Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC mi IPHONE mu

Wolas

Öne çıkan mesajlar

Kesinlikle HTC derim ben. Zamanında pda sahibiydim süper aletler ya. Ne olarak kullanacağına bağlı? Ben mesela devamlı serviste olduğum için GPS okadar çok işe yarıyordu ki. Arada seyahatlerimde film izliyordum, direk avi filmi ve altyazısını atıp izleyebilyiorsun. Flash java desteği de var. Ama yok benim hem telefonum hem mp3 player ım olsun diyorsan iphone. Bilmiyorum son zamanlarda iphone programlarına pek bakamadım ama bana hala şişirilmiş gibi geliyor iphone
Sosyal ağlarda paylaş

Tamamen ne için kullanacağınla ilgili.
Sırf borsa takip için Ayfonundan vazgeçemeyen insanlar var. Bende takip ediyorum ama browserdan girerek.
1.5 aydır kullanıyorum HD2'yi, gören herkes öeh möeh eşşek kadar, abov fln desede benim çok hoşuma gidiyor, keyifle kullanıyorum. Bazılarına WM6.5 çok garip geliyor. Maalesef Ayfone OS gibi basit ve kullanıcı dostu değil. WM7' nin de gelmesine çok var, XDA' ya fln önceden düşmesse.
Ayrıca orjinal, kutusundan çıkan kılıfla kot cebine de sığıyor, sıkıntı yapmıyor.
Bence bi teknoloji marketinde fln incele iyice HD2 yi ondan sonra karar ver. Çok insan var bi anlık gazla alıp geri satmaya çalışan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...