DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 facebook adresime bi bayandan mesaj geldi. selam.. rahatsız ediyorum ama saga'da pilot musunuz? diye. bende evet. ama tanıyamadım sizi dedim adafasdasf Kusura bkmayn buradan rahatsz ediyorum...is baswurusu icin ne yapmam gerekiyor dfalarca mail attim ama donus olmadi .bilgi werirsenz sewinrm diye bi cevap verdi. şimdi ben bu kadını kekliyim mi? çok kozalak duruyo. gel beni kekle edasında bi foto var profilinde asdafads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sevismemiz lazim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 8.;o8/.8.yiu.,uktuytyjtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 muameleyi iyi yapamamışsınızdır ondandır. gelin bi daha deneyelim yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kekleme ayıp kadın rızkının peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yazar burda ben pilotum demeye çalışmış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Krusty said: kekleme ayıp kadın rızkının peşinde benimde o geldi aklıma dedim ayıp mı etmiş olurum. ama bi kere pilotum dedim kokpite oturdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 konuluya dönüştür olayı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 gel seni uçurayım bebeğim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 jahrein nbr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yanlış mesaj atmış kadın yazarın pilotlukla ilgisi yok. okuma ve anlama kursuna gidin lan kimbilir kaç kitap okuyup yanlış anladınız yazarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 daylan said: yazar burda ben pilotum demeye çalışmış (tu) hayır biri benim adımı kullanarak pilot olmuş asddasfas hemde baş pilot vay babaan kemüüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hee hava yollarıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bir meriçin hazin faili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 sene 2010 hala okuduğunu anlamayan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 saga airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Üfürükçü hoca moduna gir ve kadınla yatmaya kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 AHAHAHAH OFF ÇOK İYİ BURNUNUZ AKSIN YA .OK İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kıyamadım kadına belliki işsiz. Şeyma hanım üzgünüm ama size burdan bilgi veremem. şirketimize gelirseniz size muhakkak yardımcı olacaklardır. umarım istediğiniz departmanda iş bulabilirsiniz. iyi günler diliyorum. diye dandrik bi mesaj attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kadın üstündeyken kollarını açıp "istanbul kanatlarımın altındaaaa" diye bağırsın.. sen de NOOOllluuyooo.. diye error ver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar