Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 22. Hafta: Fenerbahçe - Bursaspor @ 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

gs elit değil ama kendi hayatını kulüp için feda etmiş başkanları var.kim, nasıl diye sormayın ama gerçekten 1. ağızdan duyduğum olaylar var.

Ekonomik sıkıntılardan dolayı evini kaybedip aylarca fabrikasında yaşayan ama kulüp kötü etkilenmesin diye istifa etmeyen, devam eden başkanlar var.

yapmahın allah aşkına.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

gs elit değil ama kendi hayatını kulüp için feda etmiş başkanları var.kim, nasıl diye sormayın ama gerçekten 1. ağızdan duyduğum olaylar var.

Ekonomik sıkıntılardan dolayı evini kaybedip aylarca fabrikasında yaşayan ama kulüp kötü etkilenmesin diye istifa etmeyen, devam eden başkanlar var.

yapmahın allah aşkına.

kanka yanciligi yapma simdi. Bizim de kral tanidik mesela, kral buyuk adam, mektep medrese bitirmis diyor muyum burda?
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

sipeyskeyk said:

yapmahın allah aşkına.

kanka yanciligi yapma simdi. Bizim de kral tanidik mesela, kral buyuk adam, mektep medrese bitirmis diyor muyum burda?

ne alaka ?

trollemesene ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

ne alaka ?

trollemesene ayıp.

abi takim cirkefti diyoruz, yoneticisi fabrika kapilarinda uyudu diyorsun, seninki ne kadar alakaliysa, o kadar alakali. Kaldi ki ben demedim zaten cirkef diye, ama bosluktayim, canim sikiliyor muhabbete girmek istedim.

ayrica bizde de rambo var. Tum gece stadda reklam panosunda uyuyup parasi pulu olmadan maca giden.

yani. her takimin var abi fedaileri.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Gs ekolüne laf eden fenerli hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Gs ekolü lisede başlar,liseliler hayatları boyunca birbirlerini korurlar kollarlar aileleri gibi görürler.Galatasaray büyük bir ailedir yani.Hangi takımda böyle birşey var sorarım ?

GS yöneticileri iyi eğitim almış, kalitel, dürüst iş adamlarıdır.

Başka takımlar gibi parayı basan yönetime giremez öyle.(istisnalar hariç.)

Gs'nin takım ruhu hiç kusura bakmayın ama hiçkimsede yoktur.Tamam son yıllarda pek kalmamış olsa da efsane kadroya çirkef diyebilmek için beynin tüm fonksiyonlarını yerine getirmiyor olması gerekir.

adam objektif abi güzel yazmış helal bir fenerli olarak saygı duydum hacı

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

hatta Zazzazazazazazaa
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

sipeyskeyk said:

ne alaka ?

trollemesene ayıp.

abi takim cirkefti diyoruz, yoneticisi fabrika kapilarinda uyudu diyorsun, seninki ne kadar alakaliysa, o kadar alakali. Kaldi ki ben demedim zaten cirkef diye, ama bosluktayim, canim sikiliyor muhabbete girmek istedim.

ayrica bizde de rambo var. Tum gece stadda reklam panosunda uyuyup parasi pulu olmadan maca giden.

yani. her takimin var abi fedaileri.

abi ben bak bunları tanıyorum demek için söylemedim.

yıldırım demirörene bak aziz yıldırıma bak bir de mehmet cansuna,faruk sürene bak.

Ben yönetimler arasındaki kalite farkını ortaya koyuyorum.Camialara lafım yok, her takımın camiası aynı milletten.Fedakarı var,menfaatçisi var ot bok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...