Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft 2

Adversary

Öne çıkan mesajlar

fx5200 minimum grafiklerle oynanması içindir.
evet bence de bu grafikler bu şekilde bir minimum sistem ister.

çok kötü grafikler demiyorum, ama abartıya kaçılmadan güzel grafikler konulmuş.
zaten öyle 8800 isteyen oyunlar ancak crysis gibi abartı fps'ler oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ggterran said:
huunu sc de kastinizmi yenmeye .. kastiysaniz bosuna kasmisinizdir

Yoo, ben yendim mesela huunu.

ps: Ufak ayrıntı, yenmemin sırrı çok basitti, adam zom olmuştu asdasd. Zergling die droneları saldırtıodu bana, zerglingleride mineralere yolluyordu asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Çok önceki batchlerden birinde lafı geçiyordu ama bildiğim kadarıyla kesinleşen birşey yok. Olabilir; çünkü grafikler renk cümbüşü olduğu için gerekli görebilirler. Olmayabilir; çünkü oynanışı ilk oyuna mümkün olduğu kadar sadık tutmaya çalışıyorlar.

Ya o değilde arada bi' sürü batch falan kaçırdık ha, acaip üşeniyorum. Hafta sonu bi jack alın da düzelteyim bu durumu hehe
Sosyal ağlarda paylaş

gözüme carpan şeleri yazıyım.

şu anda medicler cıkartılmış durumda, firebatlerden emin değiller ama marauder adında tank bi unteietkleniş muhtemelen firebatlerde kalkıcak.

terranlar bunker içinden skill kullanabilecek, yani bunker içindeki marine'ı cıkartıp stimpack basıp tekrar sokmamız gerkemiycek direk ıcınde basıcaz, hatta ghostlarda sniper nuke drop pod atıcak.

drop podları kendimiz doldurucaz shadowops binasına.

nomadlar,'ın auto-turret binasını biliyosunuz diek etrafa ateş eden bişi.
bide minedrone bırakabiliceklermiş, buda ufak bi bina minicik, etrafına 4 tane mine bırakıp hemen cloak olucak, sonra işte bişi gelirse yakınına ilk oyundaki gibi minelar ayaklanıp gidip patlatıcaklar kendilerini, arada da bu minedrone mineları tazelemek için uncloak olup mineları dizip tekrar cloak olucak.

phoenix'in overload'u cloak ünitelerede vurucak.

starporttan medivac diye bişi cıkıcak o heallıycak marinelerimizi gibi bi durum var ama cok net değil mekaniğinin nasıl calıştığı su anda.

mothership timebomb(ühühüh) ve blackhoel özelliklerini kaybetmiş durumda, ama altaındaki ünitelere enerji veren bi özellik kazanmış, anı templarları şarj edicez. Bide gateway lerimizden cıkan üniteler direk mothershipten fırlıycakmış gibi bi durum var.

protoss immortalları nukeden 10 (sayıyla: on) dmg alıcak alıcakmış.

Roachlar toplam 75 hp(yoksa 90 mıydı unuttum bak) ler cok değil aslında ama saniyede 15 hp regen oluyolar. ilginc aslında late gamede early game'e göre cok daha az dayanıcaklar.

artık zerg savunma binalarını queen kuruyor, creep colony yok creep genişletmek için queen'in özelliğini kullanıcakmışız.

carrier'a yeni özellik gelmiş ama nedir bilmiyoruz.

interface'le ilgili, ultimited unit selection durumunyız hala, lazy peon tuşu olucakmış, multiaple building selection olucakmış, direk mine'a rally point verebilicekmişiz, harita günümüzün nimetlerinden cözünürlüğünden baya bi yararlanmış bnim gördüğüm. haritalar explored olucakmış black fog of war olmıycak sanırım artık.

böle
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.shacknews.com/onearticle.x/52485

oha abi bu banelinglerden cidden tırsmaya başladım.
zergin kilit ünitesi olcak.

1 tane baneling, etrafındaki her şeye ranged damage verebiliyormuş.
yani bir binaya 190~=200 damage veriyor desek, öyle bir pozisyonladık da patladığında 3 binaya zarar veriyor desek.
10 tane baneling yolladık desek,
10 tanesi patladığında 3 binaya 2000, yani toplamda 6000 damage veriyor.
10 baneling için cidden über bir rakam.

scourge'a göre çok daha güçlü bir birim olcak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...