reyou Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 konu internette olabilir aslinda ama nese saat itibari ile buraya yakisin :P simdi benim anneye anlatir gibi anlatan turkce youtube acma tutorial i bulmam lazim bole bisi varmi nette aradim bulamadim? youtube dada olabilir video farketmez indirip baska yere koyarim ben yoksa eger ben bitane hazirlicam ama step by step turkce bi kaynak varmi sole son guncellenenlerden? en azindan ordan okuyup okuyum videoda anlatirim.. yada burdan biri maddeler halinde yazarsa yine olur, pekiyi olur, imba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 google dns 8 8 8 8 / 8 8 4 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 dasaaa said: hosts'a şunu yapıştırıverin 209.85.229.99 www.youtube.com 209.85.229.99 youtube.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 tamamdir bolece mesela paticik.com a embed edilmis videolarida, hatta zeki murenide gorebilecekler dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 makat.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 makatin olayi nedir? download edince hemen is bitiyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 google dns kullanıyorum tüm siteler ilk günkü gibi tertemiz ve açık başka bişeye gerek yok dns varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 makat ı kurunca açılıyo hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 abi 8 tane rakam giriyorsun ve zaten çoğu da 8. çoklay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Flassh said: google dns kullanıyorum tüm siteler ilk günkü gibi tertemiz ve açık başka bişeye gerek yok dns varsa bu network, ip settings den yapilan hede dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 evet bak http://i47.tinypic.com/of55bb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar