rudyray Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ywain acildiktan sonra, burda vakit geciren, Classic charlarini Tao ile birlestirip RvR yapan arakdaslar varsa izlenimlerini almak isterim... RvR yogunlugu ne durumda Bizim aksam saatlerimizde? Item ,ML,Arti, Artifact, scroll eskisi gibi zor ve ugrasmi gerektiriyor? Farewell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogums Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 u.s prime time zamanları ciddi zerg oluyo doğrusunu sölemek gerekirse ama bizim saatimize görede action gayet iyi..asyalı ve avrupalı bi çok oyuncu oldugundan kaynaklı aslında en çok 8man aksiyonu EU time a göre oluyo diyebilirim..artifact-ml-scroll a gelince.30-35plat ın varsa çok rahat bi şekilde tüm artifact-scroll ve ml10 a kadar hepsini satın alabilirsin..yada yüksek rank sen zaten bounty point in yeterli olacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 dogums, ayrıntılı bilgiler için teşşekkürler... Eski classic serverımdaki bir kaç yabancı arkadaşın guildine gitmeye karar verdim onlarında soyledıgı kadarı ile RvR başarılıymış... Bounty ler sonunda bir işe yarıyor sevindim.. ywain 5 te hib den devam edicem stealtherımla buyuk ıhtımalle yolun duserse mesaj atarsın pmden ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Şuanda oyunu uzun bi aradan sonra tekrar yüklüyorum,benimde klasik server da stealth karakter var ama onu nasıl transfer edicegimi henuz bilmiyorum,yukleme işlemi bittikten sonra onuda bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 FAQ yapmislardi vnboards ta ve camelotherald ta... oyun menusunde /xfer command yolu ile sanirim ... bende hard disklerden copy paste yapiyorum dosyalari...henuz yukluyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bizde geliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 aoc dan vazmı geçtiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 trolleme topigi enver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogums Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 karakterlerinizi /freexfer serveradı komutuyla yapabilirsiniz..eğer ismini değiştirmek isterseniz öncelikle aynı isimle başka bi karakter açmanızı öneririm transfer edeceginiz serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Ya simdi clasicteki charları tutup toaliya mı atıcak? atıcaksa hangi servera atıcak merak icerisindeim..acilinden yardum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ywain serverlarinda butun serverlar ortak diye biliyorum ( gecmisteki killbury ve bossiney clusterlari gibi )sadece, ywain 5 te hib karakterlerin varsa ywain 6 ya albion karakterlerini koyman mantikli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bu transfer olayı ne zamn gelicek ? 1 ay denemek icin acc ları gene aktif hale getirdik ama server transfer olayı daha acılmamış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 eu içinde geçerliymiş transfer doğru hatta goa nın sitesinde açıklama var nasıl yapılıcağına dair şu saatte 2300 kişi diyor camelotherald a girince kontrol edilebiliyor tüm serverlar down sadece ywain var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Mina said: trolleme topigi enver.. berk aion patladı ama varmı daoc gibisi vent de az muhabbeti dönmedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Su charları bi gecirsek us serverlarına rahatlicam..Shadowblade kasıcam gurul gurul akıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ywainde bi turk guildi varmı yada aktif bi turk populasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 midgardda ben varim ywain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 the hun Kay server'ından sonra nereye geçti bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 birakti hepsi diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ben hic oynamadim bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 cek trail dene ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Mathias said: the hun Kay server'ından sonra nereye geçti bilen var mı ? aaah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Herkese selam, Oyunun çıktığı zamanlarda alıp oynayan ve The Hun'da aktif olarak oynamış olan 5 arkadaş Midgard-Ywain'de stealther levellamaya başladık, kısa sürede 50 olup RvR'ye başlayacağız, oyundaki nickim Sungur, iletişime geçmek isteyen olur ise konuşuruz. Herkese iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 yav sungur vardı eskiden Kay'da de mi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu canlı tutmak adına Kay - The Hun serverından 4-5 arkadaş ayrıca mid de grup karakterleri kasıyoruz, şu anki setup (berserker - runemaster - warrior - skald ve healer olacak gibi) ilgilenen arkadaşlar buraya mesaj yazarsa veya maillerini özelden yollarsan iletişimde olmuş oluruz. Saygılar & sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar