di Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Diyetteyim gectigimiz pazar gununden beri. Gayet tatli ve abur cubur tuketek biri olaraktan agzima koymadim o gunden beri. Ama bugun bi fenayim. Dibim delinmis gibi resmen. Doymuyorum bir turlu. Felaket sekilde midem kaziniyor ve canim tatli istiyor. Yemegi de abarttim hatta biraz doymayinca ama yine de fenayim. Bir de diyetisyenin bana yedirdikleri normal ogunlerimden daha fazla ilginc sekilde. Metabolizma hizlansin diye sanirim. Neyse sunu sormak icin yazdim bu kadar; Boyle mi oluyor bu isler ? Normal mi bu cektigim cile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 olur olur dayan atlatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 1 paket eti form filan al öyle kazınarak durmasın miden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ye gitsin ya ölümlü dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bence değil kesinlikle yanlış diettesin, bazı günler az yiyip diğer günler tavuk yeme artısı olabiliyo mesela. neyse bence başka bi doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 çekinme ye, az ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 şu anda şuraya bi tepsi bişey resmi koymamak için kendimi zor tutuyorum dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 dolapta yarım kalmış ikidebir var,hindistancevizli onu yiyim ben bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Valla kesmedi eti form falan =) Bir de bizim evde surekli cikolataydi suydu buydu var hep hatun sagolsun. Markete gidince direkt dadaniyor. Hepsi arkamdaki sepette. Baska odaya gotureyim bari onu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sıcak su iç çay filan iç hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 şekerin düşmüştür muhtemelen. abur cubura, tatlıya abanmaktansa yavaş sindirilen şeyler yemeye çalış. meyve filan, ya da form gibi lifli şeyler gibisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Demledigim cayi iciyorum valla simdi. Unutmustum oyle, fede soyleyince aklima geldi. Karnim tok bu arada. Hani yiyeyim desem rahatsiz edecek azicik bisey bile ama midem kaziniyor feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 meyve falan ye.su iç bol bol tok hissedersin. karar ver ve yeme iradeli ol biraz. nedir bu hepimizin yemekten çektiği ya lanet olsun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bu ortak noktamizi bir yemekle kutlamaliyiz bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 aksam cok su icilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 di said: bu ortak noktamizi bir yemekle kutlamaliyiz bence =P =))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 öf artik ben diyet yapmasam bile annem dikkat et diye basimda debeleniyor. seker riski cok yüksek kilo alirsam + guatr neyin bok püsür. laned olsun. sülaledeki bütün boktan genleri ben almisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bol su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 yulaf ezmesi ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Kan şekerin yüksektir muhtemelen sürekli abur cubur yediğin için bundan önce.İlk bi iki hafta zorlansanda sonra düzelmesi lazım. NOT : sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar