Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ben 12k yapiom saurfanga gecebilcenmi beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 (13500 yaptım ben de geçen tot,hysteria almadan, frost dk.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 hc normal ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 al lan 15% buff olmadan bu kadar vuruyodum sonra guild dagildi her turlu eline veririm benim paymenti actir olm hemen gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 lol gel bakalım birde aynı raiddeyken görelim , o payment için bende birşey diyemem murata ulaş ordan belki hallolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Güncelleme ICC 10 Heroic 11/12 (LK kaldı) ICC 25 Heroic 9/12 (Kalan bosslar;LK,Prof,Sindra) Şuan için mevcut memberlarımızdan daha iyi oynayabilecek neredeyse tüm class/speclere recruitment açıktır,bu recruitment açık olan classlarda aranan özellikler aktiflik , kaliteli oyunculuk ve tecrübedir ilgilenenlere duyurulur... Başvuru ve daha detaylı bilgi için www.narcolepsia-guild.eu ilgilenenlere duyurulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Güncelleme ICC 10 Heroic 11/12 (LK kaldı) ICC 25 Heroic 10/12 (Kalan bosslar;LK,Sindra) Şuan için mevcut memberlarımızdan daha iyi oynayabilecek neredeyse tüm class/speclere recruitment açıktır,bu recruitment açık olan classlarda aranan özellikler aktiflik , kaliteli oyunculuk ve tecrübedir ilgilenenlere duyurulur... Başvuru ve daha detaylı bilgi için Narcolepsia ilgilenenlere duyurulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar