Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 22. Hafta: Fenerbahçe - Bursaspor @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@red seninde pek farkın yok millete laf atma bence..

tolga =D en basitinden konunun ilk postlarını oku. çok iyi oynuyodu fener bi anda klasik arızasını yaptı 2 gol atınca. daum forevır
Mesaj tarihi:
Ya abi biliyorum fenerin hatasını da hani fener şanssızlığına yenilmedi.Siz şanssızlığına yenildi diyosunuz.3 kere geldiler 3 gol oldu ne demek çok şanssızız 3 kere geldiler ayağa çarptı falan gol oldu demek.

Siz 2-0a kadar harika oynadınız tamam onu anladık.21'de 2-0 oldu e sonra?

Siz şanssızlıkla yenilmediniz siz bana göre olması gerektiği gibi yenildiniz.Gerek daumun hatası gerek taraftarın falan filan orası bambaşka bişey ama Manisa 2 kere geldi yenildik bursa 3 kere geldi yenildik demeyin bari.

Daum'un klasik öne geçtikten sonra skoru koruma çabası nedeniyle yenildik diyin.Deniz kötü oynadı yenildik diyin.Su için tebrik edin bitsin.
Mesaj tarihi:
harrykewellin title i sizin isiniz degil, siz kendi yorumlarınızı yapın mac ile ilgili.

kendisi rahatsız oluyorsa mail atar ozel mesaj atar.

herkes kendi isine baksın.
Mesaj tarihi:
Galatasaray Topic'lerinde çıkmıyor burdaki 3-5 arkadaş. Onlara iade'yi ziyarete geldik.

Bursa da çakınca iyice parti ortamı oldu burası.

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Mesaj tarihi:
bu arada poopla, nedir çingene kelimesindeki ısrarın senin. Küçükken çingeneler önünü kesip para mı istedi nedir durum. Şurda ağız tadıyla ZAAAAAAAA yapıyoruz niye hırslandın
Mesaj tarihi:
Achtel said:

Galatasaray Topic'lerinde çıkmıyor burdaki 3-5 arkadaş. Onlara iade'yi ziyarete geldik.

Bursa da çakınca iyice parti ortamı oldu burası.

ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Ahaha =) evet o kadar ayağımıza kadar geldiler bizi ziyarete, e biz gitmezsek ayıp olurdu
Mesaj tarihi:
poopla said:

Red said:

alex gs ye gelse iyi olur haha

neyse lideri selamlayalım

düşün artık nasıl veriyosunuz 2-0 dan maç.ben şahsen dedim fener lider oldu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...