Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 22. Hafta: Fenerbahçe - Bursaspor @ 20.00

mokoko

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

cavanagh said:

applevodka sakin hakkaten
suyunu çıkartma

sakinim zaten cnm :) sadece bizm mac topiclerinde yapılan yorumlardan c/p yaptm.. aynilari orda var rahat olun yani..

ben aşağıdaki gibi bir yorum hatırlamıyorum sizin maç başlıklarında
varsa da gözümden kaçmış

applev0dka said:

Wispy said:

ZAAAAAAAAAAA

Fener alır diyenler haklı çıktı

biraz eğilirse kalan maclari da alır ;)
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

abi... guiza hani gol kralı flndı bu adam enden böyle? neden oynayamıyor? büyü fln nı yaptırttıalr ndir haniadam milli takıma girmek için çalışır çabalar fln ama bu bambaşka bir şey.. adam çabaladıkça batıyor... üzüldüm lan hani gol flşn atsa bir şey yapsa düzelecek

eski karısı çocuguunun anası fuhuş skandalı ile ülkesinde baş göstermiş .
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

nileppezdel said:

Daum Güiza'ya destek olunmalı demiş.

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

abi haklı adam

düşünsene orda 50k insan senle dalga geçiyo
he hakediyo ama yani baska bi oyuncu al çıkart onu demek de acayip moral bozar
adam baslarda belki 2-3 maç hata yaptı sonra üstüne geldikçe adamım morali bozuldu
kimin bozulmaz ki
heycanlanıyo adam resmen topu alınca cunkü cok fazla baskı var atamadıgı anda yuhlanıyo
tamam bazıları haklı da bi takım taraftarı bence asla kendi oyuncusunu yuhlamamalı

Kaç golcü kendi sahasında deplasmanda oynar? Guiza en zor deplasmanları saraçoğlunda yaşıyor. Sürekli ıslıklanıyor, protesto ediliyor. Guiza 4 tane semih eder, guiza'ya deil ona yazık edenlere kızıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

Khelben said:

ne sinema ne tiyatro
ne de alemde bir gece
bu sene de tek eğlence
yine fenerbahçe

:D herkez yazabilir bunu türkiye liginde ama galatasaraylılar yazınca komiğime gider. eheaueh
genel olarak yazdım hangi takımlısın bilmiyorum

kardeş dün beşiktaş topiğinde rahat takılıyodun yazık valla ya biraz daha zaman geçseydi . seviyorum siz fenercileri.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman'dan beri sezon başına kafadan 20 gol atacak golcüsü oldu mu ki?

Sistemi bu Fenerbahçe'nin, Güiza iyi bile attı gol.Islıklanacak o kadar adam varki Fenerbahçe'de, taraftar bence ayıp etti İspanyola.

Lille karşısında adamı kalmadı Fenerbahçe'nin, Güiza'ya dua edin bence.Tek kurtaracak adam çünkü turu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...