Hocaya. Lortant'tan beter ortegayı ceyhunun yedeği yapmıştı hiç unutmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2010/02/22/fenerde_deivid_soku Duam'dan nefret ettim severdim oysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 sorun şu ki haber fotomaçtan. daum aptal değil sonuçta deivid hazır olsa şu maçta ilk 11 çıkardı. daum'un takıma garezi yok sonuçta maçı kaybedelim diye çıkmıyo sahaya. sadece yetemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ictimai tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gs gg oldu inş. fener çıkar alalh belalarını versin oynuyucakalrı oyunun biri çıksın ulan yeter ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 hadi fener sen tuttur bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 GOOOOOOOOOOOOOOOLLL ALEEX SOYUNMA ODASINDAN ÇAKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 lille 3 - 0 failbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 maç sadece dsmartta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 13 tane profesyonel oyuncu var kadroda toplam. 1 i yedek kaleci. defans üçlüsü bu akşam halı sahada karşılaşmış insanlar gibi ortasahadakilerden biri ildeniz, biri benim sol açık halim. emre dakika 60'ta bilemedin 70'te sakatlanacak. hepsi yetmiyormuş gibi bir de güiza oynuyor. hadi bakalım, nolur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://az.itv.az/ burda da var ama ben açamadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 defans üçlüsü bu akşam halı sahada karşılaşmış insanlar gibi ortasahadakilerden biri ildeniz, biri benim sol açık halim. asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Goooooll isveç çaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fener elenir diyodum ama.bence 3-4 sallıcaklar gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar