Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Rıdvan'nın anlatmasına gerek yok, kadro farkı ortada zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 fede haklı, edu gayet iyiydi bence de hele bilica gibi bir odunla kıyaslanmayacak kadar iyi defanstı edu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bilicayla kıyaslıyorsak tamam.ama bilica için süper deniyordu noldu o ayrı konu :) bence önder bilicadan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 TSL de oyanmış en iyi defanslar 1 sabri 2 bülent korkmaz 3 popescu 4 filipescu 5 edu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ben şahsen bilica için asla süper demedim geldiğinde de üzüldüm gayet, yabancı kontenjanı harcamaya değecek bir adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bakalım. takımın kaderini lille maçı belirlicek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 edu şu an ne gs da ne bjk ta ilk 18e giremez. yabancı kontenjanına yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Red said: evet aynen öyle.appiah fenerde en tırstıgım adamdı.anelka aurelio tuncay gitti fener bitti edu değil yani.o takımda defansa luganonun yanıkimi koysan oynar Budur bunu FB'li birinden duymak isterdim. Ama bizimkiler hala Emre Edu diyor. Biraz objektif olmak lazım. Sen bu kadroya gidip kombineleri bitirirsen Aziz'de transfere gerek duymaz. Şayet Kewell ve Baros'un sakatlığını saymazsak GS ezici bir kadro zenginliğine sahip. Yani aradaki fark şaka gibi. Aziz Yıldırım o muazzam kredisini nasıl bitirebildi valla helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 zago ronaldo var bence lucas neill herturlu girer o listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abi.. kulübe yakın birisi "luganonun yanına ildenizi koysan oynar" demiş fener beni trasnfer edecekmiş ntv altyazı geçti o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 fede said: TSL de oyanmış en iyi defanslar 1 sabri 2 bülent korkmaz 3 popescu 4 filipescu 5 edu sabriyi karsı takımın defansı olarak mı saydın? oleyse cok doru 1. olmakta cok iyi dısarı atiyo riske girmiyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ekstra bisey olmazsa lille uzer gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: bakalım. takımın kaderini lille maçı belirlicek gibi. lille maçını alırsınız her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bu Sabri heralde bizim bilmediğimiz bir Sabri. Cumhuriyet kuruluş zamanlarında filan oynamış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bilica'yı karalamışssınız da, gereksizlikleri dışında gayet Avrupa standardı bir defanstır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 BabacumMostors said: abi.. kulübe yakın birisi "luganonun yanına ildenizi koysan oynar" demiş fener beni trasnfer edecekmiş ntv altyazı geçti o_O ahah=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 barbu said: fede said: TSL de oyanmış en iyi defanslar 1 sabri 2 bülent korkmaz 3 popescu 4 filipescu 5 edu sabriyi karsı takımın defansı olarak mı saydın? oleyse cok doru 1. olmakta cok iyi dısarı atiyo riske girmiyo sdfs abi bobiler geyiklerinden ayrı şeyler söylüyoruz burda sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ildenizi nereye koysan oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 cavanagh said: Arkasokak said: bakalım. takımın kaderini lille maçı belirlicek gibi. lille maçını alırsınız her türlü Babayı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 lille macında ben oynıcam abi adam kalmadı takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 lille maçı sıkıntı. ben lille tdsi olsam bursa maçını izlerim ileri 4 adam korum 6 adamla defans yaparım, sürekli ileri uzun toplarla zorlarım. lillenin adamları bursanın kanatlarından daha iyi. kontradan 2 tane atar lille böyle oynarsa, hatta bilicanın, emrenin filan kulağını çekmezlerse ceza yayından en az 4 frikiği var lillenin. çok tehlikeli o maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 atletico bizi eler fener lille i geçer dengelenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 aynen böyle düşünüyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 O değilde Guiza keşke gsde olsa ve şu atl. madrid maçında oynasa valla golü olurdu 1 tane rahat asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abi sen ztn hep feneri düşünüyosun.altına bi tane fener bayragı koyalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar