Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Şimdi aşağıdaki 20 soruyu yanıtlıyoruz ve birbirimizi tanımış oluyoruz. Bence cevaplayanın kişiliğine, şu aralarki ruh haline ve genel düşünsel yapısına ilişkin bir çok ipucu veren sorular. Eğlenceli olacağına inanıyorum hadi bakalım :). *(Sorular, Bernard Pivot ve James Lipton'un da katkıları ile temel olarak Marcel Proust'un çalışması üzerine kurulmuştur) 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? 11 ► En önemli kusurunuz nedir? 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? 13 ► Kahramanınız kim? 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı’nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1devasa 2maydanoz 3aşk 4rutin 5iyi çalınmış keman sesi 6kötü çalınmış keman sesi 7madenci olmak istemem 8uçabilmek 9kimse 10hawai 11obesisf olmak 12sigara 13babam 14tuzak soru 15eh işte 16carpe diem 17görmeyeli çok oldu o rüyayı 18mutlu olmamak 19uyurken, huzur içinde 20sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Giovanni said: 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? burda kullanmayın da :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 @copry En sevdiğin sözcük devasa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kulağa hoş geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? Bilhassa 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? kelime değil de, -mekte, -makta eklerine gıcık oluyorum. 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? Sayısalı tutturmak 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? Bileti kaybetmek 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? Fıstığımın miyavlaması 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? Tırnağını tahtaya veya duvara sürtünce çıkan o iç gıcıklayıcı ses. oy oy 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? cerrah olmak istemezdim herhalde. 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? Doğal yetenek ne abi? Ha, buldum. Yiyip yiyip kilo almamak. Evet, kesinlikle. 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? kendim olmaktan memnunum. 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? Herhangi bir sahil kasabası olabilir. 11 ► En önemli kusurunuz nedir? Boyum kısa. 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? İNTİKAAAM nihahahaha 13 ► Kahramanınız kim? Master Alucard (tu) 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? hasss ile başlayan ^^ 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? Huzurlu 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? "Yaptıklarından ve yapacaklarından asla pişman olma" 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? Para, para, para! (Kariyer sayesinde tabi yoksa zengin koca falan aramıyorum sdf) 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? Sevdiklerinin zarar görmesi 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? Uykuda 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı’nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? "Buraya nasıl geldin?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? hızlı koşan atın boku seyrek düşer 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? sanane 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? futbol 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? annem 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? klarnet 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? ıslık 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? doğum uzmanı 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz?gezerken yorulmamak (gezmeyi baya seviyom ondan). 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz?George Best 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? İngiltere - Newcastle / İtalya - Roma 11 ► En önemli kusurunuz nedir? iradesiz. 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi?dayak yemek. (boku bokuna çok yemişimdir ama çok eğlenceli asjd) 13 ► Kahramanınız kim? Gabriel Omar Batistuta. 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? hay ananı ... ya 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? baya iyi. 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? etinden korkanın kemiğini mikeyim. 17 ► Mutluluk rüyanız nedir?kızım olsun. 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir?gazı bitmiş çakmakla sigara yakmaya çalışmak. çevrede ateş isteyebileceğimiz kimsenin olmaması. 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? ne biliyim lan. düşüncesi bile kötü. 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı�ın size kapıda ne söylemesini istersiniz? selamın aleyküm ağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkadaşlar soruları da kopyalarsak takip etmesi daha kolay olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 tmmmı birader ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 copry said: 8uçabilmek kız uçabilmek doğal yetenek olur mu hiç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kuşlar yapaymı uçöuyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ben insana özgü olan yetenekler diye şeyettim. öyle düşünürsek olabilirmiş aslında. Hım, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Hadi herkes cevaplasın ya, sıkılıyorum, okuyup eğleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeepFear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? Attı gol oldu 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? Napıyosun sorusuna napiyim denmesi... =) 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? Adrenalin yaratan herşey 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? Saat kaç sorusu olabilir duruma göre 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? boru sesi ti =) 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? karga 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? vidanjör şöförü 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? uçmak 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? Rutkay Aziz 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? Colorado da değil 11 ► En önemli kusurunuz nedir? Tek gamzem var :p 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? Revenge 13 ► Kahramanınız kim? Arthas 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? ... 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? Selfish 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? Rutine hayır 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? Aysun Kayacı =) 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? Tanımsız 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? Bi saniyede 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı’nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? SEni bekliyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kermit said: 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? hızlı koşan atın boku seyrek düşer KELİME? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kermit said: 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? hızlı koşan atın boku seyrek düşer kelimeye gel sdfdsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ben de onu didim. :D öteki de öyle yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ordaki kelimelerden birini seçin demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 DeepFear said: 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? Saat kaç sorusu olabilir duruma göre hangi durum o sdsdfsd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeepFear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 copry said: DeepFear said: 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? Saat kaç sorusu olabilir duruma göre hangi durum o sdsdfsd :D Alakasız durumlarda işte =)Herkes yaşamıştır o anı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 alakasız değilde dersteyken o soru çok huzur kaçırıcı olurdu. saat 8de biticek mesela dersin -saat kaç ? -7 -öff 1 saat var daha lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Heyecan verici de olabilir yeri geldiğinde. Mesela saat 14 de heyecanla beklediğiniz bir ürün piyasaya çıkacaktır kapıda sıra olmuş bekliyorsunuzdur, "saat kaç olm !?" "abi 5 dk kaldı lan !!" "obaaaaaaaa" gibi heyecanlanma olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 seni çok iyi tanıdım bu sorularla gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeepFear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Saat kaç olayı, herkes için başka heyecanlar yaratıyormuş meğer =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 utopia said: seni çok iyi tanıdım bu sorularla gökalp. sen de yapsanaaaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar