shapshal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 benim 800 falan tutuyor heralde aylık harcama. şehir dışında okuyom, kira fatura zart zurt herşey dahil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 nedanko said: ogrenci olup 500 den fazla harcayanlar (kira fatura haric), cidden yiyomusunuz o kadar para, yoksa aileden alip biriktiriyo musunuz bi kismini. iyiymis yani, 5 sene onceye kadar para biriktirebilen biri degildim, fakat heralde o kadar harclik alsaydim, biriktirirdim yurtdisina vs cikardim. yenmez ki o kadar para. içki sigarayla rahat gider abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 nedanko said: ogrenci olup 500 den fazla harcayanlar (kira fatura haric), cidden yiyomusunuz o kadar para, yoksa aileden alip biriktiriyo musunuz bi kismini. iyiymis yani, 5 sene onceye kadar para biriktirebilen biri degildim, fakat heralde o kadar harclik alsaydim, biriktirirdim yurtdisina vs cikardim. yenmez ki o kadar para. olm para babadan geldikten sonra yemekte ne var ki? biriktirmeye de gerek yok tabii bu sartlar altinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 nedanko said: ogrenci olup 500 den fazla harcayanlar (kira fatura haric), cidden yiyomusunuz o kadar para, yenmez ki o kadar para. para harcamak kadar kolay ne var.gidiyo zaten birşekilde. biriktirmek ve kazanmak zor böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 gunde 20 milyon harcamak icin fazla gibi, cumartesi cik 50 harca her cumartesi, hafta ici 10 ar harca, yine rahat rahat yetiyo fazlasi da biriktirmeye yeter gibi geldi, belki de yaslandim ne bilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 adam resmen tepki gördü asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 günlük 10 lira harcamak hayal gibi, özellikle öğrenciler için. Zaten onun en az yarısı yol parası, birde yemek falan dersen min. 15-20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 nedankoya katılmamak elde değil. dğoru söylüyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 shapshal said: benim 800 falan tutuyor heralde aylık harcama. şehir dışında okuyom, kira fatura zart zurt herşey dahil . aynen benim de bu civarda bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ailemle kalıyorum, 400-450 lira falan harcıyorum genel olarak. hafta içi pek bi giderim olmuyo yemektir bilmemnedir, çok nadiren okuldan yakalayıp hadi bi kafeye gidelim diye tutturuyolar falan, 15-20 lira gidiyo işte tek seferde. haftasonları gidiyo asıl para sdf 75-100 arası bişeyler gidiyo genel olarak bi haftasonunda.alkol ulaşım için de 55 lira aylık akbil FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 nedanko said: gunde 20 milyon harcamak icin fazla gibi, cumartesi cik 50 harca her cumartesi, hafta ici 10 ar harca, yine rahat rahat yetiyo fazlasi da biriktirmeye yeter gibi geldi, belki de yaslandim ne bilim. Ben baya baya gencim :P okul + iş yürütmeye çalışıorum. Zati yol parası(araba bende deilse) 8.2 TL fln tutuyor yafz :/ yemeği fln hesaplarsak gidiyor yani T_T edik:yakında uykusuzluktan me smash die cümleler kurucam gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 FromTheHell said: ailemle kalıyorum, 400-450 lira falan harcıyorum genel olarak. hafta içi pek bi giderim olmuyo yemektir bilmemnedir, çok nadiren okuldan yakalayıp hadi bi kafeye gidelim diye tutturuyolar falan, 15-20 lira gidiyo işte tek seferde. haftasonları gidiyo asıl para sdf 75-100 arası bişeyler gidiyo genel olarak bi haftasonunda.alkol ulaşım için de 55 lira aylık akbil FTW tipik bir tutumlu öğrenci modeli. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 nedanko said: gunde 20 milyon harcamak icin fazla gibi, cumartesi cik 50 harca her cumartesi, hafta ici 10 ar harca, yine rahat rahat yetiyo fazlasi da biriktirmeye yeter gibi geldi, belki de yaslandim ne bilim.abi eskisehirde oturmuyosan imkansız gibi bişey yani. gun icinde hic bi eglencesel aktivite yapmayıp sırf okula gidip geldigim zamanda bile, git gel benzin ve okulda yemek parası harcanıyo, onlar da cok rahat 20yi geciyo, ki bide bunun aksam sinemaya cıkmaı, sinemadan once kahvesi falan var, otoparkı var. 5+15+35 zaten 55 de oraya gitti. hani ben ogrenciyim ulan diyip okula minibus, okulda poaça yiyip, eve donup haftasonuna kadar da evde makarna yemek gibi idealist planlarımız yoksa, istanbulda yasanmaz yani öyle edit: tabi yaşanır da "bizimki de hayat mı lan" denerek yaşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bizim öğrencilik yıllarımızda simit ayranla idare edilirdi hiç ben hergün Burger, Mc, Dominos yiyen öğrenci görmedim. Zengini de yemezdi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 e yemesin zaten, okulu bitiricek kadar yaşamaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 o zaman nereye gidiyo bu para* NEREYEEEE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Yemek ne kadar harcandığını belirliyor bence... Sürekli dışardan yenilirse günde 20 TL gider rahatlıkla. Ama yemek yapan biri için o kadar gitmesi mümkün değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 evde yemek yapıyorsan hem süper az gidiyor hem de adam gibi sağlıklı beslenmiş oluyorsun en azından.. hani millet "süre yok yemek yapmaya!" falan diye atıp tutsa bile inanmayın.. hiç vaktiniz olmasa bile atın düdüklü tencereye. kısa sürede pişiyor basıncı yiyince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 düdüklü mü alacak öğrenci adam...:) ona da gerek yok, zamanla pratikleşiliyor zaten. mesela ben evden nohut, fasülye falan haşlayıp getiriyordum. ya da önceden köfte hazırlarsın dolaba koyarsın, sonra ihtiyaç anında pişirirsin falan... zeytinyağlılar pişerken başka şeylerle de oyalanabilirsin. ama bulaşık yıkama kısmı çekilmiyor, o bir gerçek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 abi ben taksimden cikmazdim, istanbul uni deyken zaten beyazit, her allahin gunu istisnasiz taksimdeydik, e ondan sonra calisiyodum, besiktasta oturuyodum, is yeri esentepedeydi, yani iki taraftanda tek vasita 10 dk lik yoldu taksim, her gun is cikisi 2 bira icmeden eve gitmezdim yani, simdi oranliyorumda tamam calisirken 500 den cok yerdim tabii de, ama bu hesapla 4 milyar yemem lazimdi. ogrenciykende dedigi gibi burger dan yemezdik yani, taksimde esnaf lokantasinda vs yerdik 1 milyona 4 cesit yemek vs. icmeye gittigimizde once giderdik ya bira alirdik kutu dikerdik 4 kutu falan bronx un orada ya da katharsis e once ugrardik malum sise bira verirlerdi ve neredeyse tekel bayii fiyatina, oradan sonra asil gidecegimiz konsere bara vs giderdik. her allahin gunu taksim, haftada 6 gun en azindan, ah vah para yetmedi durumu olmazdi. ondan biraz acaip geldi. eed ama denildigi gibi araba kullanirsan, burger dan yersen vs tabii yetmez, bi burger king 10 milyon sonucta. olay ogrenci muhabbeti oldugundan herkesin boyle takildigini dusundum cunku, eh biz hep boyle takilirdik cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kankamatik Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 aylık kankalarımla çok fazla dışarı çıkıyorsam eğer 6 bin 7 bini buluyo. çok fazladan kastım 10 - 20 kere çıkıyosak ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ev kirası ve yemek derdi olmadan aylık 1400 lira zart die gidio ben anlamıorum. öyle gece çıkmam da yok. anca kız arkadaşla 1 gün sinema yemek kahve. ha tmm kredi borcu ödüyorum şu an aylık 210 tl o var e arada arabaya benzin az çok alıorum bi de h.içi işyerinde kahvaltıydı telefon hatlarına kontürdü fln. bende bi sorun var abi galba. keşke böyle ayda 400 500 biriktirsem kenarda. süper olcak aslında da işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 semaa said: düdüklü mü alacak öğrenci adam...:) ona da gerek yok, zamanla pratikleşiliyor zaten. mesela ben evden nohut, fasülye falan haşlayıp getiriyordum. ya da önceden köfte hazırlarsın dolaba koyarsın, sonra ihtiyaç anında pişirirsin falan... zeytinyağlılar pişerken başka şeylerle de oyalanabilirsin. ama bulaşık yıkama kısmı çekilmiyor, o bir gerçek... kız olmak başka yafz keşke bende bilsem yemek fln filan halbüsü annemde mükemmel yemek yabarda zamanım yok öğrenmeye sdfg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar