Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ustrayla tras olmaz cok super bisi ama zahmetli, cok zaman alıyo kendını tras edınce, jiletle yapıyorum o yüzden bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 http://urun.gittigidiyor.com/Philips-QG-3150-Erkek-Bakim-Seti_W0QQidZZ24550364 3 ay falan oldu veya olmadı alalı acaip memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 kithnoss said: Bu moserin klasik modelleri ne kadardır ? Nette 50 ile 70 arası değişiyor . Tahtakale veya herhangi bir yerde daha ucuza bulma şansımız var mı ? 30-40 TL arasına falan ?3-4sene önce dogu bankın 2. katından 40a almıştım. Şuan remington kullanıyorum çanta setlerinden bulabilirsem baya iyi makinalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Aaa çok 0 istiyomuş benim makine uymaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 cruzer 4 aldım. ve ilk tırasimda elim kaydi guzelim sakalım gitti. suan cıbıldak kaldım. allah belasını versin. bebek gibi kaldım açkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Cuce said: ustrayla tras olmaz cok super bisi ama zahmetli, cok zaman alıyo kendını tras edınce, jiletle yapıyorum o yüzden bende Evet ya, denedim, kes kes bitmiyor... fırk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 asdadcd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 mach3 turbo evladiyelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Virus said: kithnoss said: Bu moserin klasik modelleri ne kadardır ? Nette 50 ile 70 arası değişiyor . Tahtakale veya herhangi bir yerde daha ucuza bulma şansımız var mı ? 30-40 TL arasına falan ?3-4sene önce dogu bankın 2. katından 40a almıştım. Şuan remington kullanıyorum çanta setlerinden bulabilirsem baya iyi makinalar Hala o civarda sanırım fiyatı . Bugün telle sordum 42 TL dediler Moser ' e . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Jilet kullanacagim zaman gilette fusion kullaniyorum misler gibi, kokunu bile sokuyor serefsizim. Makine de dandik bi braun ep50 var, kirli sakal, kisaltma isleri icin, favori icin gayet yetiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Dartanian said: http://urun.gittigidiyor.com/Philips-QG-3150-Erkek-Bakim-Seti_W0QQidZZ24550364 3 ay falan oldu veya olmadı alalı acaip memnunum. Bu güzele benziyor benim braun emekli oldu artık alayım bundan bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ben de ıslak kuru philips var. mavi renkli üç başlıklı çok memnunum. kaygan zemin oluşturuyor yani ciddi ciddi. ama çok hızlı halledemiyorsunuz işinizi. biraz zahmetli oluyor fakat sonuç ciddi anlamda iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 permatik fakirin umudu, zenginin fıkrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar