Bleda Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 huun türkçeye çevir gönder dedin gönderdim halaa cevap vermedin senin taaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bişe demeye gerek var mı? başla işte sc2.com u çevirmeye. sen bu kafayı değiştirmezsen ilerde büyük adam da olmaz senden söyleyeyim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bi kere ben terrain olayında da bozuldum,Warcraft ormanları gibi terrain,nerde o karanlık atmosferi,ambiyansı Sc'nin?Herşey parıltılı,teknoloji gelişti,ekran kartları abardı diye herşeyde brightness'ın dibine koymak zorundalar sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 @bullet: sende monitörden gamayı kısarsın olur biter :) @ huun: pazartesi akşiamı gibi tüm sitenin çevirisini yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 yuh bütün site mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 MadOrca said: hala kontroller hakkında süphelerim var. oyunu böyle film gibi izlemek zevkli de birimleri nasıl seçecegiz? fazla mı rengarenk olmuş oyun ne =( birimler kocaman gözüküyor, warcraft gibi dandik olmasını istemiyorum (evet warcraft çok dandik bir oyun, bitek dota güzel haha) warcraft dandik oyun değil dota sux. kontroller hakkında ne şüpheniz var ki? anlamıyorum bu insanlardaki hüsnükuruntuyu. ilk oyunda birim seçip yollamak ne kadar kolayken, bunda da o kadar kolay olcak. hiç video izliyormuşunuz merak ettim. videolar zaten bunun ispatı. BulletRide said: Pozitif bakmaya çalışmıştım 19 mayıs günü açıklandığında oyun, ama tombik birimler,komik çıkıntılı binalar,resmen wc3'ün sc modu gibi duruyor diye düşünmüştüm ilk başkta...Aslında hala öyle düşünüyorum da kendimi güzel olduğuna inandırmaya çalışıyorum Sc aşkına,napalım.. göz var izan var. illa 2d olarak karton birimler bekliyorsanız bilemem. ama 3d olarak yapılacak en "starcraft" birimleri yapmışlr. tombik birimler, komik çıkıntılı binalar felan diye düşünüyorsanız, tekrar bir sc1'e göz atın, o şekilde sc2 birimlerini kıyaslayın. hani starcraft 1 birimleri de içe göçük olsa anlıyacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 BulletRide said: Bi kere ben terrain olayında da bozuldum,Warcraft ormanları gibi terrain,nerde o karanlık atmosferi,ambiyansı Sc'nin?Herşey parıltılı,teknoloji gelişti,ekran kartları abardı diye herşeyde brightness'ın dibine koymak zorundalar sanki.. ohoo siz de amma abartıyorsunuz yahu eleştiride. ilk oyunda da orman vardı. sırf warcraft ile gelen birşey değil. e iyi madem öyle o zaman çöl ortamları da warcraft olsun? orc olayı felan. brightness kısarsın, gamma kısarsın, yetmezse contrast ayarı da vardır onu da kısarsın. hala parlak geliyorsa gözüne saturation kısarsın. hani insanlar ilk oyunu böyle simsiyah gibi birşey zannediyor da, öyle birşey değildi ki ilk starcraft. ha elbette warcraft serisi kadar çizgi film vari değildi ama simsiyah oyun da değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yavrus, ilk oyundaki kolay oynanabilirlik şu ana kadar hiç bir 3d oyunda olmadı. blizzardın ikinci oyundaki en büyük sınavı budur. 3d rts olur mu olmaz mı göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 mass air da sc dede secemiyoduk bi bok, war craftada bi tek mass air da bişi secemiyosun onun dısında oynanbilirliğin sc den geri kalır bi yanı yok. oynamdınızmı yahu şu oyunu anlamıyorumki ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 oynadık canım niye oynamayalım? ayrıca dotadan biliyorum ki istediğin birime rahatlıkla tıklayamıyorsun, zaman zaman mouse scrolla hafiften yakınlaştırıyorum görüntüyü. sc deki rahat oynanabilirlikle alakası yok. sc de hava birimlerinin üst üste binmesi stuck diye anılır ve çoğu zaman bilerek ve isteyerek yapılırdı. 12 muta aynı anda tek bir noktaya ateş edebilsin diye mesela ama carrier ve ya bc gibi birimlerde bu istenen bir durum değildir ve ayrı ayrı tutar gral mikro yaparsın. endişeliyiz biz sc2 hakkında, inşallah boşa çıkar. heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Yeni haberler gelmiş bu arada. Kore'deki bir web dergisinde çıkan 3 yeni ekran görüntüsüyle birlikte. Bunlar görüntüler: Haberler: Firebatler ön saflarda daha uzun süre savaşmalarına olanak sağlayacak şekilde yüksek hitpoint'e sahip olacaklar. Ayrıca barracks'dan değil Factory'den üretilecekler. Sebebi, artık çok daha büyük ve dayanıklı zırhları olması. High Templar'lara kendilerini savunabilecekleri bir saldırı özelliği eklenmesi gündemde ama spellcaster profillerinde bir değişikliğe neden olacak kadar güçlü bir saldırı değil. Son açıklanan değişikliklerde Force Field özelliği High Templar'dan alınıp Statis Orb'a verilmişti ama henüz high Templar'la ilgili kesinlik kazanan birşey yok. Ayrıca Twilight Archon orjinal oyunda High Templerların sahip olduğu büyülere sahip olsa ne olur diye denemeler yapılıyormuş. Haritalarda yok edilebilir engeller olacakmış ve tüm birimler tarafından yok edilebilecek olacaklarmış. Bu sayede haritalarda gizli expansionlar ya da düşman üssüne çıkan gizli geçitler olacakmış. Bunu haritayı bilmenin multiplayer oyunlarda önem kazanmasını istedikleri için yapacaklarmış. Kaynak: gosugamers.net High Templara eklenmesi düşünülen saldırı özelliği sanırım eski Arbiter'ın olsa da olur olmasa da tarzı üfürükten bişe olacak. Haritaların etkileşimli olması bakalım oyuna ne katacak, ben pek birşey katacağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bone said: BulletRide said: Bi kere ben terrain olayında da bozuldum,Warcraft ormanları gibi terrain,nerde o karanlık atmosferi,ambiyansı Sc'nin?Herşey parıltılı,teknoloji gelişti,ekran kartları abardı diye herşeyde brightness'ın dibine koymak zorundalar sanki.. ohoo siz de amma abartıyorsunuz yahu eleştiride. ilk oyunda da orman vardı. sırf warcraft ile gelen birşey değil. e iyi madem öyle o zaman çöl ortamları da warcraft olsun? orc olayı felan. brightness kısarsın, gamma kısarsın, yetmezse contrast ayarı da vardır onu da kısarsın. hala parlak geliyorsa gözüne saturation kısarsın. hani insanlar ilk oyunu böyle simsiyah gibi birşey zannediyor da, öyle birşey değildi ki ilk starcraft. ha elbette warcraft serisi kadar çizgi film vari değildi ama simsiyah oyun da değildi. Dostum,çıktığından beri oynadığım hiç vazgeçemediğim,yurtdışı-yurtiçi community'lerinde bulunduğum bir oyunun devam oyunu hakkında takdir edersin ki bazı endişeler duyabileyim.Bende g.t olmak istiyorum,3d rts de süper oynanabilirlik oluyormuş demek istiyorum,umarım da g.t olurum..Ama belki de sc2'ye bilgisayar oyunu değil,bir çeşit spor olarak bakmak lazım,o yüzden görsel varyasyonlar yerine insanlar mükemmel oynanabilirlik,el hakimiyeti,taktik üretme gibi şeyler arıyor..Zamanın efsane rts'lerinden biri vardı hatırlarsınız Dark Reign,ilk defa bu oyunun ciddi anlamda 3d rts'si Dark Reign 2 olarak sunulmuştu önümüze ve ben o gün anlamıştım,işimiz var gelecekte... Starcraft pc game ortamının en pro. oyunudur,rekabeti,ladderları her zaman bir numaradır,ve bunların hepsi Sc'nin oynanabilirliği ile alakalıdır..Tombik marineleri palmiye ağaçları arasında aramak istemiyorum açıkçası bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 HELL YEAH FIRE BAT!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 TvZ'de early game de çok önemli bir üniteydi Firebat,geri dönmesi güzel olmuş..Fakat Factory'den çıkacaksa sanırım force'a biraz geç katılacak firebat.. Cüce mass-air demişsin de,Zerg oyuncusunun belki de pro. olmasını sağlayan iyi bir muta-harras,dedğin massair olayının saçma olması sayesinde oluyor.Muta forceuna grupladığın bir adet overlord'la tek mutaymış gibi hareket ettirip,Terran'ı baseden çıkarmama avantajını sağlıyor mass-air'ın boktan olması sonuçta ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 d,rek abuse abi o zaten, hoş yiyen varmı hala bilmiyorum o numarayı, yok yanmı bide minimapten bakıca bellide oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Stuck muta harras yapmadan,iyi bir t'yi yenemez Z,hala yapanı bırak,micro ums'lerle çalışan bile var =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 BATCH 21: 1- WC3 deki gibi auto-cast olacak mı? Şu anda sadece medicler'de bu özellik var. 2- Kaynak miktarını, up-grade durumlarını gösteren bir observer mode olacak mı oyunda? İyi bir fikir olduğunu düşünüyoruz ve üzerinde çalışıyoruz. 3- Senaryo nerden devam edecek? İlk oyunun dört yıl sonrasından başkayacak. 4- Replaylerde oyuncuların imleçlerini görebilecek miyiz? Sadece ekranlarını ve nereye tıkladıklarını göreceğiz. 5- Aynı gruba kaç birim ekleyebileceğiz? Şu anda 150 tane. Grafik performans durumuna göre azalabilir ama düşünülen sayı bu. 6- Şlk oyundaki stack olayı bu oyunda da olacak mı? Olacak ama ilk oyundakinden daha zor olacak. Sürekli olarak tek noktaya manuel atack vererek bu yapılabilecek. Tıklama bırakıldıktan ya da hedef yok olduktan sonra yavaşca birimler birbirilerinden ayrılacakmış. ----------------------------------------------- tek gruba 150 birim mi? micro yattara, korkular gerçekleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hiç alakası yok micronun yattara olmasıyla, micro yapmak istiyen yine oynatır istediği sayıda istediği birimi. 100 lingi zağdan sola oynatmak için 10 tane group yapmak hammalıktan baska bişey değildi ve gereksizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Marinelere stim çekerek,medicleri de forcea dahil etme gibi yöntemlerle bile özellikle terran forceunun hakimiyeti çok zordur.150 taneyle nasıl olacak kısmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 arkadaşlar 150 kontrol ediliyo diye 150 kontrol etmek zorunda değilsiniz aaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 orası öyle de blizzardın anlayışını ortaya koyması açısından önemli bu 150 brimlik gruplar. eğer birimler kendileri formasyon almayacaksa 150 birimi seçtirmezlerdi. wcIII deki gibi bir formasyon tuşu bile vardır allah bilir oyunda. vay be nerden nereye; warcraftIII in space :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 huun said: High Templara eklenmesi düşünülen saldırı özelliği sanırım eski Arbiter'ın olsa da olur olmasa da tarzı üfürükten bişe olacak. şöyle bir geriye dönük ne yazmışız diye bakınırken aklıma geldi; ilk oyunun betasında high templarda bu özellik zaten vardı. hani kafalarından bi' ışık çıkıyor ya, onla kısa mesafede olsa bi' psi saldırısı vardı high templerların betada. olması gerek hakkaten bu özelliğin, madem 150 tane zergling aynı grupta olabilecek, templerlara o 150 tanesini kitelaması için bi' özellik gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 abı 150 ling bi gruba girmeden önce 150 ling basmıyomuyduk? 150 basmıyodukda 100 basıyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Şimdi 100 ling basarsın,ama bu kadar ling bastıysan yöntemin belli mass-lingdir,rally pointlerle veya el hızıyla rakibine yollarsın...Ama 100 marine-medic basarsan,bunun kontrolü inanılmaz zor olur,marineleri ayrı,medicleri ayrı grupla araya karışan firebatleri gruptan koparma vs.Sonuçta 150 ünite birlikte gruplanabiliyorsa,çok fazla macro kontrol bir oyuna sahip olacaz demek ve bu da Sc'yle özdeşleşen micro-managment olayını biraz baltaliicak gibi bir endişem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 abi nasıl 100 marine+medici eskiden 5 grup marine 3 grup medic şeklinde dolandırıyosaki şimdide öle dolandırıcaksın. hayır anlamıyorum adamlar sana bi olanak sunmuş kullanmak zorunda deilsin bunu. gereksiz endişeleniyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar