lestatozy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Herkese selam, eski bir FPS'ci ve iyi bir FPS'ci olarak, önermek istediğim bir oyun var herkese, yakınlarda bir turnuva da yapılacak herkesin kendini göstermesi için iyi bir fırsat diye düşünüyorum. Oyunumuzun adı: Wolfteam. Joygame tarafından Türkçe olarak hizmet veriyor bize. Kurtadamlarla insanların kapıştığı çok güzel bir FPS oyunu, uzun süredir oynuyorum oyunu herkese tavsiye ederim. Ve şimdi Klan turnuvalarına da başladılar. Çok eğlenceli olacak, kendine güvenen tüm FPS cileri çağırıyorlar, bu turnuvalar devamlı olacakmış sanırım hepsi de ödüllü ve yıl sonunda büyük ödüller de olabilir. http://www.vidivodo.com/355147/wolfteam-turkiye-joygame burada videosu var www.joygame.com da ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 trailer acayip dandik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 of rezalet trailer ben metin2nin fps versiyonuyum diye bagiriyor adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Joker askerde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Joygame'e, ozellikle altyapi, sunucular vesaire anlaminda soracaklariniz olursa ben iletebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ciksin ciksin bole boktan oyunlar cikmadan iyisi cikamaz cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lestatozy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Merhaba, Bu oyunun Metin 2 ile hiç alakası yok ki, Metin2 MMORPG. Şu anda Türkiye'de oynanan en popüler FPS oyunlarından biri. Denemeden bence kötülemeyin hemen. Çok zevkli. Tamamının Türkçe seslendirme olması da çok güzel olmuş. http://www.youtube.com/watch?v=VEhfF7etm5E Burada bir videosu daha var onu da izleyebilirisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 mmo genele açmışsın o yüzden insanlar Metin 2 ile karşılaşıtrmış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Doğru, go go go fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lestatozy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Bu forumda yeniyim kusura bakmayın da eleştirirken insanların "b.ktan" gibi kelimelerine izin veriliyor mu acaba? Ben de bir arkadaşımın önerisi üzerine bu foruma üye oldum seviyeli tartışılıyor demişti. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 seviyeli tartisiyoruz zaten oyundaki animasyonlar cok kotu oynamaa ne gerek war ki trailer diye konan seyden belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lestatozy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Peki özürdilerim benim hatam ben seviyeli tartışmayı bilmiyorum demek ki. (td) Mümkünse alan yetkilisi konuyu silebilir mi açacağıma açtığıma pişman oldum :) Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 merhaba, merak ettiğim donanımhaber'e para verirken paticik'te neden beleşe kaçıyorsunuz? http://i49.tinypic.com/b4yfee.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lestatozy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ben nerden bilim onu firmaya sorucaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ha senin firmayla alakan yok yane bole oynu cok beendin sizde oynayin diye geldin reklam yapmiyosun yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lestatozy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 mümkünse silin dedim zaten, ben sadece çağrı yaptım beğendiğim bi oyunu paylaştım o kadar pişmanda oldum zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Reklamın iyisi kötüsü olmaz agali boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lestatozy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Yok yemin ederim öyle bir niyetim yoktu sadece kapışmak için turnuva var onu paylaşmak istedim o kadar, zaten başlığı da yanlış yere açmışım önce ordan da darbeyi vurdular :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 şimdi patide yediğin ayarları içselleştirip bir denge kurman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 of ilk trailer efsaneymiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bu tur kore menseili younnarda hep bi yer sorunu war yr dedigim yane terrain bole adamlarin ayagi hic bi zaman tam olarak yer ebasmiyo bole hafifi yukardan animasyon yapiyolar yada bole hic bisi tam olarak bi dierine deymiyo hitboxlar war bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 mmo da daha seviyeliyiz keşke göndermeseydim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lestatozy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lestatozy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=B7jTCwtZk-g deminki videonun daha uzun versiyonu ama bu amatör bir çalışmamı tam anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar