Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Evet, evde dergiler yüzünden yer kalmadı yaşayacak. Yaklaşık 80 dergiyi CDleriyle birlikte toptan satmak istiyorum, ayrıca Chip Oyun Özel 1, 2 ve Level Tam Çözüm Özel dergileri de bulunuyor Level ile alakalı olaraktan hatta dergilerin kartonları bile duruyor :). Hadi bakalım teklif bekliyorum, İstanbul Avrupa yakasında olacak bir alış-veriş nefis olur. UIN: 54382045 ya da ÖM da atabilirsiniz.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 18 Temmuz 2004 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ohannesburg, senin dergiler şu bikaç ay önce btg'nin girişindeki resim değil mi? şimdi ben onları alsam yeni depo falan yaptırmak lazım koymak için. yok almayayım ben :) (zaten level'ın ilk sayılarına 100 milyon fln veriyorlardı level forumunda)[signature][hline]Could you ever kill the pain in my heart? Even though they say angels don't kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Evet btg'nin kapağındakiler benimkiler. Ayrıca depo falan gerekmiyor büyükçene bir kütüphane yeter de artar bile :horace:.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ne btgsi ne kapağı ya?[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Infernal_Reborn, 18 Temmuz 2004 16:59 tarihinde demiş ki: zaten level'ın ilk sayılarına 100 milyon fln veriyorlardı level forumunda ohh sanşa bak ki bende de 1/97 yok kayıp olmuş :) 1/97 3/97 felan var ama vermem onu da :)[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Temmuz 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Level CD'de Underground bölümünde Beneath the Ground diye bir community var Bonecrusher, onun Haziran 2004 kapağı bahsi geçen.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ben dergi cdlerinin içeriğininden işime yarayanı emip atıyorum sonra, yoksa yer gök cd oluyor. elimde üstünde 1997 yazan bazı dergi cdleri duruyor, bakıp atmak lazım yoksa bi işe yaramıyor içinden çıkanlar artık :) bendede chip, pc magazine,pc net level .net, gs, falan filan tüm dergiler, tüm sayılar var. bi ara yatağı kaldırıp dergilerin üstüne yatmayı düşünmüştüm ehe ama şu an kesiyorum ben dergileri kıtır kıtır mesela 300 sayfadan sadece 3 sayfa faydalı bilgi çıkabiliyor, kalanınıda kağıt alan yerlere satarsın. dehşet bi yer tasarrufu oluyor. hem dergilerin lüzümlu kısımları da elinde oluyor böylece. bi tek gameshowları kesmeyi düşünmüyorum. :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Gameshow kesersen elin taş olur, uyarmadı deme ;). Bu arada bende daha çok dergi var, şöyle söyleyeyim: 20 küsür National Geographic, 12 X-Men Uncanny (Orijinal-İngilizce), 40 küsür L-Manyak, 96'dan kalma :horace: 5, 6 Chip, vb.. Şu Levelleri alan insanevladına bunları da verebilirim -beleş olaraktan-.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bakın süfer bir promosyon daha yapıyorum, lemanyak'tan kazandığım çağçağ imzalı (hatta karikatür bile çizmiş kapağa) daral&timsah kitapçığını vereceğim alana.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 meg'den veya salak serkandan imzalı bi gameshow olsa nese :-P çağçağ napıyım ya[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 valla bende dolu var ama bes para etmiyo ben sattığım icin game show bile dolu var onu satışa bile cıkarmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Birisi teklif versin bari be :|.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 nihahahaha bende de var hepsi boyun kadar oldular ama satılmaz be paticim :([signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 200 milyona 79 dergi + 150 üzeri CD (15-20 tane orijinal oyun vermişlerdi onlar da dahil, ayrıca ilk yıllarda multimedya cdleri vardı 9 tane falan onlar da dahil) + Verilmiş tüm posterler + 3 adet PSPlay Playstation dergiciği + birkaç derginin kartonu.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Bonecrusher, 18 Temmuz 2004 17:35 tarihinde demiş ki: said: Infernal_Reborn, 18 Temmuz 2004 16:59 tarihinde demiş ki: zaten level'ın ilk sayılarına 100 milyon fln veriyorlardı level forumunda ohh sanşa bak ki bende de 1/97 yok kayıp olmuş :) 1/97 3/97 felan var ama vermem onu da :) level 2/97de çıktı 1/97 sayısı olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Daha dün bütün levelleri(tahmini 40 adet) çöpe attım. :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Yazık olmuş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ehhh! Dedim yeter! 3 koca torba dolusu. Ama nasıl yer açıldı varya :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ben de onun için kurtulmak istiyorum ama çaktırma ;).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben de o kadar ilan verdim sağa sola.Tamam alıcam,edicem dediler.Ama hiçbirinden ses çıkmadı.Bende sinirlendim "Hay bin kunduz!" deyip salladım poşetleri balkondan çöpe akşam. :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar