Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 valla inanın o adamlar sizden dah aiyi biliyo graphic user interface yapmayı, sakin olun hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bone said: direk sc1'i birebir yapsalar bile beğenmessiniz ki siz :) ilk oyunu nasıl beğendiğiniz ona hayret ediyorum. Hayret edilecek birşey yok, çünkü o starcraft'tı. Adı üstünde "yıldız işçiliği" gibi sıradışı ve nerdeyse kusursuz. 5 ay sonra 10 yaşına girecek bir oyunu bunca yıldır sadakatle oynayan bu topluluğa borcunu ödemesini istiyoruz Blizzard'ın, çok şey değil. Şu saatten sonra grafiklerde radikal bir değişiklik olacağını ummak saflık olur ama diğer oyunlarda olduğundan daha fazla hayran kitlesinin sesine kulak vermeleri gerektiğini anlamış olabilirler diye umutlanmak istiyoruz. Sıra 150 birimlik grup fikrinden dehşete kapılan topluluğun oynanışa dair endişelerini dindirmeye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Güzel bir "oyun" olacak ona eminim...Ama oyun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 çok fazla hüsnü kuruntu ediyorsunuz. emin olun, starcraft 1 çıkmadan önce starcraft 1'deki özellikleri size söyleseler "aman tanrım! felaket! rezalet! diablo ve warcraft'ın yapımcısı nasıl böyle berbat bir oyun yapıcak? uzayda warcraft'tan ne farkı var? birimler bile aynı! hiç bir yenilik yok! oynanış tam anlamıyla karman çorman!" diye whine ederdiniz hehe. daha çıkmamış bir oyun hakkında sanki oynayıp da gelmişsiniz gibi yorum yapıyorsunuz, komik oluyor. 10/10'luk bir efsane çıkartırlarsa "sıradan bir oyun işte" diyecek misiniz gene, merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ilk oyunu yaparken size sormadılar bu arada ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konu iyi bir oyun olup olmaması değil, bunca zamandır bu oyunu oynayanların beklentilerine cevap verip veremeyeceği.Yani çok iyi bir oyun olur ama sc camiasının oynamak istemeyeceği bir oyun olursa bir işe yaramaz. Anlatılmak istenen bu beyler pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Cuce said: ilk oyunu yaparken size sormadılar bu arada ^^ Tamam da bu devam oyunu,ilkinden güzel tepkiler geldi ki ikinci geldi 9-10 yıl sonra. Yine bize sormadılar ama 6-7 yıldır çoğu sc sitesinde anketlerle bir kamuoyu yoklaması oluyor,ve ezici olmasada camia ikinci oyunu istemiyordu,oyumuz demek forcelu değilmiş ^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 bende şunu diyorumki, sız nasıl oynuyosanız yıllardır bende oynuyoum bende ilk oyudnan dah aiyisi cıksın istiyorum, bu konuda guveniyorumda kendilerine. kötü olucak deme sebeleriniz cok komik ama, emin olunki sam abi sizden benden cok daha iyi biliyo graphic user interface mevzusunu, oyunun grafigiyle ilgilenen herkez bizden daha iyi biliyo bu işi, ss lere bakıp aldanmayın, hepimiz biliyoruzki burya öle sc1 ss leri koyulurki sc2 ss lerinin yanında corba gibi dururlar. ikinci takıldığınız nokta 150 unit secme meselesi, daha öncede söelim şimdide söliyim. eskiden 100 lingi nasıl gönderiyoduk bi yerden bi yere, ya rally point dayıyoduk adamın basesine yada 8 farklı grup yapıyoduk, yada sece sece sgödneiyoduk minimaptan, ardında combata giricek olanlarla micro yapıyoduk dimi? sağa sola dağıtıyouk etrafını ceviriyoduk milletin. şimdide aynısı olucak ama sadece ilk baştaki 9 grup rally point falan gibi hammalıklar yerine tek grupla halledicez meseleyi, sonrası yine micro gerektiricek, siz şeyi sanıroysunuz lingler "hmm 150 150 seciyoalr bizi hadi artık kendimiz yapalim surrond'ı" veya marineler "abi artık 150 tane secebiliyolar o zaman marine/medic dance otomatik yapalım dimi" diyicekler. hayrı yinede combatta micro yapıcaz ama inanılmaz gereksiz bişey olan aynı uniteden 50 man strong bi force'u haritada oynatırken gereksiz yere group slotlarımızı harcamıycaz. yanı bu kada basit cevapları olan durumları neden bu kadar büyütüp büyütüp dert ediyosunuz anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 abi şimdi bak, burda bir iki screenshottan hemen oyun tahlili yaptınız, oyunun berbat olcağına, kötü olcağına vardınız, "biz oyun istemiyoruz starcraft istiyoruz"a vardırdınız işi. ama bunları geçin, asıl şu mesele var yav: said: "Chat with Devs: One of the most popular questions we get when it comes to creating UMS (User Map Settings) games or mods is: Will there be a DotA for StarCraft II? For those who are not familiar, DotA (Defense of the Ancients), is a popular UMS game created for Warcraft III. StarCraft compared to Warcraft III, does not focus on heroes as much, and heroes or units do not have the same experience gaining mechanic as Warcraft III, making it difficult to imagine how a game like DotA could be reproduced for StarCraft. Nonetheless, after chatting it up with our devs, we found out the ability to allow heroes and units to gain experience is built into the Map Editor, though it will not likely be in single player or standard multiplayer. In addition, those units can also be toggled to have the ability to carry an inventory, which is also a characteristic needed in UMS maps such as DotA. With those two additions, we can rest assured that our clever community modders can handle the rest in creating some awesome custom games." imdat. Dota istemiyorum ben. Oyunun tüm zevki mahvolur eğer dota gibi, oyunun kendisini beceremeyenlerin bile popüler bir şekilde oynadığı bir map gelirse. bir daha asla 1v1 starcraft yapamazsınız, bir daha asla gün yüzü göremezsiniz, karanlıklarda kalırız böyle köşe bucak kaçıp saklanırız. (bu sefer ben pesimist oldum anasını satayım...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Oynayan zaten UMS oynuyordu, bari daha güzel oyunlar oynasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 dotanın nesi güzel be hehehe. 1v1 maçların da önüne geçecek, hatırlatırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Zörg: When he says "We require more vespene gas," he really means it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Sc baba gibi ladder oyunudur,hatta bir numarasıdır...Ums'ye yöneltmez Blizzard bu oyuncuları çünkü sponsor destekli(razer,logitech vs vs. gibi) takımlar var meet your makers olsun,excello olsun,templars olsun,bu işle yürütüyorlar işi ve 1v1 oyuncularını desteklemek daha ucuza geldiği için 5v5 oynanan bir oyuna pek sponsor bulunmuyor(tabii ki var sponsorlar özellikle İsveç'te ama tüm dünyada deil...Tabii ki Warcraft'ın da kolları var bu takımlarda hatta world elite ve 4kings gibi iyi takımlarada sahipler ama dota işi girince WC'nin ladderı o 2000'lerin başındaki SC ladderı kadar iş görmüyor.Yoksa Warcraft da çok klas bir oyun...Ama Sc'nin gece kafa dağıtmak için yapılan defence,micro veya madness umsleri gibi modlar normal 1v1'in yerini alamaz gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 dotanın wc ladderıan bişey kaybettirdiğini düşünmüyorum, adam oyun oynamak istiyenler yine oynuyo ladderını katılıyo turnuvasına, sponsor konusunda evet sc oyuncuları kadar şanslı değiller wc proları ama sonucta var tonla pro takım etrafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Bone bu son alıntın beni baya mutlu etti. Benim tam da istediğim bu aslında. Custom mappingde daha çok özgürlük. Bırak isteyen dota yapsın, isteyen sc tower defence. Faşist misin abicim karışmasana. Ben görmek isterim açıkçası sc dotası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Hem üzülmeniz gereken bu değil, üzülmeniz gereken custom mapleri oynayıp da kendine sc'ci diyenlerin türemesi olabilir olsa olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 faşistim. dota gibi tuhaf şeyler çıktıkça, oyun "core"undan uzaklaşıyor, o "core"u oynamak istediğinde de doğru düzgün adam bulamıyorsun. oysa şu dota oynayanlar bir bilseler warcraft 3 2v2'lerin, 3v3'lerin ne tip hazineler sakladığını. aah vah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 3v3 oynadıms on bırkac gundur cok karambol, 2v2 wc nın parladığı noktadır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 bilmediklerin nerden cıkarıyosun ? ben zamanında baya oynardım normal wc ama dotanın verdigi tadı vermiyo kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 işte burdan cıkarıyo!!! POWNED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Katılıyorum. 2v2 3v3 ben de oynadım WC ama dota'daki kadar keyifli değil kesinlikle. Sen ne kadar DotA oynadın BoneC? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 oyuna xx modunu yapmayın nedir ya ehah altarnatiftir bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 hehe dotacılarla bu konuyu tartışmak deveye hendek atlatmak gibi olacak, o yüzden anlıyorum ben sizi diyebilirim en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 lol mantığa bak. ben de wccilerle tartışmak öyledir diyeyim o zaman. zevk meselesi bunlar. ortada wc nin ya da dotanın başkalarının bilmediği hazineler saklaması gibi bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 dotandan cacık olmaz, normal wc ise cok kraldır, saklanan bişey yok doğru diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar