Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 http://starcraft.wikia.com/wiki/StarCraft_II#Units_from_StarCraft.2FBrood_War_not_present_in_StarCraft_II Units from StarCraft/Brood War not present in StarCraft II Protoss Arbiter: According to reports of a PC Gamer article, the cloaking ability of the Arbiter is with a new unit called a Star Relic Archon: Apparently replaced by the Twilight Archon Dark Archon: Same as for the Archon Dragoon: Replaced by the Immortal (and to some extent by the thematically similar Stalker) Shuttle: Replaced by the Phase Prism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 I fear no enemy! I fear not death! For the Khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 e3 fuarından 2 tane video var ben ikinciyi indirdim, röportaj ve ünite tanıtımı şeklinde geçiyo lead producerla, gerçi herif 3 tane high templarla archon oluştuğunu iddia ediyo sc 1 de ama saçları yüzünden affettim kendisini :D http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_starcraft2_e32007_protoss.wmv http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_starcraft2_e32k7_combatunits_int_gt.wmv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Yeni Terran birimleri: Ghost: eski bildiğimiz ghost gene, 2 yeni upgrade gelmiş. Birincisi "Snipe", organik yer birimlerine tek sefer atıyor; ikincisi bir çeşit "marine drop" ra2 deki gibi sanırım. Battlecruiser: Aynen duruyor. Yer hedeflerine alan etkili vurduğu yeni bir upgrade'i var, Plasma Injection. Viking: Eski Goliath'ın yeni hali. Yerdeyken yer hedeflerine, havadayken hava hedeflerine vurabiliyor. Hava saldırısı için upgrade lazım.Banshee: Sadece yer hedeflerine vurabilen, cloak yeteneği olan hızlı bombardıman uçağı.Reaper: Daha önce açıklanmıştı, yeni bir mayın döşeme yeteneği ile geliyor ama mayınlar sabit objelere vuruyor(muş)Cobra: Hover tank, rail gunlarıyla hareket halindeyken yer hedeflerine ateş edebiliyor.Thor:Terran'nın Protoss'a cevabı. SCV tarafından yapılıyor, kuşatma silahları ve ağır zırh&silahlarıyla donatılmış. Düşük cooldown süreleri ve hızıyla dikkat çekiyor. Marinelere, 2 yeni upgrade geliyor. Shield ve +15 hp. Binalar: Command Center için bir upgrade var, Planetary Fortress. Uzun menzilli, yıkıcı bir saldırı. Ayrıca Command Center'lar artık uçarken yanlarında 5 SCV götürebiliyorlar. SC'deki binalara yapılan eklentilerin hepsi iptal. Tech-Lab ve Reactor adında 2 yeni eklenti var. Tech-Lab, yüksek teknoloji birimlerin yapılmasına imkan tanıyacak. Barracks'tan medic, Factory'den Tank, Starport'tan Battlecruiser vs. Reactor, bir binanın aynı anda iki birim üretmesine imkan tanıyor. Yalnız Tech-Lab ya da Reactor eklentilerinden yalnız birisi aynı anda aktif olabiliyor. Binaları kaldırıp indirmek artık çok daha önemli bir hal alıyor. Sensor, eski turret gibi düşünebiliriz ama ateş etmiyor. Yapılması çok ucuz ve hızlı. Stealth birimleri görmek için. Radar, eski ComSat gibi kullanılıyor ama düşmanın Radar'a yakalanmamak için imkanı olacakmış. sc.gosumers.net den arakladım, onlar da blizzforumlarından, onlar da dün bu haberleri veren bazı kore sitelerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 ben şeyi anlamadım, vikingi ister yerde yürütücez ister havalandırcaz bina gibi ucurucakmıyız, keza öleyse terranalar baya air olmuş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Kullanım şekliyle ilgili birşey yazmamışlar. Tek dediği yerdeyken yer hedeflerine, havadayken hava hedeflerine vuracağı. Fazla hava gücü yok gibi şu an. Battlecruiser, Banshee, Dropship açıklandı şimdilik benim bildiğim. Eğer Viking tek başına havadan havaya yeterli olacaksa başka birim de gelmez sanırım Terran'a hava için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Zaten Protoss mothership + blackhole koydugu gibi ahva gücü filan kalmıor t de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 balck hole 1 oyunda 1 kez falan atılıcak gibi ama bilemedin 2. mothership cok yavaş, garip bi durum olucak o, ya bütün force'unu mothership le dolaştırıp koruycaksın aleti (kolay iniyo gibi geldi bana cunki) ama bu zamanda manevra kabiliyetina zalmış olucak, yada mother shipden kopup geziceksin ama o zamanda mother ship kolay av olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Dustin Browder, Black hole'a nerfin kralı gelecek demiş. belli sayıda birimi yutacakmış bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Belli sayıda birim yutar ama yer birimleride yutar ama bana kalırsa uzun süreli ve eşşek gibi vuran AOE damage li bir şey olacak gibime gelior. Dmg den ölenlerde grafik güzellik olarak emme efektiyle temsil edilecek kanımla. Neyse twilight archon FTW, Ht-Ht Dt-Dt ve en önemliside Dt-Ht olmak üzere 3 farklı biçimde oluşturulabilecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 mdg vericeğini sanmıyorum, belli sayısa yutar kapanır diğerleri emildiği kadar kalır , sorna düzelri gibi bi durum olur, yer birimlerini emmiycektir ya o konuda kesinler gibi geldi bana archoon dahada ilgincleşti evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 çıksada oynasak =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Bu arada Terran sayfası da sonunda açıldı, WoW'dan başını kaldıranlar baksın bir zahmet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 BlizzConda çok şey açıklamışalr yeni okudum da begenmedim. Reaver gitmiş. Protossta nefrlenmedik bişi kalmamış. Star Relic (a.k.a yeni arbiter) artık ground untimiş ve özel yetenekleri olup olmayacagı belli değilmiş. Terran zaten imba olmuş bir tek heran degisebilir diolar die ümid ediorum. (bilgiler ana sayfada degil forumlardan okuyucaksınız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 revaer duruyodu en son yanı reaver benzeri biunite pcgamer2ın cıkarttığı vidyoda duruyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 reaper sitesinde hala duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Reaver sitede duruor ama blizzcondaki Multiplayer Demoda yok, üstelik yapımcılar 2-3 hafta öncesine kadar duruyordu ancak şimdilik çıkarmaya karar verdik daha sonra tekrar kyoabilir veya koymayabiliriz demişler. ps: REAPER DEGİl REAVER off learn to read n00b :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 şimdiden terran uber olmuş toss suxor nerflene nerflene bı hal oldu demekde komik ama yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ahah reaper nerden çıktı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bilmiyon işte noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Cüce t lerde reaper die Unitv ar onla karistiriodur die söyledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 biliyorum, bende o yüzden söledim da reaper yerıne firebat gelse daha cok sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Viking çok ilginç lan. Über bişi olmuş. Valkyrie'ye dönüşen Goliath. Transformers gibi bişi lan. Görünce ağzımdan salyalar aktı, o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Firebat olmaz mı arkadaş ya? StarCraft'taki iki Türk'ten biriydi Firebat, kaldırmışlar onu. Ayıptır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bone senin gibi bakarska güzelde, uank ihali oyunun çok dengesiz olmu, düzeltirler inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar