sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 gs elit değil ama kendi hayatını kulüp için feda etmiş başkanları var.kim, nasıl diye sormayın ama gerçekten 1. ağızdan duyduğum olaylar var. Ekonomik sıkıntılardan dolayı evini kaybedip aylarca fabrikasında yaşayan ama kulüp kötü etkilenmesin diye istifa etmeyen, devam eden başkanlar var. yapmahın allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 burda takimca cildirmisiz oyuncu yok adam gibi diye, guiza agliyor ama hala agizini kirasim var, daum niye geldi diye hala turkiye kupasi harasi. once takim olalim sonra ugrasirsiniz kupa hedefleriyle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sipeyskeyk said: gs elit değil ama kendi hayatını kulüp için feda etmiş başkanları var.kim, nasıl diye sormayın ama gerçekten 1. ağızdan duyduğum olaylar var. Ekonomik sıkıntılardan dolayı evini kaybedip aylarca fabrikasında yaşayan ama kulüp kötü etkilenmesin diye istifa etmeyen, devam eden başkanlar var. yapmahın allah aşkına. kanka yanciligi yapma simdi. Bizim de kral tanidik mesela, kral buyuk adam, mektep medrese bitirmis diyor muyum burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Kaleci haric 10 kişi + Deivid sağlammış yarın, PAF oyuncusu var mı Fenerin oynatabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Azmodai said: sipeyskeyk said: gs elit değil ama kendi hayatını kulüp için feda etmiş başkanları var.kim, nasıl diye sormayın ama gerçekten 1. ağızdan duyduğum olaylar var. Ekonomik sıkıntılardan dolayı evini kaybedip aylarca fabrikasında yaşayan ama kulüp kötü etkilenmesin diye istifa etmeyen, devam eden başkanlar var. yapmahın allah aşkına. kanka yanciligi yapma simdi. Bizim de kral tanidik mesela, kral buyuk adam, mektep medrese bitirmis diyor muyum burda? ne alaka ? trollemesene ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Azmodai said: ve birazdan fenerli fanatik vs. gsli elit mucadelesini izleyecegiz sayin seyirciler... arada reklam arası verip UEFA ve 6-0 geçmeli yalnız, onlarsız olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sipeyskeyk said: ne alaka ? trollemesene ayıp. abi takim cirkefti diyoruz, yoneticisi fabrika kapilarinda uyudu diyorsun, seninki ne kadar alakaliysa, o kadar alakali. Kaldi ki ben demedim zaten cirkef diye, ama bosluktayim, canim sikiliyor muhabbete girmek istedim. ayrica bizde de rambo var. Tum gece stadda reklam panosunda uyuyup parasi pulu olmadan maca giden. yani. her takimin var abi fedaileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sipeyskeyk said: Gs ekolüne laf eden fenerli hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Gs ekolü lisede başlar,liseliler hayatları boyunca birbirlerini korurlar kollarlar aileleri gibi görürler.Galatasaray büyük bir ailedir yani.Hangi takımda böyle birşey var sorarım ? GS yöneticileri iyi eğitim almış, kalitel, dürüst iş adamlarıdır. Başka takımlar gibi parayı basan yönetime giremez öyle.(istisnalar hariç.) Gs'nin takım ruhu hiç kusura bakmayın ama hiçkimsede yoktur.Tamam son yıllarda pek kalmamış olsa da efsane kadroya çirkef diyebilmek için beynin tüm fonksiyonlarını yerine getirmiyor olması gerekir. adam objektif abi güzel yazmış helal bir fenerli olarak saygı duydum hacı ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hatta Zazzazazazazazaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 farkettiysen burda inceden sizin yoneticilerinizi ve ramboyu ayni kefeye koydum. bugun cok formdayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 olm aptal misiniz lan? konu futbol olunca beyninize giden oksijeni kisan bi hastaliginiz mi var? insanlar cesit cesit valla. azmo haric, onun cani sIkIlmIs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Azmodai said: sipeyskeyk said: ne alaka ? trollemesene ayıp. abi takim cirkefti diyoruz, yoneticisi fabrika kapilarinda uyudu diyorsun, seninki ne kadar alakaliysa, o kadar alakali. Kaldi ki ben demedim zaten cirkef diye, ama bosluktayim, canim sikiliyor muhabbete girmek istedim. ayrica bizde de rambo var. Tum gece stadda reklam panosunda uyuyup parasi pulu olmadan maca giden. yani. her takimin var abi fedaileri. abi ben bak bunları tanıyorum demek için söylemedim. yıldırım demirörene bak aziz yıldırıma bak bir de mehmet cansuna,faruk sürene bak. Ben yönetimler arasındaki kalite farkını ortaya koyuyorum.Camialara lafım yok, her takımın camiası aynı milletten.Fedakarı var,menfaatçisi var ot bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 halen beni ciddiye alip yazman iyi niyet ve safligini gosteriyor. taktir ettim sipeys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 allah belanı versin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 genelde trollenmem ama...kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ya bırak lafı yiyince ayak yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hala tartışıyomusunuz bu ne ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 fede said: ya bırak lafı yiyince ayak yapıyo sen sus taylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 914 mesaj atılmış lan öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 roland koch cok süper kondisyon basmış topçulara helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Forvetleri var en azından, 20 kişi rotasyon hazır bekliyor bizde, forvet yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 öeh hala mı bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 mac hakkinda konusma biteli 30 sayfa falan oldu sanirim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ha gayret fb sezon topicini geçicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ben futbol bölümünü yeni keşfettim dikkat çekmeden inanılmaz post kasılıyomuş bundan sonra burdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar