Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 http://www.htc.com/tr/product/hd2/specification.html mu 16gb lık iphone mu ne olur terchiniz beles gelecek hangısını isteyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hd2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 birde sebebını soleyınde benımde kafama yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kagit uzerinde hd2, cunku ozellikleri imba. kanuni'de vardi sanirim, bir hafta heyecanla kullanmisti. ama sonra insan anliyor ki hersey kagit uzerindeki ozellikler degil. aldiktan iki hafta sonra filan degistirdi galiba, buyuk bir ihtimalle windows mobile yuzunden. kendisi daha dogrusunu aktarir gerci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 windows olmasi beni o aletten sogutan baslica sebep. slide menu yapmislar yine ama kullanamadim ben. iphone'unki gibi akici degil. ama gorunusu ve ekrani cok daha guzel iphone'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Kesinlikle HTC derim ben. Zamanında pda sahibiydim süper aletler ya. Ne olarak kullanacağına bağlı? Ben mesela devamlı serviste olduğum için GPS okadar çok işe yarıyordu ki. Arada seyahatlerimde film izliyordum, direk avi filmi ve altyazısını atıp izleyebilyiorsun. Flash java desteği de var. Ama yok benim hem telefonum hem mp3 player ım olsun diyorsan iphone. Bilmiyorum son zamanlarda iphone programlarına pek bakamadım ama bana hala şişirilmiş gibi geliyor iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hatice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 htc nin fiyatı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 1500 kusur lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 artik telefonlar arasindaki fark cok ufak, onemli olan ne yaptigi degil, nasil yaptigi. iphone'u da hala en cok satan telefonlardan biri yapan cok sey yapan bir alet olmasi degil, yaptigi isi cok iyi yapmasi, cok kullanici dostu olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 HD2 nun boyutu öküz gibi, iphone dan bayaa büyük, kot cebine falan zor sığar yani onu da düşün derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 3gs>hd2 bence. kullandim begenmedim fazlaca, altlardaki konuda anlattim.. windows 7 mobile cikinca belki isler degisir. 3g de zorlar hd2 yi ama nasil ve ne icin kullanacagin cok onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hd2'ye official olarak windows phone 7 update'i geleceği açıklandı. Artık kızlar da windows kullanabilicek cep telefonunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Tamamen ne için kullanacağınla ilgili. Sırf borsa takip için Ayfonundan vazgeçemeyen insanlar var. Bende takip ediyorum ama browserdan girerek. 1.5 aydır kullanıyorum HD2'yi, gören herkes öeh möeh eşşek kadar, abov fln desede benim çok hoşuma gidiyor, keyifle kullanıyorum. Bazılarına WM6.5 çok garip geliyor. Maalesef Ayfone OS gibi basit ve kullanıcı dostu değil. WM7' nin de gelmesine çok var, XDA' ya fln önceden düşmesse. Ayrıca orjinal, kutusundan çıkan kılıfla kot cebine de sığıyor, sıkıntı yapmıyor. Bence bi teknoloji marketinde fln incele iyice HD2 yi ondan sonra karar ver. Çok insan var bi anlık gazla alıp geri satmaya çalışan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar