Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 22. Hafta: Fenerbahçe - Bursaspor @ 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

fenerbahçe futbol klüpleri arasında tam bir vefasızlık örneği abi. insanları göğe çıkarıp birden yere vurabilen bi takım. ben fenerbahçeyi şımarık çocuklara benzetiyorum, her istediğini yaptırabilse de asla mutlu olamıyorlar.

oranın yıldızı, şuranın gol kralı diyorlar, geliyor bişey yok, taraftar çirkinleştikçe çirkinleşiyor, adam gidiyor, hatta adamla birlikte teknik direktör gidiyor, yerlerine yine en kaliteli en pahalı denilen adamlar geliyor, sonuç?

gidenler yine yıldızlaşıyor, gelenler yine paspallaşıyor. ondan sonra da üç kuruşluk adamlara madara oluyor yıldız denen adam işte, küfür yiyiyor, siniri bozuluyor geçiyor kulübeye.

boş senede imza atarım, messi gelsin fenere, ertesi yıl gönderirler küfür ederek arkasından
Sosyal ağlarda paylaş

özerin kolu çıktı sanırım. Aziz Başkan'dan masaya bir yumruk iner artık. 3 yıl şampiyonluk sözü verdi, elalem ligi takımını bıraktı bizim maçlarımızı takip ediyor kolay değil Türkiye'ye oynuyoruz... yeter artık bu isteksizlik, işini sallamayan futbolcular.

ha bir de gökhan gönülü ileri çekip önderi yerine monte etmek hatalı bir tercihti bence. onun yerine bekir ileri sürülebilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

Red said:

emre belozoglunun yaptıgı hareket penaltı bu arada :)

bursa yendi ama es geçmeyelim. 2-1 ken olan pozisyon

1-2 hafta önce benzer bir pozisyon vardı
hangi takımaydı unuttum ama o pozisyon bence penaltı olmayabilir yani

Emre futbol oynamıyorki savaşa gidiyor sanki. Yakında elinde baltayla filan hakemi kovarlarsa şaşırmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

abi o fb'ye özel değil ki
oynayamayan adamı her taraftar ıslıklar
öyle büyük bir şey de yapmadı taraftar
3-4 maçtan sonra sabredemedi değişiklik istedi ki normal bence

abi onu teknik direktör düşünecek, ama ıslıktan önce. kötü oynuyorsa al, ne adamı ne kendini madara etme, birde çıkıp destek vermeliyiz diyorsun, gülerler adama
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

özerin kolu çıktı sanırım. Aziz Başkan'dan masaya bir yumruk iner artık. 3 yıl şampiyonluk sözü verdi, elalem ligi takımını bıraktı bizim maçlarımızı takip ediyor kolay değil Türkiye'ye oynuyoruz... yeter artık bu isteksizlik, işini sallamayan futbolcular.

ha bir de gökhan gönülü ileri çekip önderi yerine monte etmek hatalı bir tercihti bence. onun yerine bekir ileri sürülebilirdi.

doğru haklısın cidden bütün herkes sizi izliyo hakkaten o yüzden sürekli beşiktaş topiclerindesin fenerci arkadaşlarınla birlikte.

Oynatalım Anelor:

Anelor said:

http://www.youtube.com/watch?v=pASiR5mxNsE

Oynatalım Estel Anorien:

Estel_Anorien said:

Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Emre futbol oynamıyorki savaşa gidiyor sanki. Yakında elinde baltayla filan hakemi kovarlarsa şaşırmayın.

yahu bugünkü pozisyonda bence öyle çok büyük bir sertlik yok
hatta maçtaki tek böyle sert diye nitelendirilecek pozisyon alexe sanırım birisi çarptı ya da vurdu tam göremedim emin değilim
Sosyal ağlarda paylaş

Arkasokak said:

Emre dediğin bir küçük aslan :)

Abi soruma cevap veriyorsun başta Şükrü Saraçoğlu'nun torunu filanmıdır diye düşüdüm sonra baktım bu adamı bir tek sen şişiriyorsun. Senin akraban arkadaşın falan mı dedim onada cevap gelmedi. Yok sen kesin Emresin, girmiş forumlarda kendi kendini şişiriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...