Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Achtel said: Arkasokaklarda neler oluyor? EZDİK ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA diye söylenen bursalılar dolaşıyor asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 arkadaşlar, öncelikle samimi duyarlılığınız için hepinize teşekkür ediyorum her ne kadar fikirlerimi sevmezsenizde, katılmasanızda demek ki bir insan olarak sevgi ve saygınızı kazanmışım, bu beni gerçekten çok mutlu etti nickimin altında yazan yazıyı hiçbir zaman önemsemedim, yine önemsemem, sadece benimkini değil kimseninkini önemsemem, burada fikir ve vakit paylaşımı yapıyoruz bağlayayım, siz yine benim yazdıklarıma bakın, nickimin altına yazılanlara değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Yalnız nick`ini altında yazan title, burada yazdıklarının özeti gibi. Senin yazdıklarını daha önce okumamış olanlar bilsin diye yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 harykiwıll elbet birgün ölecektir ancak düşünceleri ilelebet paidar kalacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 poopla said: futbolun adaleti tek kale oynayıp 3 şutta yenilmek midirhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Birde adamların direkten dönen topu yanlış görmediysem verilmeyen penaltısı falan var ZAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 [img]http://www.yukleresim.com/images/s7m946t2l93rp4rx89zr.jpg bence tek kelime ile AYIPTIR ve paticik camisına değer kaybettirmektedir. Derhal düzeltilmesini talep ediyorum. Hıncal Jr. dendiği gibi espiriliydi ama bu aşağılayıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bence tek kelime ile AYIPTIR ve paticik camisına değer kaybettirmektedir. Derhal düzeltilmesini talep ediyorum. Hıncal Jr. dendiği gibi espiriliydi ama bu aşağılayıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 poopla said: futbolun adaleti tek kale oynayıp 3 şutta yenilmek midir izninle imza yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 dreagloth said: Yalnız nick`ini altında yazan title, burada yazdıklarının özeti gibi. Senin yazdıklarını daha önce okumamış olanlar bilsin diye yani. evet bak bu çok doğru, ama şöyle düşün bir de beni hiç tanımayan bir insan, yorumlarımı okuyup mantıklı bulur ise, nickimin altına " futbol cahili " yazanlar için aynı şeyi düşünecektir ha eğer bir insan yazdıklarımdan önce o tittlea bakıp yorumlarımı önyargılı bir şekilde okur ise ona da yapacak birşey yoktur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 =D yap tabi. bu arada bu harrykewell = masquarade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hary kewelldan o kadar çok futbol cahili varki burda onlara haksızlık olmuş tittle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 jr hıncal falan komikti de cahil falan ağır olmuş. yakışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi neler yazıyosunuz şurda futbol cahili mi ağırınıza gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Yazılmasa daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 imam cemaat hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 O title muhtemelen, yazdıklarının daha çok okunmasını sağlayacak. Bir kaç post önceki yoruma da katılıyorum, senden önce o title`ı alması gereken çok fazla insan var burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hepside fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Yok değil, ortaya karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sinad küçükken fenerliler mi kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 kivıl'a futbol cahili diyen zihniyet japon kale futbolla ilgilensin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 kewell fenerli olsaydı rıdvan tittle ı yada büyük yazar falan gibi şeyler verirlerdi.adamın suçu galatasaray taraftarı olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bence dua edelim ban yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bunu da GS FB rekabetine bağladınız ya hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ama öyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar