Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Ne gösterilecek Ankara'da ? Belki gelirim. Ama diğer yandan power-level'ımı saklamayı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 dreagloth said: Ben, bana anime ne diyenlere, çizgi film diyorum, oda uğraşmamak için. ben de japon animasyonu diorum hehue EHÜEÜHEÜHEÜHEÜHEÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Japon çizgi filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 japon çizgi-filmi = turkish delight anime = lokum ecnebilerin zamanında lokumlar için düştüğü hataya düşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Sallayın gitsin abiler. Anime, Çizgi Filim falan filan. Elin japonunun zaten umrunda değil senin ne dediğin. Relax, relax izle gitsin ya. Ben ilk anime izlemeye başladığımda da yapılıyordu bu çizgi filim/anime tartışması, hala da yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shana Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 spawn77 said: Başka ülkelerde ne olarak adlandırılıyor bilemem fakat bu ülkede adı çizgi film. Elin japonunun dilini savunacağınız yerde biraz kendi dilimizede hassasiyet gösterirseniz hoş olur. Spawn elbette doğru bulduğunuz terimi kullanabilirsiniz :) Ama Anime özel bir isimdir ve tüm Dünya'daki sektörlerde (ki buna çizgi film sektörü de dahildir) "Japon animasyonu"nun adı "Anime" olarak geçer. Bir şeyi savunduğumuzdan değil, ismiyle hitap etmek istediğimizden bunu kullanırız :) Adıyla hitap etmek istemiyorsan doğru düşündüğünü kullanabilirsin ama kendi dilimize hassasiyet göstermediğimizi iddia etmen doğru olmaz; kaldı ki en dikkat ettiğim(iz) hususlardandır. İyi günler dilerim :) ssj4songoku said: Sallayın gitsin abiler. Anime, Çizgi Filim falan filan. Elin japonunun zaten umrunda değil senin ne dediğin. Relax, relax izle gitsin ya. Ben ilk anime izlemeye başladığımda da yapılıyordu bu çizgi filim/anime tartışması, hala da yapılıyor. Bizden sonra da daha devam edeceğinden eminim hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Yazdığım msg, Yaptığınız tartışma yönünde bir eleştiriydi. Genelde arkadaşlarımız bir kelimenin türkçeyi katledercesine kullanmasını görmezden gelirken. Yabancı bir terimin yanlış telaffuz edilmesine olağanüstü oranda tepki gösteriyorlar. Japon anime demiş, Fransız manga demiş bizi ilgilendiren bir olgu değil. Hassasiyetin ''Türkçe'' kelimeler üzerinde gösterilmesinden yanayım. Bende iyi günler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 cumartesi gitmeyi düşünüyorum ben buna bişey çıkmazsa bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 spawn77 başarısız bir trollsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 2002 den beri yapıyorum, ilk sen farkettin. Adam gibi birşey tartışırken abuk subuk laflarla seviyeyi düşürmekte eğlenceli olmalı. Git çayırda bayırda koş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 topicin amacını saptıranların tekrarı halinde yörüngesi değişecektir gereksiz msglar silinmiştir. Ankarada adresi bulabilirsem gidebilirim :) geçen sene foruma takılan japon arkadaş gelecekmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shana Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Virus said: topicin amacını saptıranların tekrarı halinde yörüngesi değişecektir gereksiz msglar silinmiştir. Ankarada adresi bulabilirsem gidebilirim :) geçen sene foruma takılan japon arkadaş gelecekmi acaba O arkadaşla katıldıkları seminer sonrası Kadir Has'ta tanıştık ve görüştük, hatta buradan bahsetti :) Kendisi bildiğimiz kadarıyla Japonya'da yaşadığı ve o etkinlikte görevli olarak geldiği için bu sefer aramızda bulunmayacak sanırım. Öte yandan katıldığı seminerdeki en eğlenceli konuşma onunkiydi, dileriz bu sene tekrar davet edilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 mart 4 perşembeymiş hmm dersim olmazsa gelirim valla sedat çıkarmı başka gidicek ankara ayağına bu seminerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Shana bu etkinliğin Eskişehir temsilcileri kim öğrenebilir miyiz? ulaşabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Dynun said: Shana bu etkinliğin Eskişehir temsilcileri kim öğrenebilir miyiz? ulaşabilir miyiz? Dyunn, sorunuzu ilettim. Yanıt gelince sizi bilgilendireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Kaede said: mart 4 perşembeymiş hmm dersim olmazsa gelirim valla sedat çıkarmı başka gidicek ankara ayağına bu seminerin burda bizim eski dota tayfadan var bi kaç kişi zaten gelirler... kerem flnda gelir kütahyadan gibime geliyor eğer esk dakine geçmezse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Dyunn; gelen yanıta göre Eskişehir'deki etkinlikle Ankara Japonya Büyükelçiliği Kültür Bölümü ilgilenmekteymiş. Biz İstanbul'dakiyle bağlantıdayız, dolayısıyla Ankara'nın bilgileri ne yazık ki bende yok. Ancak Büyükelçiliğin sayfasından mail adresi ya da telefon numarası bulabilirsin büyük ihtimalle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 İzmir gösterisi inanılmazdı. Hajime Kamegaki'nin "Sasuke bence de eşcinsel" yorumu ise apayrıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 HAHAHAHAHA görmeden sevdim adamı kesin gitmem lazım ankaradakine şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 neande said: İzmir gösterisi inanılmazdı. Hajime Kamegaki'nin "Sasuke bence de eşcinsel" yorumu ise apayrıydı.. QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar