s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 trapped pouch scripts bolumunden cektim sayın baggio'nun dediği gibi yaptım i _pouch_trapped diye bi atem de yarattık ama item cıkarınca normal canta oluyor nasıl duzeltecegim ? bi de aynı şekilde bu olayı posion spell ine yapmak istiyorum biraz fikir verirmisiniz tp gibi posion yiyince cure edebilme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Normal bir pouch goruntusunde olacak zaten, trapped pouch degil de bahce makasi da olsa ayni sistemi kullaniyorsun, butun olay playera ekledigin o eventin i_pouch_trapped cantanda var mi yok mu onu kontrol etmesi. Sen o itemi i_katana yaparsan katanasi olanlar paralyze yemez mesela, vs. if =xx kismina paralyze'inki yerine poisonun idsini yazarsan da poison icin yapmis olursun ayni seyi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_sinan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 anladım sayın baggio ben zaten id= bel pouch yaptım o değil sorun yaptıgım item normal pouch olarak kullanıyor event i spheretables için oldugu gibi kopyaladım class 0 altında bir yere ama olmadı ne yapmam gerek sorunum bu zaten [Zaten benden baska mesaj yazan yok, quote'a gerek yok :) /Bag] [Bu mesaj Baggio tarafından 07 Şubat 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Degistirirken findid kismindakini degistirmemis olabilirsin, skillclass 0 icindeki baska bir spelleffect triggeriyla cakisiyor olabilir, degistirirken bir hata yapmis olabilirsin.. ıtemi yanlis yazmis olabilirsin veya; [itemdef i_pouch_trapped] id=i_bag//herneyse name=trapped pouch //skillmake,resources vs gibi ufak bisey.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar