Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 22. Hafta: Fenerbahçe - Bursaspor @ 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Hürriyet'te yer alan habere göre, İspanyol golcünün içinde bulunduğu otomobile taraftarlar saldırdı. Samandıra’ya giden bir grup da takımı protesto etti.

Hafta arası Lille, dün akşam da Bursaspor karşısında kaçırdığı gollerle Fenerbahçeli taraftarları çıldırtan Daniel Güiza, maç sonrası saldırıya uğradı. Karşılaşmanın ardından takım otobüsü yerine özel bir araçla stattan ayrılan İspanyol futbolcu, öfkeli taraftarların arasında kaldı.

Sarı lacivertli taraftarlar, arka bölümde Güiza’nın oturduğu otomobili yumrukladı. Ligde 4 haftadır maç kazanamayan ve şampiyonluk yolunda büyük avantaj yitiren Fenerbahçeli taraftarların tepkisi bununla da kalmadı. Samandıra Tesisleri’ne giden bir grup, takım otobüsünü yuhalayarak karşıladı.
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde 3 kere geldiler 3 gol diyosunuz

İlk yarıda bi şut volkanın müdahalesi + direğin yardımıyla girmiyo geri dönen topa son anda bilica yetişiyo.

Emrenin ceza sahası içinde indirdiği adam var..

Ömer erdoğanın kafası üst ağlarda kalıyo.

Turgayın kafa vuruşunu emre çizgiden çıkardı...

Bunlar gol harici pozisyonlar.Siz nasıl maç izliyosunuz?

Edit: Maçı izlemedim özetten gördüklerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

kewell fenerli olsaydı rıdvan tittle ı yada büyük yazar falan gibi şeyler verirlerdi.adamın suçu galatasaray taraftarı olması

su cok sacma bir yorum olmus. Arka sokak var bizde de, Harry kewell'in aynisinin laciverdi, title mitle var mi?

yok...

birakin boyle sacma sapan laflarla ortalik germeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

gökhan gönül dün yaptığı goldeki hatası harici gayet iyiydi. Alex ve özellikle Emre on numara adamlarımız, onlardan büyüğü zaten yok. bilica'nın kapasitesi bu da diğer iki brezilyalı hala oturtamadı oyununu sahada. mehmet topuz da kayseride zannediyor kendini topu alıp çalıma girmeler düz koşular filan. turu geçemicez gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Red said:

kewell fenerli olsaydı rıdvan tittle ı yada büyük yazar falan gibi şeyler verirlerdi.adamın suçu galatasaray taraftarı olması

su cok sacma bir yorum olmus. Arka sokak var bizde de, Harry kewell'in aynisinin laciverdi, title mitle var mi?

yok...

abi arkasokak ile kivıl'ın yorumlarını aynı kefeye koyamayın. Kötü anlamda söylemiyorum pek de, kivıl futbol bilen, iyi takip eden adam bence. arkasokak duygularıyla konuşuyor

bence
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Azmodai said:

Red said:

yok...

abi arkasokak ile kivıl'ın yorumlarını aynı kefeye koyamayın. Kötü anlamda söylemiyorum pek de, kivıl futbol bilen, iyi takip eden adam bence. arkasokak duygularıyla konuşuyor

bence

kewell tamamen fanatizmle gozunu koreltip futbolu takip ediyor. Gormek istediklerini gorup, ortada gormek istedigi yoksa da onlari zorluyor, Tarzi uslubu antipatik olsa da ama satasip laf sokup duzeysizlik yapmiyor gerci.

Title'i gormemistim. ben sildiler sandim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada maç konusu dağıldı ama şunu söylemeden geçmiyim. Guiza'nın dün çıkartılması büyük hataydı. Führer'in tökezlediği an... taraftar zaten tribünde ikiye bölünmüştü. yuhalayanlara tepki koyan alkışlayanlar. Fenerium tribünde alkışlayan çoktu da açıklardan hep yuhalama duyuluyordu. Semih Şentürk gibi bir adamın ezbere desteklenmesi can sıkıcı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...