cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 applev0dka said: cavanagh said: applevodka sakin hakkaten suyunu çıkartma sakinim zaten cnm :) sadece bizm mac topiclerinde yapılan yorumlardan c/p yaptm.. aynilari orda var rahat olun yani.. ben aşağıdaki gibi bir yorum hatırlamıyorum sizin maç başlıklarında varsa da gözümden kaçmış applev0dka said: Wispy said: ZAAAAAAAAAAA Fener alır diyenler haklı çıktı biraz eğilirse kalan maclari da alır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abi oha şidmi öğrencdim 2-0 dan 2-3 nasıl lur lan.. şaka mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 zAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA lan içim parçalandı güizaya ezik adam ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ağlama melis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 BabacumMostors said: abi... guiza hani gol kralı flndı bu adam enden böyle? neden oynayamıyor? büyü fln nı yaptırttıalr ndir haniadam milli takıma girmek için çalışır çabalar fln ama bu bambaşka bir şey.. adam çabaladıkça batıyor... üzüldüm lan hani gol flşn atsa bir şey yapsa düzelecek eski karısı çocuguunun anası fuhuş skandalı ile ülkesinde baş göstermiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Khelben said: ne sinema ne tiyatro ne de alemde bir gece bu sene de tek eğlence yine fenerbahçe :D herkez yazabilir bunu türkiye liginde ama galatasaraylılar yazınca komiğime gider. eheaueh genel olarak yazdım hangi takımlısın bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ligde lider oldugumuz için mi ?.atl ile berabere kaldımız için mi ?.diğerlerini sen biliosun saymiyim.bu yuzden gs li yazınca uymuyor sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Yanlış, galatasaraylı olunca fenerin yenildiği maçlar daha bi hoş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 mulgear6 said: nileppezdel said: Daum Güiza'ya destek olunmalı demiş. zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa abi haklı adam düşünsene orda 50k insan senle dalga geçiyo he hakediyo ama yani baska bi oyuncu al çıkart onu demek de acayip moral bozar adam baslarda belki 2-3 maç hata yaptı sonra üstüne geldikçe adamım morali bozuldu kimin bozulmaz ki heycanlanıyo adam resmen topu alınca cunkü cok fazla baskı var atamadıgı anda yuhlanıyo tamam bazıları haklı da bi takım taraftarı bence asla kendi oyuncusunu yuhlamamalı Kaç golcü kendi sahasında deplasmanda oynar? Guiza en zor deplasmanları saraçoğlunda yaşıyor. Sürekli ıslıklanıyor, protesto ediliyor. Guiza 4 tane semih eder, guiza'ya deil ona yazık edenlere kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bu sayfaya da koyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 darbukayla klip çekeydin atardık göbüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 gs-fb olayına dönmesin dalga geçmenin suyunu çıkartmayın maç hakkında yorumlara devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yav adam cabaliyoda, oynuyo, kosuya, ediyo, ama gol atamiyo, ondan uzuluyorum ben aldigi tepkilere, yoksa lincoln gibi yavsak olsa sallarsin kufuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Red said: ligde lider oldugumuz için mi ?.atl ile berabere kaldımız için mi ?.diğerlerini sen biliosun saymiyim.bu yuzden gs li yazınca uymuyor sana hayır fener sizi her maç yendiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yeteneğim olsa güizayla klip çekerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abi :D adamı hem istemiyorum takımda ama çok üzüldüm ya. :Dyazık ya ama adama acıya acıya 2 senedir 30 puan bıraktık yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 poopla said: Red said: ligde lider oldugumuz için mi ?.atl ile berabere kaldımız için mi ?.diğerlerini sen biliosun saymiyim.bu yuzden gs li yazınca uymuyor sana hayır fener sizi her maç yendiği için sakin ol. derin bir nefes al. bursasporumuz istanbulda da 3 attı. ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 poopla said: Red said: ligde lider oldugumuz için mi ?.atl ile berabere kaldımız için mi ?.diğerlerini sen biliosun saymiyim.bu yuzden gs li yazınca uymuyor sana hayır fener sizi her maç yendiği için abi adamlar 3 yerinizden şişledi, haaala geyik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 poopla said: Khelben said: ne sinema ne tiyatro ne de alemde bir gece bu sene de tek eğlence yine fenerbahçe :D herkez yazabilir bunu türkiye liginde ama galatasaraylılar yazınca komiğime gider. eheaueh genel olarak yazdım hangi takımlısın bilmiyorum kardeş dün beşiktaş topiğinde rahat takılıyodun yazık valla ya biraz daha zaman geçseydi . seviyorum siz fenercileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Selçuk Yula ve Poopla için çok sevindim fenerin yenilmesini sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 poopla said: abi :D adamı hem istemiyorum takımda ama çok üzüldüm ya. :Dyazık ya ama adama acıya acıya 2 senedir 30 puan bıraktık yahu rew'in dediği olay bu işte abi profesyonel olacak 2 tarafta atamıyorsa gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 size 5 atmadılarmı abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Estel_Anorien said: yeteneğim olsa güizayla klip çekerdim. o adamı klip çeksem orda bile oynatmam be estel. (yok be 2 damla gözyaşına oynatırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman'dan beri sezon başına kafadan 20 gol atacak golcüsü oldu mu ki? Sistemi bu Fenerbahçe'nin, Güiza iyi bile attı gol.Islıklanacak o kadar adam varki Fenerbahçe'de, taraftar bence ayıp etti İspanyola. Lille karşısında adamı kalmadı Fenerbahçe'nin, Güiza'ya dua edin bence.Tek kurtaracak adam çünkü turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar